Sunday, June 22, 2014

HASIL MENGGUNAKAN FLORAL MASK | BLACKHEADS WHITEHEADS



HASIL MENGGUNAKAN FLORAL MASK | BLACKHEADS WHITEHEADS | Ingat tak entri ena yang lepas mengenai Floral Mask dan kali ini ena nak tunjuk hasil keberkesanannya terhadap wajah ena. Ena memang ada masalah blackheads dan whiteheads, memandangkan ena mempunyai resdung. Oleh sebab itu, produk macam ni memang ena tengah cari selama ini.

Pada mula mula ena cuba, ena tempek kat seluruh muka. Namun, yang nampak ketara bahagian hidung ena. Seminggu lepas tu, untuk experiment seterusnya, ena tempek pada bahagian yang kritikal sahaja iaitu bahagian hidung.





CARA CARA ENA ADAPTASI FLORAL MASK:-

1) Wapkan muka terlebih dahulu atau tekapkan hidung dengan tisu basah yang direndam dalam air 
    panas untuk bukakan liang roma. Jangan keringkan, biar basah.

2) Ambil sedikit gel floral mask dan tempekkan kat tempat yang bermasalah.

3) Tunggu sampai betul betul kering, dalam 30 minit macam tu.

4) Koyakkan dari bawah dan ke atas. Lihat hasilnya.


Dan hasilnya, tadaaaaaa (sila rujuk gambar di bawah)... memang keluar seketul seketul walaupun tak banyak. Puas sangat apabila kotoran kat hidung dah keluar. Namun, ia perlu lakukan sekali atau dua kali dalam seminggu. Kalau setiap hari, memang tak ada effect apa apa sebab kekotoran ni akan terkumpul dalam jangka beberapa hari. 



FLORAL MASK 50ML
Harga: RM40 
(Include postage in SM only, for SS postage RM5)


Yang ena bulatkan dengan warna merah tu, itulah kotoran yang paling besar, mak segala whiteheads atau blackheads. Yang nampak bintik bintik putih tu, anak anaknya. Perghhhh memang rasa syok sangat tengok blackheads dan whiteheads tu melekat kat Floral Mask.

Lepas ni, memang ena akan pilih Floral Mask untuk kurangkan blackheads dan whiteheads di muka. Ena telah saksikan sendiri akan keberkesanan Floral Mask. Thumbs Up! Minggu depan ena nak cuba lagi. Tak sabar. Hehehehe.

 Ena dah mencubanya, you all bila lagi????


DIAN PIXY ENTERPRISE
Jalan Indah PA8,
Taman Indah Pengkalan Aur,
34000 Taiping Perak.

Website: FLORAL MASK


Untuk sebarang pertanyaan atau nak order Floral Mask ni, boleh lah hubungi mereka di

PM FB : http://tinyurl.com/q8cllk6
WhatsApp: 012 346 3414





Share

Other Article

HASIL MENGGUNAKAN FLORAL MASK | BLACKHEADS WHITEHEADS
4/ 5
Oleh

17 Comments

Comments
avatar
22.6.14

Hehehe... guna soletep je..

Reply
avatar
22.6.14

Ena tk sakit ka msa buka tu slpas da kering..sy pnah cuba pkai mask...tp bukn mcm ena pkai..msk cllogen ...kluar air mata msa buka ^_^..tp msk punya psal .pkai jg kerap ^_^

Reply
avatar
22.6.14

ramai suka gunaa floral msk ni

Reply
avatar
23.6.14

Sekarang dalam IG pun hebat promosi Floral Mask ni kan...muka akak lg byk white head...rasa cm nak beli la...

Reply
avatar
23.6.14

kalau dah cantik... guna bedak sejuk tempek tempek macam tepung gomak pun ok... ;)

Reply
avatar
23.6.14

Syoknya!! Nad teringin nak try tp tunggu ada duit lebih sikit ehehe

Reply
avatar
23.6.14

pcl ada 2 anak dara..dah besar sikit asyik nak melaram je kejanya ; gadis2 normal memang mcm tu kan...ni kalaulah depa tau mesti nak mintak belikan.... kopak la haha..

Reply
avatar
23.6.14

Macam best je pakai mask ni..

Reply
avatar
25.6.14

wahhh ! mmg menarik laaa produk ni .. tp Zara blom try lagiii.. huhuhuhu..

Reply
avatar
25.6.14

ena..ape kebaikan floral mask ni lagi??nak cube jugkla..muke dah makin teruk dah ni...

Reply
avatar
25.6.14

Wow! menarik ni! ramai bloggers yang dah cuba pun produk ni.

Reply
avatar
25.6.14

bestnye dpt riview produk ni. ramai da cuba. aku nk kuar duit ni yg mcm liat sikit

Reply
avatar
27.6.14

mcm senang jer ena tgal eh..huhu kena cuba sndri baru tau kot..tq sharing ena :)

Reply
avatar
27.6.14

alahaiii ... banyak org jual online .,.. malaih nak gi bank :D

Reply
avatar
10.7.14

tengah cari jugak produk ni...ramai guna..

Reply
avatar
19.7.14

ramai sungguh blogger yang pakai floral mask ni...alahai... macam best gilossss....

Reply
avatar
14.8.14

wah tasha pun nk cba la... blackheads dan whiteheads memang kritikal jgak ni.. haha... sakit tak?

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)