Friday, June 27, 2014

CARA MENGHILANGKAN STRESS | VIDEO PRANK



CARA MENGHILANGKAN STRESS | VIDEO PRANK | Hidup ini tidaklah selalunya berasa gembira dan bahagia. Ada masanya kita akan bersedih hati, kecewa dan macam macam lagi. Itu namanya kehidupan.

Namun, bila datangnya dugaan dan ujian dalam kehidupan seharian kita, mulalah kita akan mengalami satu sindrom  iaitu TEKANAN JIWA atau lebih dikenali sebagai S-T-R-E-S-S. Stress ini sebenarnya elok untuk diri sendiri kerana stress merupakan salah satu titik tolak untuk berjaya dalam kehidupan. Namun, kalau berlebihan atau kita tida pandai kawal stress tersebut, ia boleh mendatang kebinasaan pada diri sendiri.








Video di atas ini bukan lah video seram tapi sebenarnya adalah video lawak atau video prank. Ena share video prank ini sebab pertama sekali mestilah untuk bagi you all tengok. Selain itu, ia juga merupakan salah satu cara bagaimana untuk mengawal stress supaya sentiasa kelihatan bersemangat dan tenang.

Setiap orang ada masalah masing masingkan?? Termasuklah dengan diri ena. Namun, apa kata kita rehatkan minda kita terlebih dahulu dan tengok video prank kat atas ni. Sure you all pun akan tergelak melihatnya. Ketawa adalah pengubat hati yang sedang lara.

Banyak video prank yang ena dah tengok, you all boleh search sendiri ye. Selamat menonton~






Promosi perfume semperna bulan RAMADHAN. Murah murah, sebotol hanya rm60. Kalau beli dua botol dapat percuma satu botol lagi. Malah, ada hadiah untuk pembeli yang bertuah. Kalau nak ketahui lebih lanjut, sila rujuk di bawah ni






Share

Other Article

CARA MENGHILANGKAN STRESS | VIDEO PRANK
4/ 5
Oleh

18 Comments

Comments
avatar
27.6.14

topeng tu mcm menakutkan je pd mulanya

Reply
avatar
27.6.14

gelak boleh hilangkan stress..
Sebab video prank nie best tgk time stress.. he he..

Reply
avatar
27.6.14

Bagus jugak video ni ,, hahahaha

Reply
avatar
27.6.14

ketawa memang pengubat stress... tapi kalau sepanjang masa ketawa... tu dah jadi lain ;)

Reply
avatar
27.6.14

haram dol betui!! hahahahahaha

Reply
avatar
27.6.14

Video yang kedua tu memang lawak. hahahah.

Reply
avatar
28.6.14

tak suka betul dengan prank semua ni. ada yang boleh menghiburkan, ada juga yang boleh memudaratkan

Reply
avatar
28.6.14

salam singgah. kadang menyampah gak ngan video prank ni. khusyuk ja tengok video tu, last2 bunyi jeritan -_-

Reply
avatar
29.6.14

hahahahaha
kelakar jer

Reply
avatar
30.6.14

eee..kalau ada sakit jantung ni mau x pasal2 jadi kes ni...huhuhu

Reply
avatar
30.6.14

Hehehhe remedy kepada stress...sungguh ena...bukan hari2 nampak tenang dan happy kan...sometimes dtg mood moddy tuh habis semua org kena marah hahaha...good action

Reply
avatar
30.6.14

topeng smiley tu scary ahh

Reply
avatar
1.7.14

kalau silap prank naya je kan..prank biasa biasa je sudah..takpun buat lawak sikit pun dah okay :)

Reply
avatar
1.7.14

huhu...line tenet ala ala.siput viva xdpt lak tgk

Reply
avatar
2.7.14

hilang stress ke akak rasa lagi tertekan tengok video cenggini adalah =_="

Reply
avatar
9.7.14

Video camni boleh jugak hilangkan ngantukk hehehe ..

Reply
avatar
10.7.14

taknak tengok walaupun prank..ahhahaha

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)