Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, June 25, 2014

SEGMEN I LOVE NUFFNANG BY DUNIA SEBENAR SHIDA




SEGMEN I LOVE NUFFNANG | DUNIA SEBENAR SHIDA | Kali ini ena join satu segmen yang di anjurkan oleh Dunia Shida dengan kerjasama dari pihak Nuffnang. Segmen ini berlangsung selama seminggu dari 22/6/2014 (Ahad) hingga 28/6/2014 (Sabtu)




PENGALAMAN MENARIK KETIKA BERSAMA NUFFNANG

Ena mula mula start jadi pengguna Nuffnang ialah pada tarikh 16/10/2011. Kiranya, dah tiga tahun ena menggunakannya. Dari nuffnang juga ena pertama kali join event blogger dan dapat berkenalan dengan para blogger yang lain seperti Khai ArtzfarMira CitCitPena Berkala dan Eazy Izzuddin. Event Nuffnang yang ena telah join adalah pada tahun 2012 iaitu Genting Evangelist Event.



Genting Evangelist Event ni diadakan di Awana Genting Longhouse selama dua hari satu malam. Memang best sangat aktiviti yang dijalankan ketika event ini berlangsung. Tambahan pula, dapat makan makanan yang sedap sedap. Bukan sebarangan makanan yang dihidangkan oleh Restoran Rajawali Awana Resort Genting.




Selain itu, ena juga dapat hadiah tiket free dari pihak Nuffnang dan Resort World Genting untuk main segala permainan kat Genting Highlands. Tiket Freeze Show, Outdoor Game, Indoor Game, Sky Venture dan banyak lagi la yang ena dapat. Alhamdulillah, sejak dari situ ena mula tertarik untuk bergiat aktif dalam dunia blog. Terima kasih Nuffnang sebab bagi peluang pada ena dari dahulu hingga kini.




Dan paling menggembirakan ena sebenarnya adalah ena dapat berjumpa dengan kawan kawan blogger. Oleh sebab itu ,ena masih setia menggunakan Nuffnang, earning pun bagus setakat ni. Alhamdulillah, rezeki ena.

Dibawah ni entri kenangan ena bersama event Nuffnang. Silalah terjah ye~



Share

Other Article

SEGMEN I LOVE NUFFNANG BY DUNIA SEBENAR SHIDA
4/ 5
Oleh

17 Comments

Comments
avatar
25.6.14

wah best nye,, ni yang bersemangat ni nak terus berblog :)

Reply
avatar
25.6.14

erm... semoga tetap terus bersama nuffnang tercinta ye ;)

Reply
avatar
25.6.14

uish terbaik lah. liz nmpk ramai da yg pos ni. tp liat rs nk join. good luck tau

Reply
avatar
25.6.14

wahh dah join event nuffnang hehe..
AA tak pernah join lg hehe..
sebab jauh takde driver nak ngantor kan.. :(

Reply
avatar
25.6.14

gud luck ena,
shark xdek pngalaman lg nk join event nuffnang nie.
pngalaman dgn iklan je lar stakat nie :)

Reply
avatar
25.6.14

beznye ke event
menambah kengkwn
tringin nak join event tp jauhhhh

Reply
avatar
25.6.14

akk x pernah join event! dh beranak ni lg lah.hahaha

Reply
avatar
27.6.14

nuffnang mmg terbaik √√
hr tu dpt invite dr nuffnang utk ke melaka,sayang nya saya tersilap tarikh..ish frust btul hehe.. silap dri sndri save jadual pd tarikh yg salah.

Reply
avatar
27.6.14

Tak pernah lagi join event nuffnang.samalah akak pun masih setia bersama nuffnang

Reply
avatar
27.6.14

wah.. bestnyeee.. teman takde pengalaman bersama nuffnang, acane nak join segmen ni.. hehehe

Reply
avatar
28.6.14

Singgah dari segmen sama..
salam ramadhan..good luck n all the best ^^

Reply
avatar
29.6.14

gud luck dear..sha pun join juga..tp xla gempak mana sbb xpena pun p event nuff hukhuk
btw slmt bpuasa dear

Reply
avatar
29.6.14

singgah dari segmen yang sama..
http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
good luck :)

Reply
avatar
29.6.14

Tahniah ena..bguslah ena awal2 dh join event nuffnang..dlu kak shida byk dpt jmputan tp semau tpksa let go..satu sbb jauh..ada fkir nk luang msa joint event tp tgu kawen kot baru bpluang..skg komitmen byk..tmpu pda wajib dlu..skg ni hnya beriklan sja dgn nufng..tq ena atas pkongsian yg sgt manis ni :) gudluck k :)

Reply
avatar
1.7.14

tahniah ena..
entry ni memang paling best ;)

Reply
avatar
1.7.14

Salam Ramadhan..singgah dari segmen yang sama :)

Seronoknya pengalaman ena dengan nuff ni

http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

Reply
avatar
1.7.14

bestnyer join event..CN tak pernah lagi join event nuffnang ;)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)