Monday, July 07, 2014

BORONG PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES



BORONG PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES | Hari tu ena beli Makkah Perfume di MyFavPerfumes yang boleh pakai untuk solat dan senang untuk dibawa ke mana sahaja. Kali ini ena beli lagi perfume dari website yang sama sebab tengok bentuk botol perfumes yang ada sangat menawan hati ena!

Beli dua botol, free satu botol dengan harga RM120?? Free postage??? Hohoiii! Siapa tak jadi gila!!??? Murah sangat hoi!!! Tambahan pula, ada promosi semperna Hari Raya Aidilfitri 2014 dengan hanya masukkan kupon promosi (b2f1RAYA2014) ketika proses pembelian. Dan kalau dimurahkan rezeki, boleh jadi pembeli yang bertuah dapat pula duit raya RM50 + free satu botol minyak wangi lagi. Perghhhh!



Ena beli 2 perfumes plus free satu botol lagi pada hari Jumaat malam. Macam mana nak buat order di MyFavPerfumes?? Nantikan entri ena seterusnya ye. Alhamdulillah, pada hari Ahad semalam ena dah dapat ketiga tiga perfumes dengan selamat dari Pos Laju. I am so happy! 

Dan for sure, semua perfumes ena pilih warna kegemaran ena iaitu warna PINK. Dan baunya pun memang memikat hati ena, Alhamdulillah. Walaubagaimanapun, perfumes ni bukanlah yang original tetapi original dari Dubai Gred AAA. Ena dah cuba semalam, memang baunya tahan lama. 


Nak tahu apa perfumes yang ena beli?? Jom terjah kat bawah ni


1) RAPH LAUREN BIG PONY 2


RM60

2) 212 SEXY CAROLINA HERRERA 

RM60

3) NINA L'EAU NINA RICCI

RM60

Murahkan??? Peringatan semula, ini bukan jenama yang original tetapi Gred AAA dari Dubai. Jom beli sekarang sebelum promosi untuk Hari Raya Aidilfitri tamat. Jangan lepaskan peluang yang ada ini. 


WEBSITE:
http://myfavperfumes.com/

FANPAGE:
MyFavPerfumes

INSTAGRAM:





*Cara nak buat tempahan CLICK HERE.



Share

Other Article

BORONG PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES
4/ 5
Oleh

14 Comments

Comments
avatar
7.7.14

wah,,best2..buat hantaran jimat ni :)

Reply
avatar
7.7.14

wah.... borong sakan hehe :)

Reply
avatar
8.7.14

Beli buat hadiah hari jadi n anniversary bagus ni.

Reply
avatar
8.7.14

wangiii...kan ; cari yg bebas alkohol senang nak bawa solat . guna tanpa was-was..

Reply
avatar
8.7.14

nak beli...tapi perfume dah byk tak habis lagi...tunggu habis dulu baru gantikan dengan yg baru...kang membazir pulak...huhu

Reply
avatar
8.7.14

botol perfume semua comel comel je

Reply
avatar
8.7.14

nasib baik dkna bukan peminat minyak wangi..hehheee..

Reply
avatar
8.7.14

Bukan main 3 botol sambar. Minyak wangi sempena Raya? :-)

Reply
avatar
8.7.14

nama dia pun terbelit2 lidah ni nak baca, btw macam menarik je untuk buat hntaran :)

Reply
avatar
8.7.14

sah ena suka kumpul botol perfume ni kan?? yg no 2 tu style!! =D

Reply
avatar
9.7.14

Harga murah harga murah ..jom pakat2 beli ramai2

Reply
avatar
9.7.14

wahh.. cantik2 botol dia.. yang tengah2 tu cun.. sebab macam kapsul.. hu3

Reply
avatar
10.7.14

alahaii..minyak wangi yang ado pun jarang guna..hehe

Reply
avatar
13.7.14

itu diaaa sekali dia borong..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)