PROMOSI UNTUK RAYA | PERFUME MURAH | MYFAVPERFUMES

by - Tuesday, June 24, 2014



PROMOSI UNTUK RAYA | PERFUME MURAH | MYFAVPERFUMES | Salah satu faktor yang boleh meningkatkan keyakinan diri apabila berhadapan khalayak ramai ialah bau badan kita. Kita hendaklah kekalkan kesegaran dan kewangian bau badan kita supaya orang selesa bergaul dengan kita. Namun, biarlah kewangian tu mendatangkan keselesaan untuk orang lain juga. Berpada pada

Oleh itu, Myfavperfumes telah menyediakan pelbagai jenis perfume yang high grade original dari Dubai yang sesuai dipakai oleh semua golongan. Semua bau minyak wangi yang dipilih memang sangat sedap dan tak terlampau menyusuk hidung sang penghidu.




Tak lama lagi, bulan Ramadhan bakal menjelma dan ada berita baik untuk you all tau iaitu MyFavPerfumes (MPF) telah membuat satu promosi yang hebat semperna Ramadhan 2014. Promosi Ramadhan 2014 ini bermula pada 9/6/2014 (Isnin) hingga 23/7/2014 (Rabu)

Semua mesti nak serba serbi yang baru untuk Hari Raya Aidilfitri nanti kan??? Dan nak cuba bau wangian yang baru?? So, jangan lepaskan peluang ini ye kawan kawan.




BELI 2 PERCUMA SATU
Harga Seunit: RM60
Beli Dua Percuma Satu Botol dengan harga RM120
Percuma postage untuk seluruh Malaysia.

Kupon Promosi: b2f1RAYA2014


Selain itu, pembeli yang bertuah juga akan menerima duit raya berjumlah RM50 dan percuma perfume dari MFP. Kesemuanya adalah bernilai RM110. Dah la murah, dapat duit raya pula tu. Perghhhh menarik bukan???

Haaa apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Mana tahu you all akan menjadi pembeli yang bertuah?? Jeng jeng jeng. Kepada yang ingin buat tempahan atau sebarang pertanyaan, you all boleh rujuk link yang ena share dibawah ini.




SMS/WhatsApps:
017 688 0029




You May Also Like

18 Comments

  1. Cantik yer perfumeeeeeeeeee....akak memang suka perfume dik ainaa...sedap bauuuu

    ReplyDelete
  2. boleh lah beli kan. dah nak raya nih. eh... puasa pun belum lagi. hehehe....

    ReplyDelete
  3. sis x blh pakai minyak wangi . nanti sendiri pening ...

    ReplyDelete
  4. cantik2 btk perfume tu ainaa..tgok luaran dulu..haha

    ReplyDelete
  5. wah....baca entry ni wangi semerbak dah ainaa
    harga pun ok..
    nak pancit sikit sini..

    ReplyDelete
  6. belanja boleh tak ena... ;)

    ReplyDelete
  7. beli dua percuma 1 ?? fuyo !

    ReplyDelete
  8. adeh bnyk nye perfume ni yg buet keliru nk pilih

    ReplyDelete
  9. banyak pilihan tu...boleh la sambar sebotol nanti...hee

    ReplyDelete
  10. Perfume yang berpatutan dengan harganya.

    ReplyDelete
  11. waaaaaaa.....opss tutup mulut..byk nganga nih hehee..

    ReplyDelete
  12. wah.. wangi2.. i likeee

    ReplyDelete
  13. wah...wangi2 tp sha xsuka wangian2 ni hihi..

    ReplyDelete
  14. best ni..... luv it !

    ReplyDelete
  15. waaaah macam best je..wangi2 :)

    ReplyDelete
  16. Wah.. Best wangi2...

    ReplyDelete