Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, June 18, 2014

BISNES KAD MURAH DAN BERKUALITI | PRINT HELLO SAILOR



BISNES KAD MURAH DAN BERKUALITI | PRINT HELLO SAILOR | Sudah selamat tiba bisnes kad yang baru untuk blog ena. Alhamdulillah. Kali ini, design kad bisnes ena berlainan dari yang lama dan kualiti pun berbeza. Lebih simple, lebih banyak details dan sure pembikinannya lebih auuummmm.

Kali ini ena cuba tempah kad bisnes di Print Hello Sailor. Ena mula tertarik untuk tempah kat sini sejak baca entri Kak Innanie Ariffin mengenai kad bisnes baru dia. Tengok harga pun murah dan berkualiti nampaknya. Oleh sebab itu, ena terus tempah sebab nak tengok sendiri sejauh mana kualiti kad seperti yang diperkatakan oleh kak Inannie.


Sememangnya ena rasa sangat berpuas hati bila melihat hasilnya sendiri. Tak sia sia ena tempah kad bisnes kat sini. Jenis kertas berkualiti dan harga pun murah. Dekat bawah ni ena sharekan package package yang ada.

PACKAGE 1: RM 60 (Exclude Postage)
500pcs
Art Card 260gsm
Matte Lam
Free Simple Design

PACKAGE 2: RM 80 (Exclude Postage)
500pcs
Art Card 260gsm
Matte Lam 
1 side Spot UV
Free Simple Design

PACKAGE 3: RM 110 (Exclude Postage)
500pcs
Art Card 260gsm
Matte Lam
2 Sides Spot UV
Free Simple Design



Ena memilih package yang kedua sebab memang dah lama teringin nak memiliki kad yang ada Spot Uv. Alhamdulillah, tertunai juga hasrat ena. Ena ingat mahal, tapi murah sangat. Dengan harga RM80, boleh dapat kad yang begitu berkualiti tinggi. Tambahan pula, 500 keping sekali dalam satu harga. 

Lepas ni, boleh ena order kat sini lagi. Tapi banyak macam ni entah berapa lama boleh habis. Okaylah, kepada you all yang masih mencari tempat print bisnes kad atau nak buat bisnes kad yang baru, boleh la cuba perkhidmatan Print Hello Sailor. Ena yakin you all pun berpuas hati.




Kepada yang ingin tengok jenis design yang lain, boleh lah terjah fanpage syarikat ni

https://www.facebook.com/myhellosailor


Kepada yang nak order atau ada sebarang pertanyaan, sila whasApp pada nombor

019 665 6587 (Fish)

Instagram:
@printhellosailor


Share

Other Article

BISNES KAD MURAH DAN BERKUALITI | PRINT HELLO SAILOR
4/ 5
Oleh

18 Comments

Comments
avatar
18.6.14

Gila murahhhh nak lah...ena..

Reply
avatar
19.6.14

Waahhh... banyaknya 500 keping... baru nie saya buat 200 keping je... :)

Reply
avatar
19.6.14

cantikkk . nak buat jugak la nanti . tapi kena pikir na wak bisnes ape dulu

Reply
avatar
19.6.14

wow! cantiknya kad blogger ena. Bila boleh jumpa? nak satuuuuuu! hehehe :D

Reply
avatar
19.6.14

murahnya, kene tempah juga ni, jeles tengok kad aina, hehe

Reply
avatar
19.6.14

Ehh ehhh ehhh!!! Ramainya amek dengan Hello Sailor jugak, memang betulkan servis mereka bagus dan kad pun berkualiti! :)

Reply
avatar
19.6.14

Baru sahaja buat kad sebab kad yang lama sudah habis. Kalau tidak boleh cuba.

Reply
avatar
19.6.14

Cantik!! <3 <3 Love pink and black combination .

Reply
avatar
19.6.14

Bestnya kak ena ada business card ,, maju dahh ;)

Reply
avatar
19.6.14

Menarik dan cantik..seriously. Professional look. Btw, saya dah jawab komen Ena >http://stanzaku.blogspot.com/2014/06/a-rabbit-and-tortoise.html

Reply
avatar
19.6.14

Nak satu kad Kak Ena.. heeee~ :D

Reply
avatar
20.6.14

boleh tempah ni. hehe :)

Reply
avatar
20.6.14

Memang murah ni..nak jugaklah order sini :)

Reply
avatar
23.6.14

piuuuuuu!! murah betul ni...
nak jugak la nanti bila dah start semeseter hehe :)

Reply
avatar
26.6.14

murah ni...da habis stok kad nanti macam nak tempah baru je...first2 dulu tempah terkena yang mahal punya...adehhh

Reply
avatar
27.6.14

wahhh!! ena biar betul harga tu hehe murah nya..
inn sha Allah akan order ..dkt tmpt kita ni taw je la demand haha..

Reply
avatar
19.8.14

murah la smpai 500keping..cantik

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)