Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, July 13, 2014

BE/CPUV NUFFNANG | OLDTOWN TRUE WHITE COFFEE



BE/CPUV NUFFNANG | OLDTOWN TRUE WHITE COFFEE | Alhamdulillah, dapat lagi CPUV untuk kali keberapa ena pun tak tahu la. Tak kira pula dah berapa banyak CPUV yang ena dah dapat setakat ini. Janji tengok status ada "On Going", ada la tu. Hehehehe.

Alhamdulillah, rezeki ena~


CPUV kali ini dari campaign Nuffnang Oldtown True White Coffee. Mengenai Oldtown White Coffee ni, ena memang suka makan lepak lepak kat sini bila keluar dengan kawan kawan. Bukan sebab tempatnya yang branded, tetapi makanan dan minuman kat sini boleh tahan sedap. Sesuai dengan selera ena yang tak berapa suka makan pedas. Kawan kawan ena yang lain pun turut suka lepak kat sini. Selesa pun satu hal.

Oleh sebab itu, kalau you all masuk blog ena dan ada ternampak iklan nuffnang seperti gambar di bawah ni, minta klik ye. Terima kasih my readers sebab tolong support blog ena.




Ni entri review mengenai OldTown White Coffee. Boleh la pergi terjah:-

Share

Other Article

BE/CPUV NUFFNANG | OLDTOWN TRUE WHITE COFFEE
4/ 5
Oleh

23 Comments

Tulis Comments
avatar
13.7.14

rezeki tu :)

Reply
avatar
13.7.14

Cik akak singgah dik..tahniah dapat cpuv.
Salam kenal dari akak

Reply
avatar
13.7.14

akak suka jugak makan kat sini. suka makan roti2 dia yang macam2 tuh..
kuppi tak minat sangat nak minum tapi snack2 dia memang uuuumph.

btw akak ada buat giveaway yang pertama. sudi-sudikanlah tengok and kalau sudi joinlah sekali.
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

Reply
avatar
13.7.14

Tu dia..ternganga mulut..hehe..tahniah

Reply
avatar
13.7.14

ushh, sedap tu. hehe

jemput join Ena ^^

http://sweetsour93.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Reply
avatar
13.7.14

wahhh bestnye hehehe
rezeki tu ena..
tahniah :)

Reply
avatar
13.7.14

bestnya dapat CPUV.... hehehe...

Reply
avatar
13.7.14

alhamdulillah. rezeki aina. :)

Reply
avatar
13.7.14

hahah. aku duk pi klik gambar tu. memang jadi ke nuffnang lah ye. -_- okeh nanti jumpa aku klik. cukup la ganti duit raya aku. keh3

Reply
avatar
14.7.14

wah..syok laaa kak ena...x pernah pn dpt cpuv :'(

Reply
avatar
14.7.14

Sy dah jarang dpt CPUV skrg ni...tinggal dua je lg...

Jom terjah entri terkini MINDAKABUR : Bluestacks Menjalankan Aplikasi Android Pada Komputer

Reply
avatar
14.7.14

Kuat makan ni orangnyaa ye..

Reply
avatar
14.7.14

Tanniah, tentu melompat CPUV dari Nuffnang ini. :-)

Reply
avatar
14.7.14

Nat punya blog lama dapat .. blog baru ni tak dapat .. sedihhh ..

Reply
avatar
14.7.14

bestnya dapat CPUV lagi...tahniah

Reply
avatar
14.7.14

alhamdulillah , rezeki ramadhan .

Reply
avatar
15.7.14

ermm.... dapat jugak :)

Reply
avatar
15.7.14

alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

Reply
avatar
15.7.14

Alhamdulillah dan tahniah

Reply
avatar
16.7.14

untng la... ajarin sikit....

Reply
avatar
22.7.14

tahniah ena.. husna tak pernah lagi jejak kaki kat old town..
teringin jugak kalau berkesempatan..:)

Reply