BORONG PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES

by - Monday, July 07, 2014



BORONG PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES | Hari tu ena beli Makkah Perfume di MyFavPerfumes yang boleh pakai untuk solat dan senang untuk dibawa ke mana sahaja. Kali ini ena beli lagi perfume dari website yang sama sebab tengok bentuk botol perfumes yang ada sangat menawan hati ena!

Beli dua botol, free satu botol dengan harga RM120?? Free postage??? Hohoiii! Siapa tak jadi gila!!??? Murah sangat hoi!!! Tambahan pula, ada promosi semperna Hari Raya Aidilfitri 2014 dengan hanya masukkan kupon promosi (b2f1RAYA2014) ketika proses pembelian. Dan kalau dimurahkan rezeki, boleh jadi pembeli yang bertuah dapat pula duit raya RM50 + free satu botol minyak wangi lagi. Perghhhh!



Ena beli 2 perfumes plus free satu botol lagi pada hari Jumaat malam. Macam mana nak buat order di MyFavPerfumes?? Nantikan entri ena seterusnya ye. Alhamdulillah, pada hari Ahad semalam ena dah dapat ketiga tiga perfumes dengan selamat dari Pos Laju. I am so happy! 

Dan for sure, semua perfumes ena pilih warna kegemaran ena iaitu warna PINK. Dan baunya pun memang memikat hati ena, Alhamdulillah. Walaubagaimanapun, perfumes ni bukanlah yang original tetapi original dari Dubai Gred AAA. Ena dah cuba semalam, memang baunya tahan lama. 


Nak tahu apa perfumes yang ena beli?? Jom terjah kat bawah ni


1) RAPH LAUREN BIG PONY 2


RM60

2) 212 SEXY CAROLINA HERRERA 

RM60

3) NINA L'EAU NINA RICCI

RM60

Murahkan??? Peringatan semula, ini bukan jenama yang original tetapi Gred AAA dari Dubai. Jom beli sekarang sebelum promosi untuk Hari Raya Aidilfitri tamat. Jangan lepaskan peluang yang ada ini. 


WEBSITE:
http://myfavperfumes.com/

FANPAGE:
MyFavPerfumes

INSTAGRAM:





*Cara nak buat tempahan CLICK HERE.



You May Also Like

14 Comments

  1. wah,,best2..buat hantaran jimat ni :)

    ReplyDelete
  2. wah.... borong sakan hehe :)

    ReplyDelete
  3. Beli buat hadiah hari jadi n anniversary bagus ni.

    ReplyDelete
  4. wangiii...kan ; cari yg bebas alkohol senang nak bawa solat . guna tanpa was-was..

    ReplyDelete
  5. nak beli...tapi perfume dah byk tak habis lagi...tunggu habis dulu baru gantikan dengan yg baru...kang membazir pulak...huhu

    ReplyDelete
  6. botol perfume semua comel comel je

    ReplyDelete
  7. nasib baik dkna bukan peminat minyak wangi..hehheee..

    ReplyDelete
  8. Bukan main 3 botol sambar. Minyak wangi sempena Raya? :-)

    ReplyDelete
  9. nama dia pun terbelit2 lidah ni nak baca, btw macam menarik je untuk buat hntaran :)

    ReplyDelete
  10. sah ena suka kumpul botol perfume ni kan?? yg no 2 tu style!! =D

    ReplyDelete
  11. Harga murah harga murah ..jom pakat2 beli ramai2

    ReplyDelete
  12. wahh.. cantik2 botol dia.. yang tengah2 tu cun.. sebab macam kapsul.. hu3

    ReplyDelete
  13. alahaii..minyak wangi yang ado pun jarang guna..hehe

    ReplyDelete
  14. Anonymous13.7.14

    itu diaaa sekali dia borong..

    ReplyDelete