Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, July 16, 2014

22: WORDLESS WEDNESDAY | AMOKKAN PUJOT


WORDLESS WEDNESDAY | AMOKKAN PUJOT Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.

Entri kali ni mengenai kes yang tengah HOT sekarang di sosial media iaitu seorang pemandu Peugeot mengamuk apabila dilanggar oleh seorang pemandu yang sudah tua. Inilah dikatakan amokkan pujot!






Share

Other Article

22: WORDLESS WEDNESDAY | AMOKKAN PUJOT
4/ 5
Oleh

13 Comments

Tulis Comments
avatar
16.7.14

hahhahaha amukan pujot....??? dah macam sup bunjot hokeyyyy

Reply
avatar
16.7.14

ishhh teruk betul perempuan tu..
baru lepas lesen dah buat perangai apa lah..

Reply
avatar
16.7.14

Dah tengok..
Memang disgusting..
Dalam bulan Ramadhan pulak tu..

Reply
avatar
16.7.14

amukan pemandu pujot...haha

Reply
avatar
16.7.14

Bila fikir balik rasa kesian pula pada awek ni, 1Malaysia tahu dah siapa awek peugeot ni.

Reply
avatar
16.7.14

heheheh...
keajm sungguh logo itu.

Reply
avatar
16.7.14

gadis melayu dah hilang identiti yang penuh budi bahasa dan kesopanan,, :'( semoga kita dapat kekalkan identiti tu, hihi mana tahu boleh jadi perempuan melayu terakhir,, haha tak gituuu :)

Reply
avatar
16.7.14

pujottt pijatt.hihihi,

Reply
avatar
16.7.14

hihihihihi...popular plk dia ni..:DD

Reply
avatar
16.7.14

teruk sangat perangai mcm tu. huuuh

Reply
avatar
17.7.14

mmpu gelak jer..hahahaaaa

Reply
avatar
18.7.14

kdg2 perkara sbeginilah mnjd iktibar buat smua, marah bukan pnyelesaian yg baik..

Reply