POWERBANK MURAH | PINENG

by - Friday, June 13, 2014


POWERBANK MURAH | PINENG |  Powerbank merupakan gadjet yang sangat popular dan boleh dikatakan sangat penting dalam kehidupan seharian. Powerbank berfungsi untuk mengecas telefon bimbit apabila berada dari luar kawasan rumah. Powerbank juga dapat menyelesaikan masalah mencari suiz utama demi  penuhkan bateri telefon bimbit. 

Memandangkan kita acapkali mengguna telefon bimbit dan mobile internet mesti dihidupkan. Kalau tak on mobile data, rasa macam tak lengkap. Namun, ini merupakan salah satu faktor kenapa telefon bimbit cepat kehabisan bateri. Sebab itu kita perlukan powerbank di sisi apabila berada dari luar kawasan rumah.

Kali ini ena nak promote Powerbank yang murah dari Pineng. Murah dan berkualiti. Tak perlu lagi pening kepala nak mencari powerbank yang murah.


PN 933 (10000mAh)
Original Price: RM105
Promotion Price: RM95 (including postage)
FULL ACCESSORIES

*Promotion hanya sampai Hari Raya 2014*


PN 929 (15000mAh)
Warranty: 12 months / 1 year
Dimension: 147mm x 72mm x 23mm
Weight: 342g
Internal Battery Type: Li-Ploymer Cells
Colour: Gold & Silver
Price: RM130 (including postage)
FULL ACCESSORIES


PN 968 (10000mAh)
Warranty: 12 months / 1 year
Dimension: 140.5mm x 62mm x 22.8mm
Weight: 234g
Internal Battery Type: Li-Ploymer Cells
Colour: Orange & Grey
Price: RM99 (including postage)
FULL ACCESSORIES



PN 913 (10000mAh)
Warranty: 12 months / 1 year
Dimension: 108mm x 72mm x 22mm
Weight: 280g
Internal Battery Type: Li-Ploymer Cells
Colour: White & Black
Price: RM99 (including postage)
FULL ACCESSORIES




Murahkan??? Bukan ini je yang ada. Kalau nak design lain, you all boleh tengok kat banner di atas. Maaf tak dapat nak sertakan gambar satu persatu. Tapi tak mengapa, kalau ada sebarang pertanyaan, you all boleh la PM di fb Ainaa Roseberry.


Kepada yang ingin membuat tempahan, you all boleh hubungi:


WhatsApp / Call / Msg:
 013 791 2142 (Kai)

Contact kat facebook ena pun boleh:
Ainaa Roseberry




You May Also Like

12 Comments

  1. power bank memang satu keperluan masa kini terutama kpd yg guna smartphone...selalu kehabisan bateri dgn cepat...

    siapa blm miliki segera lah beli.. :)

    ReplyDelete
  2. ena akak dah beli powerbank pineng 929...kalo x blh beli kat ena hehee :)

    ReplyDelete
  3. Bagus pineng ni dik...akak pi sabah hari tuh guna seharian mmg byk lg percent dia...charge hp asben and wife...best la pineng terbaikkkkk

    ReplyDelete
  4. Salam Aina.. Wah.. rugi k.eyza dh beli awal2..kalau x bole bl ngan Aina.. setakat ni K. eyza mmg puas hati la dgn PB jenama Pineng ni.. 10000 pn bole cas 2-3 kali jugak la.. waranty pn setahun.berbaloi-baloi.. :)

    ReplyDelete
  5. powerbank ni dah kira barang wajib ada dah sekarang ni ... ;)

    ReplyDelete
  6. wah rupanya tauke Power Bank , Bagus :)

    ReplyDelete
  7. acik pengguna pineng.. memang tahan lama

    ReplyDelete
  8. pergh murh2 gak erk..

    ReplyDelete
  9. bolehla lepas ni dapatkan . sebab powerbank dah hilang huhu

    ReplyDelete
  10. smuanya murah2 kan ena..sha da ada..hihi..

    ReplyDelete
  11. kak ida pun pakai brand pineng ni. beli dari faiz ibrahim masa tu die je mula jual . skrg dah ramaii kann jual pineng nii hehhehehe

    ReplyDelete
  12. banyaknye pilihan..tak tahu nak pilih yang mana..sekarang harga PB makin murah kan..kena acri yang bekualiti

    ReplyDelete