Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, May 11, 2014

RAHSIA KECANTIKKAN KULIT DARI B'VITE



RAHSIA KECANTIKKAN KULIT DARI B'VITE | Zaman sekarang ni, masing masing mula merasakan penjagaan kulit adalah sangat penting. Antara faktornya adalah kecantikkan, kesihatan dan keselesaan. Siapa di antara kita tidak mahukan kulit sentiasa nampak cantik, nampak segar dan lebih penting adalah kesihatan pun terjaga, semua orang nak terutama kaum wanita.

Oleh itu, LEGACY SECRET telah mengeluarkan produk terbaru untuk penjagaan kulit iaitu B'VITE. Ramai yang sudah mencubanya dan ramai antara mereka yang berikan respon yang positif mengenai produk terbaru ini. Oleh itu, ena juga ingin mencubanya setelah lama diri ini tak dibelai dan dijaga dari dalam.

Selain itu, formulasi yang digunakan untuk B'Vite ini juga sangat bagus kerana ramuannya menekankan herba herba semulajadi, lebih 10 jenis herba yang ada dalam satu botol. Antaranya adalah:

- Pure Marine Collagen, Pomegranate, Goji Berry, Acerolla Cherry, Aloe Vera, Soursop Leaf,  Bilberry, Psyllium Husk, Argan Stem Cell, Apple Stem Cell, Grape Stem Cell, Alp Rose Stem Cell, Comfrey Root Stem Cell, Tomato





Kelebihan produk B'Vite

1) Membantu meregenerasi , merevitalisasi dan memelihara sel kulit 
    agar selalu tampak awek muda.
2) Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
3) Membuat kulit cerah seperti semula jadi
4) Mencegah kulit dari kusam
5) Menyamarkan garis halus
6) Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat
    sinaran matahari, jerawat, garis halus, dan luka.
7) Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan, dan 
    sistem kardiovaskular
8) Menyamarkan kesan parut dan noda hitam.
9) Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
10) Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air
      kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi
11) Membantu detoksifikasi / pengeluaran racun tubuh
12) Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
13) Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
14) Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kekejangan otot.


Cara cara menggunakannya

1) 2 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan
2) Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari.
3) Boleh diminum terus atau dicampur dengan air.
4) Pastikan banyak minum air kosong untuk meningkatkan keberkesanannya.



HARGA:

RM 33.00 (WM)
RM 39.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI)
SGD 18.00 (SINGAPORE)


Murahkan??? Apa lagi, cepat dapatkan produk B'Vite dari Legacy Secret sebelum terlambat. Kesihatan diri itu lebih penting dan tak rugi kita keluarkan duit demi menjaga kesihatan tubuh badan diri sendiri.

Kalau nak ketahui lebih lanjut atau ingin membuat order, bolehlah rujuk kepada




Share

Other Article

RAHSIA KECANTIKKAN KULIT DARI B'VITE
4/ 5
Oleh

18 Comments

Tulis Comments
avatar
11.5.14

wah aina dah buat review..
yumida belum lg, tgh tunggu produk tu sampai
excited nak cuba produk ni, kasi jelitawan gitu

Reply
avatar
11.5.14

patut lah kulit aina mulus jer ...

Reply
avatar
11.5.14

kene try nie. harga pun mampu milik :)

Reply
avatar
11.5.14

murah ja.. leen xbiasa pun lagi mnum produk2 mcam neh.. hehe ~ mbik supplement pn biasa2 ja.. bleh try neh .. hehe ^_^

Reply
avatar
11.5.14

waaah bestnye dapat review products ni..macam best je..kena cuba ni :)

Reply
avatar
12.5.14

tapi awak da cantik x yah amik un x pe kot. . hehe

Reply
avatar
12.5.14

salam

jenjalan dari group review :)

follow sini yeee :)

Reply
avatar
12.5.14

Perghhhhh cantik gambar aina pegang botol tuh dik...terpegun jap tgk kulit....mcm best la...tp akak dh ada 2 suplimen amik sendiri...kalo tambah lg takut jd lain

Reply
avatar
12.5.14

Aummm cantikla kulit Ena nnti..

Reply
avatar
12.5.14

wahhh aina dah boleh jadi duta produk nie ^_^

Reply
avatar
12.5.14

assalamualaikum ainaa...wah mcm best jer produk ni...:)

Reply
avatar
12.5.14

haishh geram jer nak try produk ni pula..;)

Reply
avatar
13.5.14

bestnya tukar ke domain eh betul ke domain..
tingin nak tukar gak tapi hurm blogging ni sesuka aja..
keep it up adik :D

Reply
avatar
13.5.14

sedapx aina.. teringin nak minum. bg free kt hana satu. hehe

Reply
avatar
13.5.14

patut ler cantik ... ;)... tapi memang patut pun kita semua jaga kecantikan luar dan dalam.

Reply
avatar
13.5.14

tgk ena cantik jer..ini ke rahsianya hehee ^_^

Reply
avatar
15.5.14

aina dah santekkk...aummm...

Reply
avatar
15.5.14

haip..ni yg nak test jgk ni..hehehe

Reply