Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, June 12, 2014

2ND GIVEAWAY SAYA NAK | STRIPED SKIRT


2ND GIVEAWAY SAYA NAK | STRIPED SKIRT | Kali ini ena join GA yang dianjurkan oleh KasutKaca15. GA ini berlangsung dari 9/6/2014 (Isnin) hingga 16/6/2014 (Isnin)

Click Untuk Join!


Syarat syarat yang dikenakan tak susah. Tak perlu nak like, follow ke apa. Just simple rules. Oleh itu kepada yang ingin join, boleh lah picit sini. Nak klik banner kat atas tu pun boleh. Ena join sebab memang teringin sangat nak skirt striped ni. Ena sekarang suka kumpul skirt, so ena nak cuba nasib di sini. Mana la tahu ada rezeki.


SAYA NAK STRIPED SKIRT
~SEMOGA MURAH REZEKI SAYA~




Share

Other Article

2ND GIVEAWAY SAYA NAK | STRIPED SKIRT
4/ 5
Oleh

5 Comments

Comments
avatar
12.6.14

gud luck ena. hehhee.. Ima tak sempat da nak join GA :)

Reply
avatar
12.6.14

bila cakap pasal skirt ni , ada org suka tgk sis pakai skirt sbb nampak lebih feminin ... heh heh ... semoga berjaya .

Reply
avatar
13.6.14

All the best enaa.. =D

Reply
avatar
25.6.14

aku ada 1 stripe skirt tp skirt kembang2 ni aku tk reti nk pakai dgn blouse cam ne

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)