BE/CPUV NUFFNANG | OLDTOWN TRUE WHITE COFFEE

by - Sunday, July 13, 2014



BE/CPUV NUFFNANG | OLDTOWN TRUE WHITE COFFEE | Alhamdulillah, dapat lagi CPUV untuk kali keberapa ena pun tak tahu la. Tak kira pula dah berapa banyak CPUV yang ena dah dapat setakat ini. Janji tengok status ada "On Going", ada la tu. Hehehehe.

Alhamdulillah, rezeki ena~


CPUV kali ini dari campaign Nuffnang Oldtown True White Coffee. Mengenai Oldtown White Coffee ni, ena memang suka makan lepak lepak kat sini bila keluar dengan kawan kawan. Bukan sebab tempatnya yang branded, tetapi makanan dan minuman kat sini boleh tahan sedap. Sesuai dengan selera ena yang tak berapa suka makan pedas. Kawan kawan ena yang lain pun turut suka lepak kat sini. Selesa pun satu hal.

Oleh sebab itu, kalau you all masuk blog ena dan ada ternampak iklan nuffnang seperti gambar di bawah ni, minta klik ye. Terima kasih my readers sebab tolong support blog ena.




Ni entri review mengenai OldTown White Coffee. Boleh la pergi terjah:-

You May Also Like

23 Comments

  1. Cik akak singgah dik..tahniah dapat cpuv.
    Salam kenal dari akak

    ReplyDelete
  2. Anonymous13.7.14

    akak suka jugak makan kat sini. suka makan roti2 dia yang macam2 tuh..
    kuppi tak minat sangat nak minum tapi snack2 dia memang uuuumph.

    btw akak ada buat giveaway yang pertama. sudi-sudikanlah tengok and kalau sudi joinlah sekali.
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
  3. Tu dia..ternganga mulut..hehe..tahniah

    ReplyDelete
  4. ushh, sedap tu. hehe

    jemput join Ena ^^

    http://sweetsour93.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnye hehehe
    rezeki tu ena..
    tahniah :)

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat CPUV.... hehehe...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. rezeki aina. :)

    ReplyDelete
  8. hahah. aku duk pi klik gambar tu. memang jadi ke nuffnang lah ye. -_- okeh nanti jumpa aku klik. cukup la ganti duit raya aku. keh3

    ReplyDelete
  9. wah..syok laaa kak ena...x pernah pn dpt cpuv :'(

    ReplyDelete
  10. Sy dah jarang dpt CPUV skrg ni...tinggal dua je lg...

    Jom terjah entri terkini MINDAKABUR : Bluestacks Menjalankan Aplikasi Android Pada Komputer

    ReplyDelete
  11. Kuat makan ni orangnyaa ye..

    ReplyDelete
  12. Tanniah, tentu melompat CPUV dari Nuffnang ini. :-)

    ReplyDelete
  13. Nat punya blog lama dapat .. blog baru ni tak dapat .. sedihhh ..

    ReplyDelete
  14. bestnya dapat CPUV lagi...tahniah

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah , rezeki ramadhan .

    ReplyDelete
  16. ermm.... dapat jugak :)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah dan tahniah

    ReplyDelete
  19. untng la... ajarin sikit....

    ReplyDelete
  20. tahniah ena.. husna tak pernah lagi jejak kaki kat old town..
    teringin jugak kalau berkesempatan..:)

    ReplyDelete