Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, May 05, 2014

MENU YANG MENARIK DI U-CAFE



U-CAFE MENU | Tiba masanya untuk ena share antara menu yang menarik dan meletop di U-Cafe Wangsa Walk, Wangsa Maju ni. Terdapat 18 jenis hidangan yang telah disajikan kepada kami (para blogger dan partners) dan air minuman boleh pilih ikut selera tekak masing masing.

U-Cafe,
GL-06 Wangsa Walk, Wangsa Avenue,
No 9, Jalan Wangsa Perdana 1, Bandar Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia


Semua makanan yang ena cuba kali ni memang sangat sedap, rempah ratusnya pun cukup dan dekorasi setiap makanan dan minuman pun sangat menarik hati pelanggan. Apapun di bawah ini, ena nak share gambar gambar makanan yang disertakan dengan nama makanan dan harganya sekali. 

Jom kita cuci mata:-


Combo Platter : RM 26.90

Popcorn Chicken Green Salad : RM 14.90

Classic Chicken Carbonara : RM 18.90

Spaghetti Aglio-Olio with Seafood: RM 26.90

Salmon Fillet : RM 39.90

Nasi Lemak : RM 13.90

Nasi Bonjori : RM 13.90

Fried Rice in Japanese Style : RM 17.90

Chef Pumpkin Rice with Chicken Chop : RM17.90

Fried Prawn with Salted Egg-Yolk (Big) : RM 38.90

Stir Stewed Chicken with Three Cups Soya Sauce (Big) : RM 20.90

Fried Prawn with Salted Egg-Yolk & Season Vegetables in Yam Basket Rice : RM 20.90

Fried Kailan with Salted Fish : RM 13.90

Penang Curry Laksa : RM 13.90

Penang Char Kway Teow : RM 10.90

Pan Fried Kway Teow with Beef : RM 10.90

Fried Vermicelli with Sambal Sauce & Mussel : RM 17.90

Stir Fried Glass Noodle with Soft Shell Crab : RM 17.90


Sebarang pertanyaan atau tempahan bolehlah hubungi krew U-Cafe :-



 No. Tel:

1) 019 3133668 ( Rachael Chin)
2) 03 21429686 (Cawangan Sg.Wang)
3) 03 41319686 (Cawangan Wangsa Maju)

Facebook: U-Cafe Fanpage 


Share

Other Article

MENU YANG MENARIK DI U-CAFE
4/ 5
Oleh

22 Comments

Tulis Comments
avatar
5.5.14

Haishhh bila tgk tang gambar adik ena upload nih terus perut keroncong lg hahahhaha....hebat2 cpt betul update....hakak yg dok bz kt opis nih x menang tgn nak buat kerja hahahha...sedap kan...best2...nanti kita mamam lg tau sana adik cantik hehehe...umi Qi dh follow ena tau...nak update dlm bloglist weee

Reply
avatar
5.5.14

Ohmai..rasa lapar blk tgk ni..jom u-cafe lg..hihi..

Salam kenal dr mama darwish..

Reply
avatar
5.5.14

aku tkt tgk kailan dia, sikit pastu mcm urgh mahalnya. Apple crush tu bt aku terliur. popcorn chicken tu sedap x? Okeh salmonfillet dia tu sedap tk? aku tk suka salmon. In case kalau sedap dia masak aku nk try. Nasi bonjori tu mcm nasi lemak jew. hoho fefeling jd pengkritik makanan.

Reply
avatar
5.5.14

assalamualaikum ainaa...wah nampak sedap nyer..harga pun boleh tahan juga...

Reply
avatar
5.5.14

teruja lak tgk nasi dlm pumkin tu ... tapi rasanya x habis mkn sensorg ...

Reply
avatar
5.5.14

wah..nampak sedap semuanya...

Reply
avatar
6.5.14

awak... jom g mkn sama.. :P

Reply
avatar
6.5.14

whoaaa..... masih teringat lagi tau kekenyangan tahap maksima bila makan kat sini... hehehehe

Reply
avatar
6.5.14

sedapnya, tgk gambar pun dah terliur, kena pergi ni ..

Reply
avatar
6.5.14

sedapnye ena!! yurmm yurmm..berselera hani cam gini

Reply
avatar
6.5.14

PERGHHHH,, gambar lawa giler kott,,,, nak gak,, sobss,, jelez

Reply
avatar
6.5.14

lapo lea bila singgah blog Ainaa ni.. aishhh

Reply
avatar
6.5.14

gluppp terliur tgk.haha...smlm bru g wangsa walk :p

Reply
avatar
7.5.14

wah... semua sedap-sedap makanan kat sini ... nasi bonjori tu nampak best ;)

Reply
avatar
7.5.14

nyum2!!!! terus lapar!

Reply
avatar
8.5.14

haii :) jejalan dari gr0up produk review n follow sini


alamak sedapnya! tengah puasa ni.. terliur..

Reply
avatar
8.5.14

perghhhh!! meleleh air liukk..sedap tuh.. :)

http://www.norainyusoff.com

Reply
avatar
10.5.14

o.o no word can i use when i see those food.. ~~~~ phewwww.. nyummy !

Reply
avatar
11.5.14

sedapnya tengok menu yang dihidangkan...

Reply
avatar
12.5.14

sangat mengancam tengok pic2 kt atas huaaaaaaaaaa

Reply
avatar
15.5.14

salmon fillet sedap kot

Reply
avatar
19.5.14

nasi bonjoriii satuuuu!!!!

Reply