B'VITE | RAHSIA AWET MUDA

by - Sunday, June 01, 2014


B'VITE | RAHSIA KECANTIKKAN KULIT | B'Vite merupakan produk terbaru keluaran Legacy Secret yang dikhas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam, parut jerawat, kulit sentiasa kering dan pelbagai lagi masalah kulit. 

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai kelebihan dan keistimewaan B'VITE ini, boleh baca entri ena yang ini B'VITE RAHSIA AWET MUDA. Pada entri ni ena hanya menceritakan apa kelebihan dan keistimewaan B'Vite dan untuk kali ini ena nak bagitahu keberkesanannya setelah satu bulan lebih ena minum B'Vite ini.


Pada 3 minggu yang pertama, ena telah berjaya habiskan satu botol B'Vite dan dah nampak perubahan pada kulit ena ketika itu walaupun tak banyak. Kulit muka ena jadi menggelupas dan jerawat makin mengecut. Tak adalah teruk sangat kulit ena menggelupas, tapi kalau jadi teruk sampai sakit mungkin ena stop minum B'Vite ni. 

Ena masih teruskan minum untuk botol yang satu lagi. Selama 3 minggu lebih ena minum dan Alhamdulillah, jerawat kat muka dah kurang bermaharajalela dan bekas jerawat pun dah makin tak ada. Kulit badan pun semakin cerah, warna kulit kaki ena lah nampak ketara sangat perubahannya. Dulu kulit kaki ena ni agak gelap sebab selalu terkena sinaran matahari, sekarang ni dah cerah mengikut kulit asal ena.


Tak makeup dan makeup. 

Apapun, kita tak boleh berharap sahaja pada B'Vite ni untuk dapatkan effect yang bagus pada kulit kita. Kita hendaklah juga rajin minum air kosong, paling minimum 1 liter untuk sehari. Selain itu, pemakanan harian pun kena jaga dan rajinkan diri pergi bersenam. Hasilnya, badan kita pun akan berfungsi dengan lebih baik dan mudah badan kita untuk menerima zat zat yang berkhasiat dari B'Vite.

Tadi ena tengok kat fanpage B'Vite Official HQ, nampaknya mereka tengah buat harga promosi sekarang ni. So apa lagi, sebelum terlambat jom kita pakat pakat beli. Ena pun nak beli lagi memandangkan dua dua botol dah habis ena minum.

Kepada yang ingin beli, boleh lah CLICK SINI untuk buat tempahan. Syaratnya, you all hendaklah mulakan conversation dengan "PM B'VITE" . Pihak mereka tak boleh mulakan personal msg dengan you all dan you all pula dikehendaki mulakan msg kepada mereka.


You all juga boleh pergi ke fanpage yang berkaitan dengan produk ini:-




You May Also Like

17 Comments

  1. Anonymous1.6.14

    Makin cantik lah kak ena lepas ni ;)

    ReplyDelete
  2. CANTIKLAH AWAK NI. :'(

    ReplyDelete
  3. alah .. ena, make up tak make up, tetap brseri.. natural gitteww.. hehe ~ :) mnum neh lagi berseri3. nk try jugak neh, jerawat brmaharajalela neh time stress.. hoho

    ReplyDelete
  4. hi, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  5. comel je dak ni..memang dah cun dah haishh..hehe..

    ReplyDelete
  6. Comel la dik sorang ni..

    ReplyDelete
  7. Makin berseri-seri.. :)

    ReplyDelete
  8. waaaaa.... nak cuba jugak lah mcm nih. ^_^

    ReplyDelete
  9. untung la dah cantiikk.. heheheh

    ReplyDelete
  10. wahhh,,, untuk orang lelaki pun boleh kan?

    ReplyDelete
  11. Cocoklah ini dibaca istri..

    ReplyDelete
  12. Aish.. makin comel, makin rasa nak cubik2 pipi ainaa tu kang... ha2.. jaga2..

    ReplyDelete
  13. Patut la ena nampak muda.. ini rahsianya

    out of topic

    "Oh... makanya tak ada masalah bagi ayah ena untuk nikahkan ena? Untung bakal suami ena?

    Kalau tersalah sebut nama pengantin bagaimana? Tersebut nama ena ke? Boleh x?"

    ReplyDelete
  14. jeles ni nengok kulit ena...cantik... ada rzki nak cuba jgk.. :)

    ReplyDelete
  15. anggun n jelita ena :)

    ReplyDelete