Wednesday, July 16, 2014

BE/CPUV NUFFNANG | KKBOX AWARENESS



BE/CPUV NUFFNANG | KKBOX AWARENESS | Alhamdulillah, ada satu lagi BE/CPUV ena tengah "going on" sekarang. Campaign kali ini adalah KKBOX Awareness. Happy sangat sangat! Rezeki ena murah dibulan puasa ni. Syukur! Terima kasih Nuffnang.

KKBOX merupakan salah satu applikasi dimana para peminat muzik boleh download lagu kegemaran you all di sini. Terdapat lebih 10 juta lagu yang disediakan di KKBOX ini, malah lirik lagu bergerak pun ada sekali. Caranya, you all cuma kena download applikasi ini di tablet, telefon pintar ataupun laptop masing masing.



Kepada yang ingin ketahui lebih lanjut mengenai KKBOX Awareness, nanti sila klik iklan mengenai campaign ini yang akan muncul di ruang blog ena. Nampak je pasal KKBOX, klik cepat cepat tau. Nanti terlepas. Ekekekeke.


Nah! Tengok gambar ena ni. Sebenarnya gambar ni ena letak kat entry mengenai harga lesen naik tu tapi memandangkan harga lesen tak jadi dinaikkan, so delete pasal harga lesen naik dan selit gambar kat sini pula. Tak baik membazir. Hahahahahaha.

Okaylah, klik jangan tak klik iklan KKBOX Awarenes ye. Terima kasih~






Share

Other Article

BE/CPUV NUFFNANG | KKBOX AWARENESS
4/ 5
Oleh

17 Comments

Comments
avatar
17.7.14

wow... tahniah ena hehe...

Reply
avatar
17.7.14

ehh harga lesen tak jadi naik ke? betul ke ni apa yang AA baca? hehe

Reply
avatar
17.7.14

wahhh..dapat BE masyukk ena hehee..akak iklan tu byk dlm blog tp xsgkut kat cpuv lg hehee..

Reply
avatar
17.7.14

tahniah... rezeki ena lagi... alhamdulillah :)

Reply
avatar
17.7.14

tahniah rezeki2.. saya pun dapat jugak CPUV..

Reply
avatar
17.7.14

Tahniah tahniah.

Reply
avatar
17.7.14

Wahhh~untung kak ena..murah rezeki~nnti sya klik ^^,

Reply
avatar
17.7.14

Bagus plak nuffnang semenjak dua menjak nie... Ramai blogger yang update dapat CPUV :)

Reply
avatar
17.7.14

Alhamdulilah rezeki ena ni...syukur semakin murah rezeki dik...comel yer nak drive pi mana tu hehehhe

Reply
avatar
17.7.14

tahniah aina..:)

Reply
avatar
17.7.14

hahaha, pandaii, betul2, dari membazir baik guna kan :p

Reply
avatar
17.7.14

tahniah budak comel...

Reply
avatar
17.7.14

alkisah dah delete kkbox, ingat kan boleh boleh off vocal sound lepas tu karoake.. rupanya tak..

Reply
avatar
18.7.14

comel sangatlah ena ni..suka tengok muka tu....tahniah ye...alhamdulillah rezeki...

Reply
avatar
23.7.14

adik manish banyak famos.. haruslah banyak cpuv masuk :P weeee..

Reply
avatar
24.7.14

Congrats dapat CPUV baru lagi

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)