JUALAN MURAH | ANTI-SPY TEMPERED GLASS

by - Thursday, June 19, 2014



JUALAN MURAH | ANTI-SPY TEMPERED GLASS | Anti- Spy Tempered Glass adalah sejenis screen protector untuk telefon bimbit yang di perbuat dari kaca yang tahan lasak.

Kelebihan Anti-Spy Tempered Glass adalah orang lain tidak boleh nampak apa yang kita tengah lakukan dengan telefon bimbit kita. Nama pun 'Anti-Spy'.  Tak perlu lagi kita nak takut orang yang duduk sebelah kita nampak segala privacy kita.

Kalau you all nak memiliki Anti-Spy Tempered Glass ni, jangan risau, kawan seperjuangan ena ada menjualnya. Harga pun murah dan kualitinya pun terjamin. Harga untuk Anti-Spy Tempered Glass, ena ada share di bawah ni.


JENIS TELEFON BIMBIT:
Iphone 5 / 5c / 5s
Samsung S5/ Note2 / Note3

HARGA:
RM60 (Include postage)

CONTACT ORDER:
013 791 2142 (Kai)

Atau

Personal msg di FB ena:
 (https://www.facebook.com/enawie)

P/S: Sebarang pertanyaan atau nak order, sila PM FB ena atau hubungi nombor yang ena dah bagi di atas, AKAN DILAYAN. Jangan buat order kat komen entri ni ye, ena tak layan.


You May Also Like

2 Comments

  1. best jugak benda tu. tapi, kita x guna jenis hp yg ena nyatakan diatas. huhhuuu

    ReplyDelete
  2. gadjet aksesori yg menarik juga kn ainaa...

    ReplyDelete