BE/CPUV NUFFNANG | KKBOX AWARENESS

by - Wednesday, July 16, 2014



BE/CPUV NUFFNANG | KKBOX AWARENESS | Alhamdulillah, ada satu lagi BE/CPUV ena tengah "going on" sekarang. Campaign kali ini adalah KKBOX Awareness. Happy sangat sangat! Rezeki ena murah dibulan puasa ni. Syukur! Terima kasih Nuffnang.

KKBOX merupakan salah satu applikasi dimana para peminat muzik boleh download lagu kegemaran you all di sini. Terdapat lebih 10 juta lagu yang disediakan di KKBOX ini, malah lirik lagu bergerak pun ada sekali. Caranya, you all cuma kena download applikasi ini di tablet, telefon pintar ataupun laptop masing masing.



Kepada yang ingin ketahui lebih lanjut mengenai KKBOX Awareness, nanti sila klik iklan mengenai campaign ini yang akan muncul di ruang blog ena. Nampak je pasal KKBOX, klik cepat cepat tau. Nanti terlepas. Ekekekeke.


Nah! Tengok gambar ena ni. Sebenarnya gambar ni ena letak kat entry mengenai harga lesen naik tu tapi memandangkan harga lesen tak jadi dinaikkan, so delete pasal harga lesen naik dan selit gambar kat sini pula. Tak baik membazir. Hahahahahaha.

Okaylah, klik jangan tak klik iklan KKBOX Awarenes ye. Terima kasih~






You May Also Like

17 Comments

  1. wow... tahniah ena hehe...

    ReplyDelete
  2. ehh harga lesen tak jadi naik ke? betul ke ni apa yang AA baca? hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh..dapat BE masyukk ena hehee..akak iklan tu byk dlm blog tp xsgkut kat cpuv lg hehee..

    ReplyDelete
  4. tahniah... rezeki ena lagi... alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous17.7.14

    tahniah rezeki2.. saya pun dapat jugak CPUV..

    ReplyDelete
  6. Wahhh~untung kak ena..murah rezeki~nnti sya klik ^^,

    ReplyDelete
  7. Bagus plak nuffnang semenjak dua menjak nie... Ramai blogger yang update dapat CPUV :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah rezeki ena ni...syukur semakin murah rezeki dik...comel yer nak drive pi mana tu hehehhe

    ReplyDelete
  9. hahaha, pandaii, betul2, dari membazir baik guna kan :p

    ReplyDelete
  10. tahniah budak comel...

    ReplyDelete
  11. alkisah dah delete kkbox, ingat kan boleh boleh off vocal sound lepas tu karoake.. rupanya tak..

    ReplyDelete
  12. comel sangatlah ena ni..suka tengok muka tu....tahniah ye...alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  13. Anonymous23.7.14

    adik manish banyak famos.. haruslah banyak cpuv masuk :P weeee..

    ReplyDelete
  14. Congrats dapat CPUV baru lagi

    ReplyDelete