Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, June 16, 2014

MENANG TOP REFERRAL | MRS ERRY 2ND GIVEAWAY


MENANG TOP REFERRAL | MRS ERRY 2ND GIVEAWAY | Alhamdulillah, sudah selamat GA yang dianjurkan oleh Kak Deqla Norumara. Ena pun turut sertai juga GA ini.

Pada hari ini, bersamaan 16.6.2014, keputusan siapa yang menang dan siapa yang berjaya dapat hadiah untuk Giveaway kali ini telah diumumkan oleh kak Deqla Norumara. Alhamdulillah, bersyukur sangat sebab ena pun turut menang untuk kategori TOP REFERRAL. Berbunga bunga hati ena pada hari ni, rezeki daripada Allah.


Sila klik gambar di atas ini untuk ketahui senarai pemenang.


Hadiah yang ena dapat ialah FULL EDIT BLOG BERNILAI RM50 daripada JIAKREATIFELT. Terima kasih untuk yang jadi sponsor dan terima kasih juga kepada big bos yang mengajurkan GA ini. Alhamdulillah.

Kepada you all yang ada join GA ini, jom buat semakan sekarang. Mana tahu you all jadi pemenang untuk kali ni kan???? You all bolehlah klik link kat bawah ni atau klik gambar di atas ye. Doa banyak banyak, semoga ada rezeki you all untuk tersenarai dalam senarai pemenang Mrs Erry 2nd Giveaway.






Share

Other Article

MENANG TOP REFERRAL | MRS ERRY 2ND GIVEAWAY
4/ 5
Oleh

21 Comments

Tulis Comments
avatar
16.6.14

TAHNIAH! TAHNIAH! tahniah si manis.. hehehe

Reply
avatar
16.6.14

Tahniah Ena, wow! pasni bertukar wajah la blog Ena ni ye ;)

Reply
avatar
16.6.14

Salam..Tahniah Sis...tahniah :)...

Reply
avatar
16.6.14

hehe ! tahniahh ena ~~ wahh full edit blog tuh.. rezeki, :)

Reply
avatar
16.6.14

tahniah hehehe beruntung nye dapat rezeki macam ni hehe :)

Reply
avatar
16.6.14

bloglist pernah la menang . klu gift ni mmg x lagi ... huhuhuuuu

Reply
avatar
16.6.14

tahniah ainaa..was here

Reply
avatar
16.6.14 This comment has been removed by the author.
avatar
16.6.14

wah. tahniah2 ^^

Reply
avatar
16.6.14

Tahniah!!!apy for u

Reply
avatar
17.6.14

tahniah akak ^_^

Reply
avatar
17.6.14

Tahniah. terbaek lah... :)

Reply
avatar
18.6.14

Waa.. Tahniah Ena...
Murah rezeki...

Reply
avatar
19.6.14

Tahniah ye, blog ni dah edit ke? lawa lah hehe :)

Reply
avatar
19.6.14

Tahniah! :D Memang cun blog kak Ena :)

Reply
avatar
27.6.14

Tahniah Ena (^_^)
moga di murah kan rezeki lagi..Ameen..

Reply