Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, June 04, 2014

19: WORDLESS WEDNESDAY

WORDLESS WEDNESDAY | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.

Kali ini ena nak share satu gambar yang pernah ena share di Twitter Ainaa Roseberry.



Untuk santapan entri kali ini.


Share

Other Article

19: WORDLESS WEDNESDAY
4/ 5
Oleh

20 Comments

Tulis Comments
avatar
4.6.14

Tak pernah explore lg pasal kolagen ni...

Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio

Reply
avatar
4.6.14

Tak pernah explore lg pasal kolagen ni...

Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio

Reply
avatar
4.6.14

kalau betullah jadi, memang kolagen ni laris kat negara barat.. ^_^

Reply
avatar
4.6.14

comel..huahuahua....

Reply
avatar
4.6.14

Haha , yang ni kelakoooo

Reply
avatar
4.6.14

hahahaaha.. mendalam maksud tuu..

Reply
avatar
4.6.14

hahahaa... mendalam maksudnya. kehkehkeh

Reply
avatar
4.6.14

Nak kulit tegang dan muda remaja perlukan kalogen. Apabila umur meningkat akan menyebabkan jumlah kalogen yang didalam kulit berkurangan.

Reply
avatar
4.6.14

hahaa..
ini kolagen terlajak laris nie..
ingtkn pakai fair n lovely

Reply
avatar
4.6.14

Hehe kelakar lah aina...tp kan mmg fenomena kolagen semakin meluas...ada sesetengah ok if dpt pengesahan JAKIM...kalo x dpt pengesahan tu lah yg jd fenomena bahaya tu ainaa

Reply
avatar
4.6.14

hahahaaa.. ~~ kolagen pnya pasall~

Reply
avatar
4.6.14

hahahaa.. collagen punya pasall ! =P

Reply
avatar
4.6.14

makan kolagen jadi putih tu ke maksud die? blur kejap hahahahha

Reply
avatar
4.6.14

singgah sini . . . . jemput ke blog saya ya :)

Siapakah lelaki tua yang Emma Maembong Peluk Erat Ini?
http://syokbah.com/kah-lelaki-tua-yang-emma-maembong/

1 September, Subsidi Petrol Dihapuskan Bagi Pemilik Kereta 2000cc Ke Atas
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/1-september-subsidi-petrol-dihapuskan.html

3 Gambar Badan Lelaki Terputus Dua Kerana Tergelincir Dari Kereta Api
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/3-gambar-badan-lelaki-terputus-dua.html

Reply
avatar
4.6.14

telan kolagen sampai putih rimau tu

Reply
avatar
4.6.14

err makan colagen boleh jadi putih ke?

Reply
avatar
4.6.14

hahaha...Tak pernah cuba colagen pun. Colgate pernahlah..hahahaah xD

Reply
avatar
5.6.14

hahahaha.. putih bebeno la tu yeaa

Reply
avatar
5.6.14

hehehehe comelnya

Reply