Tuesday, June 24, 2014

PROMOSI UNTUK RAYA | PERFUME MURAH | MYFAVPERFUMES



PROMOSI UNTUK RAYA | PERFUME MURAH | MYFAVPERFUMES | Salah satu faktor yang boleh meningkatkan keyakinan diri apabila berhadapan khalayak ramai ialah bau badan kita. Kita hendaklah kekalkan kesegaran dan kewangian bau badan kita supaya orang selesa bergaul dengan kita. Namun, biarlah kewangian tu mendatangkan keselesaan untuk orang lain juga. Berpada pada

Oleh itu, Myfavperfumes telah menyediakan pelbagai jenis perfume yang high grade original dari Dubai yang sesuai dipakai oleh semua golongan. Semua bau minyak wangi yang dipilih memang sangat sedap dan tak terlampau menyusuk hidung sang penghidu.




Tak lama lagi, bulan Ramadhan bakal menjelma dan ada berita baik untuk you all tau iaitu MyFavPerfumes (MPF) telah membuat satu promosi yang hebat semperna Ramadhan 2014. Promosi Ramadhan 2014 ini bermula pada 9/6/2014 (Isnin) hingga 23/7/2014 (Rabu)

Semua mesti nak serba serbi yang baru untuk Hari Raya Aidilfitri nanti kan??? Dan nak cuba bau wangian yang baru?? So, jangan lepaskan peluang ini ye kawan kawan.




BELI 2 PERCUMA SATU
Harga Seunit: RM60
Beli Dua Percuma Satu Botol dengan harga RM120
Percuma postage untuk seluruh Malaysia.

Kupon Promosi: b2f1RAYA2014


Selain itu, pembeli yang bertuah juga akan menerima duit raya berjumlah RM50 dan percuma perfume dari MFP. Kesemuanya adalah bernilai RM110. Dah la murah, dapat duit raya pula tu. Perghhhh menarik bukan???

Haaa apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Mana tahu you all akan menjadi pembeli yang bertuah?? Jeng jeng jeng. Kepada yang ingin buat tempahan atau sebarang pertanyaan, you all boleh rujuk link yang ena share dibawah ini.




SMS/WhatsApps:
017 688 0029




Share

Other Article

PROMOSI UNTUK RAYA | PERFUME MURAH | MYFAVPERFUMES
4/ 5
Oleh

18 Comments

Comments
avatar
24.6.14

Cantik yer perfumeeeeeeeeee....akak memang suka perfume dik ainaa...sedap bauuuu

Reply
avatar
24.6.14

boleh lah beli kan. dah nak raya nih. eh... puasa pun belum lagi. hehehe....

Reply
avatar
24.6.14

sis x blh pakai minyak wangi . nanti sendiri pening ...

Reply
avatar
24.6.14

cantik2 btk perfume tu ainaa..tgok luaran dulu..haha

Reply
avatar
24.6.14

wah....baca entry ni wangi semerbak dah ainaa
harga pun ok..
nak pancit sikit sini..

Reply
avatar
25.6.14

belanja boleh tak ena... ;)

Reply
avatar
25.6.14

habis la lepas ni..

Reply
avatar
25.6.14

beli dua percuma 1 ?? fuyo !

Reply
avatar
25.6.14

adeh bnyk nye perfume ni yg buet keliru nk pilih

Reply
avatar
26.6.14

banyak pilihan tu...boleh la sambar sebotol nanti...hee

Reply
avatar
26.6.14

Perfume yang berpatutan dengan harganya.

Reply
avatar
27.6.14

waaaaaaa.....opss tutup mulut..byk nganga nih hehee..

Reply
avatar
27.6.14

wah.. wangi2.. i likeee

Reply
avatar
29.6.14

wah...wangi2 tp sha xsuka wangian2 ni hihi..

Reply
avatar
3.7.14

best ni..... luv it !

Reply
avatar
3.7.14

waaaah macam best je..wangi2 :)

Reply
avatar
5.7.14

Wah.. Best wangi2...

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)