Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, June 19, 2014

TEMPERED GLASS SCREEN PROTECTOR | HARGA BERPATUTAN



TEMPERED GLASS SKRIN PROTECTOR | HARGA BERPATUTAN | Pada entri sebelum ni ena ada promote mengenai Anti-SpyTempered Glass yang murah, dan kali ini pula ena nak review mengenai Tempered Glass Skrin Protector. Screen protector a.k.a pelindung skrin yang kali ini hanya sekadar tempered glass biasa, tiada anti-spy/privacy. Namun, tetap mempunyai banyak kelebihan untuk telefon bimbit kita.

Antara kelebihan adalah pelindung skrin ini diperbuat daripada kaca yang tahan lasak, kualiti yang sama seperti Anti-Spy Tempered Glass. Selain itu, dengan adanya Tempered Glass ni, skrin telefon bimbit tidak akan mudah bercalar dan juga melindungi skrin telefon daripada pecah mahupun retak.



Tambahan pula, harga yang ditawarkan pun turut murah. Mana lagi nak cari yang murah macam ni. Serius, bagi ena rugi kalau tak beli kat sini. Di bawah ni, ena kongsikan harga seunit untuk Tempered Glass Screen Protector. Kalau tak mampu beli Anti-Spy Tempered Glass, dapat yang ini pun jadi la. Tengah hangat di pasaran okay.


JENIS TELEFON BIMBIT:
Iphone 4 / 4s / 5 / 5c / 5s
Samsung Note1 / Note2 / Note3 / S3 / S4 / S5
Lenovo S650 / S920 / S930 / P780 / A850 / A880 / K900 / K910


HARGA UNTUK SEMUA JENIS
RM55 (Include Postage)

Promotion Raya: Beli 3 atau lebih (Guna 1 alamat SAHAJA), ada diskaun special.



Murahkan?? Kalau Tempered Glass ni ada untuk jenama telefon bimbit ena, dah lama ena beli satu. Tapi malangnya tak ada. Guna jelah pelindung skrin telefon yang biasa. Hurmmm. Oleh sebab itu, kepada yang ada menggunakan jenis telefon bimbit yang tersenrai di atas, jangan lepaskan peluang ini. Jom rebut!

Lai lai lai.


CONTACT ORDER:
013 791 2142 (Kai)

Atau

Personal msg di FB ena:
 (https://www.facebook.com/enawie)



P/S: Sebarang pertanyaan atau nak order, sila PM FB ena atau hubungi nombor yang ena dah bagi di atas, AKAN DILAYAN. Jangan buat order kat komen entri ni ye, ena tak layan.


Share

Other Article

TEMPERED GLASS SCREEN PROTECTOR | HARGA BERPATUTAN
4/ 5
Oleh

4 Comments

Comments
avatar
20.6.14

Cool ni Ena.. lagi tahan lama.. klu sy pakai tepon canggih boleh gak pakai..huu. Bookmarked, masuk bonus nanti tukar tepon r gini! :P

Reply
avatar
20.6.14

Sekarang tengah guna di Note 2, memang terbaik.. takde calar lagi..

Reply
avatar
20.6.14

murah jugak ni. thanks ena share

Reply
avatar
21.6.14

salam anna.. ni nk tumpang promo jgk ni..
Ada moto tak?
Ada kereta tak?
Jom cuba dan rasai kelainan setiap pemanduan dengan JET TURBO EXTREME.. untuk Info jom Klik sini http://jtxutara.blogspot.com/

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)