12 CARA UNTUK KEKAL SIHAT | RAMADHAN 2014 | GAVISCON

by - Tuesday, July 15, 2014


12 CARA UNTUK KEKAL SIHAT | RAMADHAN 2014 | GAVISCON | Mempunyai masalah kesihatan ketika di bulan puasa??? Bila puasa je, rasa tak sedap badan, badan jadi sakit sakit dan asyik pening kepala. Itu menandakan ada something wrong dengan kesihatan you all. Ena setakat ni, alhamdulillah, puasa ke tak puasa ke rasa sama sahaja. Bersemangat sentiasa! 

Haaaa jangan risau! Kat bawah ni ena nak share kepada you all mengenai 12 cara untuk kekal sihat atas nasihat dari pihak Gaviscon. Ena ada cuba beberapa tips. Dan alhamdulillah, itulah salah satu faktor buat ena sentiasa cergas dan cerdas. 

Okay bismillah, jom baca ye kawan kawan....





Mungkin ada diantara kita dah tahu apa kebenda Gaviscon ni kan??? Ena pun menggunakan Gaviscon bila gastrik mula menyerang. Alhamdulillah, sekejap je dah elok. Kepada yang belum tahu, you all boleh rujuk laman produk ini.




WEBSITE:


You May Also Like

6 Comments

  1. Alhamdulillah..
    kene cuba ni :)
    nice sharing ena

    ReplyDelete
  2. salam nuzul Al Quran..
    gaviscon :) terbaikkk !

    ReplyDelete
  3. akak xpenah lg nk guna khidmat gaviscon..so far alhamdllah hehee :)

    ReplyDelete
  4. perkongsiannya yg baik ena..insyallah masih berbaki 9 puasa ni..smoga kita diberi rahmatNya

    ReplyDelete
  5. serius bulan posa je badan cepat lemau.. uhuk uhuk..

    ReplyDelete
  6. Setakat ni alhamdulillah..puasa ok je..penat mengemas..hhehe

    ReplyDelete