Tuesday, July 15, 2014

12 CARA UNTUK KEKAL SIHAT | RAMADHAN 2014 | GAVISCON


12 CARA UNTUK KEKAL SIHAT | RAMADHAN 2014 | GAVISCON | Mempunyai masalah kesihatan ketika di bulan puasa??? Bila puasa je, rasa tak sedap badan, badan jadi sakit sakit dan asyik pening kepala. Itu menandakan ada something wrong dengan kesihatan you all. Ena setakat ni, alhamdulillah, puasa ke tak puasa ke rasa sama sahaja. Bersemangat sentiasa! 

Haaaa jangan risau! Kat bawah ni ena nak share kepada you all mengenai 12 cara untuk kekal sihat atas nasihat dari pihak Gaviscon. Ena ada cuba beberapa tips. Dan alhamdulillah, itulah salah satu faktor buat ena sentiasa cergas dan cerdas. 

Okay bismillah, jom baca ye kawan kawan....





Mungkin ada diantara kita dah tahu apa kebenda Gaviscon ni kan??? Ena pun menggunakan Gaviscon bila gastrik mula menyerang. Alhamdulillah, sekejap je dah elok. Kepada yang belum tahu, you all boleh rujuk laman produk ini.




WEBSITE:


Share

Other Article

12 CARA UNTUK KEKAL SIHAT | RAMADHAN 2014 | GAVISCON
4/ 5
Oleh

6 Comments

Comments
avatar
15.7.14

Alhamdulillah..
kene cuba ni :)
nice sharing ena

Reply
avatar
15.7.14

salam nuzul Al Quran..
gaviscon :) terbaikkk !

Reply
avatar
17.7.14

akak xpenah lg nk guna khidmat gaviscon..so far alhamdllah hehee :)

Reply
avatar
18.7.14

perkongsiannya yg baik ena..insyallah masih berbaki 9 puasa ni..smoga kita diberi rahmatNya

Reply
avatar
24.7.14

serius bulan posa je badan cepat lemau.. uhuk uhuk..

Reply
avatar
28.7.14

Setakat ni alhamdulillah..puasa ok je..penat mengemas..hhehe

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)