Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, June 02, 2014

MRS ERRY 2ND GIVEAWAY


MRS ERRY 2ND GIVEAWAY | Kali ini ena join GA yang dianjurkan oleh kawan blogger ena a.k.a kak Deqla Norumara. Comel orangnya. Tak pernah lagi ena bersua muka dengan dia tapi dia pernah terjumpa dengan ena masa kat Gombak dahulu. 

GA ini bermula pada 15/5/2014 (Khamis) dan tamat 12/6/2014 (Khamis). Lagi 10 hari nak tamat dan ena tak mahu lepaskan peluang untuk join sekali. You all pun masih belum terlambat untuk join GA ini. Kalau nak join, you all boleh CLICK BANNER DI ATAS.

Ena ucapkan semoga berjaya kepada mereka yang join. Yang paling penting kejujuran. Jujur dengan syarat syarat yang telah diberikan ye. Senang je syarat yang dikenakan dan di sebab itu juga ena berminat untuk join GA ini.


Share

Other Article

MRS ERRY 2ND GIVEAWAY
4/ 5
Oleh

19 Comments

Comments
avatar
2.6.14

All the best ena, selamat bersegmen! :))

Reply
avatar
2.6.14

semoga berjaya ...

Reply
avatar
2.6.14

good luck jgk ena..td nmpk entri ena ni tu yg tau ada GA..kekeke

Reply
avatar
2.6.14

kalau menang share2.. ahahahaa

Reply
avatar
3.6.14

Goodluck dengan GA ni ..

Reply
avatar
3.6.14

Good luck..nk tgk ga ape die wat..hehe

Reply
avatar
3.6.14

wahh ada GA. good luck!!

Reply
avatar
3.6.14

assalamualaikum ena. terima kasih ye joined GA akak. good luck ye. :)

sila semak penyertaan di sini:
http://norumara.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-mrs-erry-2nd-giveaway.html

Reply
avatar
3.6.14

yeahh ! gudluck ya ena.. leen pom dah join .. moga berjaya ~~ ^_^

Reply
avatar
3.6.14

datang melawat kamu dari ga yg sama..
http://nurrahabdullah.blogspot.com/2014/05/mrs-erry-2nd-giveaway.html

Reply
avatar
4.6.14

Salam.. Ros singgah sini dan follow dari segmen yg sama :)

Reply
avatar
4.6.14

Good Luck ye :)

Reply
avatar
5.6.14

Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/mrs-erry-2nd-giveaway.html (12 june)
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html (30.6)

Reply
avatar
6.6.14

guck luck.....hehe

Reply
avatar
16.6.14

hai ena syg..hihi.. menang top referral kan..? so ena boleh boleh trs deal ngan sponsor utk edit blog k.. sponsor : http://www.jiakreatifelt.com/

Reply
avatar
16.6.14

tahniah diumum sebgai pemenang. done follow sini

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)