CARA MENGHILANGKAN STRESS | VIDEO PRANK

by - Friday, June 27, 2014



CARA MENGHILANGKAN STRESS | VIDEO PRANK | Hidup ini tidaklah selalunya berasa gembira dan bahagia. Ada masanya kita akan bersedih hati, kecewa dan macam macam lagi. Itu namanya kehidupan.

Namun, bila datangnya dugaan dan ujian dalam kehidupan seharian kita, mulalah kita akan mengalami satu sindrom  iaitu TEKANAN JIWA atau lebih dikenali sebagai S-T-R-E-S-S. Stress ini sebenarnya elok untuk diri sendiri kerana stress merupakan salah satu titik tolak untuk berjaya dalam kehidupan. Namun, kalau berlebihan atau kita tida pandai kawal stress tersebut, ia boleh mendatang kebinasaan pada diri sendiri.








Video di atas ini bukan lah video seram tapi sebenarnya adalah video lawak atau video prank. Ena share video prank ini sebab pertama sekali mestilah untuk bagi you all tengok. Selain itu, ia juga merupakan salah satu cara bagaimana untuk mengawal stress supaya sentiasa kelihatan bersemangat dan tenang.

Setiap orang ada masalah masing masingkan?? Termasuklah dengan diri ena. Namun, apa kata kita rehatkan minda kita terlebih dahulu dan tengok video prank kat atas ni. Sure you all pun akan tergelak melihatnya. Ketawa adalah pengubat hati yang sedang lara.

Banyak video prank yang ena dah tengok, you all boleh search sendiri ye. Selamat menonton~






Promosi perfume semperna bulan RAMADHAN. Murah murah, sebotol hanya rm60. Kalau beli dua botol dapat percuma satu botol lagi. Malah, ada hadiah untuk pembeli yang bertuah. Kalau nak ketahui lebih lanjut, sila rujuk di bawah ni






You May Also Like

18 Comments

  1. topeng tu mcm menakutkan je pd mulanya

    ReplyDelete
  2. gelak boleh hilangkan stress..
    Sebab video prank nie best tgk time stress.. he he..

    ReplyDelete
  3. Anonymous27.6.14

    Bagus jugak video ni ,, hahahaha

    ReplyDelete
  4. ketawa memang pengubat stress... tapi kalau sepanjang masa ketawa... tu dah jadi lain ;)

    ReplyDelete
  5. Video yang kedua tu memang lawak. hahahah.

    ReplyDelete
  6. tak suka betul dengan prank semua ni. ada yang boleh menghiburkan, ada juga yang boleh memudaratkan

    ReplyDelete
  7. salam singgah. kadang menyampah gak ngan video prank ni. khusyuk ja tengok video tu, last2 bunyi jeritan -_-

    ReplyDelete
  8. hahahahaha
    kelakar jer

    ReplyDelete
  9. eee..kalau ada sakit jantung ni mau x pasal2 jadi kes ni...huhuhu

    ReplyDelete
  10. Hehehhe remedy kepada stress...sungguh ena...bukan hari2 nampak tenang dan happy kan...sometimes dtg mood moddy tuh habis semua org kena marah hahaha...good action

    ReplyDelete
  11. topeng smiley tu scary ahh

    ReplyDelete
  12. kalau silap prank naya je kan..prank biasa biasa je sudah..takpun buat lawak sikit pun dah okay :)

    ReplyDelete
  13. huhu...line tenet ala ala.siput viva xdpt lak tgk

    ReplyDelete
  14. Anonymous2.7.14

    hilang stress ke akak rasa lagi tertekan tengok video cenggini adalah =_="

    ReplyDelete
  15. Video camni boleh jugak hilangkan ngantukk hehehe ..

    ReplyDelete
  16. taknak tengok walaupun prank..ahhahaha

    ReplyDelete