Saturday, May 24, 2014

VITAMIN HAIR SERUM WITH DAMAGE REVERSAL | NSA BEAUTY SDN BHD


VITAMIN HAIR SERUM DAMAGE REVERSAL | NSA BEAUTY SDN BHD | Bertudung atau tidak bertudung, lelaki mahupun perempuan, kita hendaklah memberi perhatian kepada kesihatan rambut masing masing. Jangan asyik utamakan kecantikkan kulit muka, kulit badan tetapi hal rambut diabaikan

Kali ini, ena nak memperkenalkan kepada you all satu produk untuk penjagaan rambut dan kulit kepala kita keluaran NSA Beauty Sdn Bhd iaitu Vitamin Hair Serum with Damage Reversal. Produk ini boleh digunakan semua golongan dan jantina. Ianya berfungsi memastikan rambut kelihatan sihat dan dijaga rapi. Selain itu, 100% diperbuat daripada bahan semulajadi.


100% DIJAMIN BERKESAN DAN PASTI YOU ALL BERPUAS HATI

 1) Melembutkan dan melembatkan rambut
 2) Menyinarkan rambut 
 3) Rambut mudah diurus dan disikat
 4) Elakkan rambut dari bercabang
 5) Merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pedandan rambut
 6) Melebatkan rambut
 7) Merawat masalah rambut gugur
 8) Hitamkan rambut
 9) Melindungi rambut dari sinar UV



ANTARA KELEBIHAN VITAMIN HAIR SERUM
 a) Pertumbuhan rambut baru, menyelesaikan masalah rambut gatal.
 b) Menghidupkan sel sel akar rambut
 c) Kulit kepala menjadi bersih dan sihat
 d) Menghilangkan sakit kepala, stress dan migrain
 e) Mengurangkan demam panas
 f) Mengelakkan dari lesu dan tidak bermaya
 g) Merawat dan mencegah uban
 f) Mengatasi rambut berbuah dan bercabang


Ada masalah dengan rambut??? Dah guna pelbagai jenis produk tapi masih tak ada perubahan malah ada yang jadi lebih teruk??? Ayoh! Usah tunggu lagi dan dapatkan Vitamin Hair Serum sekarang.

InsyaAllah, pasti you all akan berpuas hati sebab ramai pengguna yang  telah menggunakan produk ini dan memberikan feedback yang positive. Dan untuk pembelian yang pertama akan mendapat 10% DISKAUN!!! dari harga yang sebenar, cuma you all hanya perlu langgan newsletter di (www.beautymart.my)



Untuk ketahui harga untuk satu botol Vitamin Hair Serum ni, you all boleh rujuk atau hubungi mereka di:-


Fanpage NSA Beauty: 



Share

Other Article

VITAMIN HAIR SERUM WITH DAMAGE REVERSAL | NSA BEAUTY SDN BHD
4/ 5
Oleh

5 Comments

Comments
avatar
24.5.14

adii ada masalah rambut gugur yg teruk. pastu effect gak kelumumur :(

Reply
avatar
27.5.14

menarik ni, kalau berkesan memang berbaloi..
adarain.com

Reply
avatar
27.5.14

kalau berkesan ni memang berbaloi..

Reply
avatar
2.6.14

untuk tumbuhkan rambit boleh tak..hehe

Reply
avatar
7.7.14

wahhh best best.... tergugattttttt tau tengok.... memang suka sangat pakai vitamin2 rambut ni.. hiks

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)