BISNES KAD MURAH DAN BERKUALITI | PRINT HELLO SAILOR

by - Wednesday, June 18, 2014



BISNES KAD MURAH DAN BERKUALITI | PRINT HELLO SAILOR | Sudah selamat tiba bisnes kad yang baru untuk blog ena. Alhamdulillah. Kali ini, design kad bisnes ena berlainan dari yang lama dan kualiti pun berbeza. Lebih simple, lebih banyak details dan sure pembikinannya lebih auuummmm.

Kali ini ena cuba tempah kad bisnes di Print Hello Sailor. Ena mula tertarik untuk tempah kat sini sejak baca entri Kak Innanie Ariffin mengenai kad bisnes baru dia. Tengok harga pun murah dan berkualiti nampaknya. Oleh sebab itu, ena terus tempah sebab nak tengok sendiri sejauh mana kualiti kad seperti yang diperkatakan oleh kak Inannie.


Sememangnya ena rasa sangat berpuas hati bila melihat hasilnya sendiri. Tak sia sia ena tempah kad bisnes kat sini. Jenis kertas berkualiti dan harga pun murah. Dekat bawah ni ena sharekan package package yang ada.

PACKAGE 1: RM 60 (Exclude Postage)
500pcs
Art Card 260gsm
Matte Lam
Free Simple Design

PACKAGE 2: RM 80 (Exclude Postage)
500pcs
Art Card 260gsm
Matte Lam 
1 side Spot UV
Free Simple Design

PACKAGE 3: RM 110 (Exclude Postage)
500pcs
Art Card 260gsm
Matte Lam
2 Sides Spot UV
Free Simple Design



Ena memilih package yang kedua sebab memang dah lama teringin nak memiliki kad yang ada Spot Uv. Alhamdulillah, tertunai juga hasrat ena. Ena ingat mahal, tapi murah sangat. Dengan harga RM80, boleh dapat kad yang begitu berkualiti tinggi. Tambahan pula, 500 keping sekali dalam satu harga. 

Lepas ni, boleh ena order kat sini lagi. Tapi banyak macam ni entah berapa lama boleh habis. Okaylah, kepada you all yang masih mencari tempat print bisnes kad atau nak buat bisnes kad yang baru, boleh la cuba perkhidmatan Print Hello Sailor. Ena yakin you all pun berpuas hati.





Kepada yang nak order atau ada sebarang pertanyaan, sila whasApp pada nombor

019 665 6587 (Fish)

Instagram:
@printhellosailor


You May Also Like

14 Comments

  1. Gila murahhhh nak lah...ena..

    ReplyDelete
  2. cantikkk . nak buat jugak la nanti . tapi kena pikir na wak bisnes ape dulu

    ReplyDelete
  3. wow! cantiknya kad blogger ena. Bila boleh jumpa? nak satuuuuuu! hehehe :D

    ReplyDelete
  4. murahnya, kene tempah juga ni, jeles tengok kad aina, hehe

    ReplyDelete
  5. Ehh ehhh ehhh!!! Ramainya amek dengan Hello Sailor jugak, memang betulkan servis mereka bagus dan kad pun berkualiti! :)

    ReplyDelete
  6. Baru sahaja buat kad sebab kad yang lama sudah habis. Kalau tidak boleh cuba.

    ReplyDelete
  7. Bestnya kak ena ada business card ,, maju dahh ;)

    ReplyDelete
  8. Menarik dan cantik..seriously. Professional look. Btw, saya dah jawab komen Ena >http://stanzaku.blogspot.com/2014/06/a-rabbit-and-tortoise.html

    ReplyDelete
  9. Nak satu kad Kak Ena.. heeee~ :D

    ReplyDelete
  10. Memang murah ni..nak jugaklah order sini :)

    ReplyDelete
  11. murah ni...da habis stok kad nanti macam nak tempah baru je...first2 dulu tempah terkena yang mahal punya...adehhh

    ReplyDelete
  12. wahhh!! ena biar betul harga tu hehe murah nya..
    inn sha Allah akan order ..dkt tmpt kita ni taw je la demand haha..

    ReplyDelete
  13. murah la smpai 500keping..cantik

    ReplyDelete