Monday, May 19, 2014

MEREKA DI U-CAFE | BLOGGERS


MEREKA DI U-CAFE | BLOGGERS | Setiap kali ada event mana mana, mesti akan timbul satu perasaan dalam hati iaitu perasan yang terlampau gembira. Excited! Over excited! Excited sebab teruja nak jumpa para blogger yang lain. Terutama blogger yang belum pernah ena berjumpa dan blogger yang terkenal serta hebat seperti Abang KIDAbang Hazman Fadzil dan ramai lagi.

Ada yang bertanya dengan ena, "best ke blog ni??? Macam tak ada life je". Bagi ena memang sangat best dan blog adalah salah satu sumber bagi ena untuk mengenali apa itu erti kehidupan diluar sana. 

Salah satu faktor yang membuat ena suka berblog adalah sebab ini lah. Ena dapat berjumpa dengan kawan kawan dari seluruh Malaysia, ena dapat memperluaskan ilmu ena bila dapat berkawan yang mempunyai personaliti yang berbeza beza dan ena dapat ramai lagi kawan kawan. Sejujurnya, ena ni suka berkawan dan suka bergaul dengan orang.


Ketika event Food Review di U-Cafe WangsaWalk pada dua tiga minggu yang lepas, ena telah berjumpa dengan para bloggers yang belum pernah berjumpa serta yang pernah berjumpa. Tetiba rasa malu menimpa nimpa tapi dalam hati seronok yang amat sangat.


Gadis gadis pingitan, Kak InnanieKak Mastura dan Kak Wiida. Hehehe. Untuk pengetahuan you all, ini kali pertama ena berjumpa dengan mereka bertiga ni. Semua memang sporting. Cantik dan comel pula tu. 


Dengan para ibu yang awesome, Kak Nadia dan Kak Nory. Ena baru perasan yang Kak Ida tak ada dalam gambar. Mereka bertiga ni memang tak boleh dipisahkan sebenarnya. Sahabat karib okay. Hehehehe. 


Dengan Abang KID dan Abang Jamar. Nak bergambar dengan Abang Eizil tapi malu pula nak ajak sekali bergambar. Hehehe.


Comelkan Kak Innanie ni. Hehehe. Ramai lagi blogger yang hadir tapi tak sempat nak bergambar macam ni. Sebab masih segan nak bertegur masa ni. Tapi sekarang memang berborak rancang di facebook. Next time jumpa lagi, insyaAllah tak adalah segan segan lagi.

Kat bawah ni, ena nak letak gambar gambar kenangan kami ketika di U-Cafe Wangsa Walk, Wangsa Maju






You all boleh terjah entry ena yang terdahulu mengenai cafe ini. 

Pengenalan U-CAFE: 

Menu menarik di U-CAFE: 



Share

Other Article

MEREKA DI U-CAFE | BLOGGERS
4/ 5
Oleh

23 Comments

Comments
avatar
19.5.14

Seronok nya jumpa ramai blogger TT TT


*Ena, len kali please heret aimi sekali^^

Reply
avatar
19.5.14

seronoknya bila berkumpul macam ni :)

Reply
avatar
20.5.14

wohhhaaa..syoknya dpt berkumpul ramai2 dgn blogger mcm nih....bila ntah dpt jumpa blogger manis nih....heheh

Reply
avatar
20.5.14

wah best tgk dpt jumpe rakan-rakan blogger ni...bilakah agaknya masanya tiba nnt

Reply
avatar
20.5.14

sweet kan moment jumpa ngan blogger2 baru...alhamdulilah...nanti kita jumpa lg ye

Reply
avatar
20.5.14

meriahnya suasana, seronok dapat bertemu kawan baru kan ena. Akak pun malu2 gak orangnya hehehe tapi teringin juga nanti nak berborak ngan ena kan. Mana tau kita pun boleh jadi 'gila-gila' remaja ke ekekeke :D

Reply
avatar
20.5.14

seronoknya....ehhee..Lyeen pernah jumpa kak innanie je...hehehe :D dia cool sgt..:D

Reply
avatar
KiD
20.5.14

hahahahaa... semuanya sungguh comel..

Reply
avatar
20.5.14

waaa.. meriah nyaa.. =D

Reply
avatar
20.5.14

kehkehkeh. kakak tudung senget benget aje. confident masuk blog ena yang comel. haih! jatuh saham ok. pastu part last angkat belon. apa tak tau! hahahaha:)

thanks ena for this memory. Insya Allah kita jumpa lagi :)

Reply
avatar
20.5.14

Seronok ye korang, Alkisah je belum sempat join mana mana event blogger.. :D

Reply
avatar
20.5.14

wah seronoknyaaaaa :)

Reply
avatar
20.5.14

Seronoknya para blogger berkumpul...
Kalau Akak datang sekali mesti riuh dengan anak-anak Akak... Dok melayan depa lah jadinya... :)
Anyway.. Ainaa x pakai pink pn tetap anggun... Hi! Hi! Hi!

Reply
avatar
20.5.14

Memg seronok dapat jumpa dengan mereka ni..happening hbis..jeless tau

Reply
avatar
20.5.14

wahhh bestnya pergi

Reply
avatar
20.5.14

Best kan dpt jmpa blogger2 smua...nnt kite jumpa lg k...hihi

Reply
avatar
21.5.14

aktiviti yang sihat... sila teruskan lagi... ;)

Reply
avatar
21.5.14

Meriah nampaknya dengan kehadiran blogger.

Reply
avatar
22.5.14

huwaaaa nangis tepi buju meja! mane pic akak enaaaaa.. nangis lagiiiiiii

Reply
avatar
23.5.14

sempoi laa.... siap buat entry bersiri lagi tu

Reply
avatar
26.5.14

sonoknyaaaa..
mcm mane nak join event cenggini..
tpi diri ini hahaha..
siapalah ='(

Reply
avatar
31.5.14

seronok haihh dapat join event makan² ni

Reply
avatar
5.6.14

pengalaman yang tak dapat kita nak buat dngan org lain :)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)