Thursday, May 15, 2014

NATURACTOR COVER FACE


NATURACTOR COVER FACE | Lumrah seorang wanita yang inginkan wajah mereka kelihatan cantik dan ada sanggup beli pelbagai produk untuk mengekalkan kecantikkan dan kekemasan kulit wajah mereka. Begitu juga diri ena dan kali ini ena memilih Cover Face keluaran Naturactor sebagai produk kecantikkan wajah untuk diri ena.

Naturactor cover face by Meiko ini merupakan produk keluaran dari negara Jepun. Ena yakin dengan ketulenan produk ini sebab ena telah mencubanya dan mendapati produk ini sangat berkualiti tinggi. Bila ena pakai produk ini, wajah ena tampak natural dan rasa keyakinan dalam diri semakin tinggi bila berhadapan dengan orang lain.


APAKAH YANG TERKANDUNG DALAM NATURACTOR COVER FACE NI??

Kandungan utama dalam Cover Face ini adalah Jojoba Oil (Minyak Jojoba) dan Rice (Beras)


KEBAIKKAN COVER FACE BY NATURACTOR

1) Minyak Jojoba memang terkenal dengan fungsinya untuk melembapkan. Oleh sebab itu, dengan adanya minya Jojoba dalam kandungan Cover Face, ia mampu membantu menghidratkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan cantik berseri.

2) Cover face ini juga adalah rice based powder, ia berfungsi menyerap minyak berlebihan yang terhasil dari kulit kita, mengawal kelembapan kulit agar tidak berminyak, menghasilkan kulit yang bebas dari keradangan dan jerawat.

3) Kombinasi dua ramuan di atas mampu menghasilkan kulit yang lebih sihat, lembut dan berseri.

4) Cover Face juga terkenal sebagai "moist powder foundation", yang bertindak sebagai bedak asas dan pelembab. Sambil jadi foundation, ia juga bertindak sebagai pelembap kulit wajah.

5) Bertindak sebagai pelindung dari sinar UV, menjadikan kulit tidak mudah gelap apabila terdedah dengan matahari dan juga mengelakkan pigmentasi.

6) Tidak menutup pori pori di muka, ringan, tidak melekik, tidak bertompok tompok apabila pakai.

7) Bertindak sebagai 3 dalam 1 foundation, sebagai bedak asas, pelembab dan sunblock.




Memang sangat berpuas hati bila pakai Cover Face keluaran Naturactor ni. Tak perlu tempek bedak compac berlapis lapis lagi kat muka dan juga sangat selesa bila menggunakannya sebab muka tidak berminyak bila gunakan dalam tempoh yang agak lama. Alhamdulillah.

Kat bawah ni ena letak gambar ketika menggunakan Cover Face ni. Keberkesanannya memang masyukkkk. By the way, no edit okay.



Ena sudah mencubanya. You all bila lagi?? Jangan risau tentang harga, memang sangat murah dan pasti ia mampu dibeli oleh setiap golongan manusia. Apapun, you all boleh buat tempahan atau hubungi pihak Naturactor di:-

Phone: 013 3986129







Share

Other Article

NATURACTOR COVER FACE
4/ 5
Oleh

20 Comments

Comments
avatar
15.5.14

kte pon ada pakai product ni, but tak berapa nak ngam sgt ngan kulit kte..kulit kte boleh gne dalam jangka masa sekejap je..kalau lama tak pkai..

Reply
avatar
15.5.14

Pandai Ena make up...
Looks natural....

Reply
avatar
15.5.14

Canteeeekkkk kamu ena...

Reply
avatar
15.5.14

macam menarik...
:-)

Reply
avatar
15.5.14

cantik.. :D zaza pun pakai naturactor..

Reply
avatar
15.5.14

dulu kak ain pun pkai naturactor.. dan mostly makeup artis pakai naturactor.. memang perfect lah..! :)

Reply
avatar
15.5.14

Nad pun ada ni hihi. Pakai code 141. Memang best sebab dia fully coverage :D

Reply
avatar
15.5.14

alalala.. cumey Ainaa ni.. geram nengok pipi tu.. mata bolat .. cubik pipi sikit boleee? heee

Reply
avatar
15.5.14

opss.. nak komen pasal naturactor ni sebenonya .. hee.. kalau teman elok kaler apa yg sesuai eh?

Reply
avatar
16.5.14

Memang nampak cantik dan berseri sekali pemakainya...tentu puas hati kan dengan produk yang diyakini...berbaloi..
Salam jumaat dari Bunda...

Reply
avatar
16.5.14

nanti boleh beli kat cik awek nanti..eh tapi awek x der lagi nih...hehehe

Reply
avatar
17.5.14

ena pkai pape pun, looks so natural ! :) cantikk

Reply
avatar
20.5.14

Dah shomeyy dah kamu..

Reply
avatar
22.5.14

kak ida pun pakai. kak yaya yg duk kenalkan dgn produk nii hehhehee

Reply
avatar
1.6.14

Produk naturactor cover face memang terbaik dari ladang. Pastikan guna yang dari Jepun, lagi terbaik.

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)