MENU YANG MENARIK DI U-CAFE

by - Monday, May 05, 2014



U-CAFE MENU | Tiba masanya untuk ena share antara menu yang menarik dan meletop di U-Cafe Wangsa Walk, Wangsa Maju ni. Terdapat 18 jenis hidangan yang telah disajikan kepada kami (para blogger dan partners) dan air minuman boleh pilih ikut selera tekak masing masing.

U-Cafe,
GL-06 Wangsa Walk, Wangsa Avenue,
No 9, Jalan Wangsa Perdana 1, Bandar Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia


Semua makanan yang ena cuba kali ni memang sangat sedap, rempah ratusnya pun cukup dan dekorasi setiap makanan dan minuman pun sangat menarik hati pelanggan. Apapun di bawah ini, ena nak share gambar gambar makanan yang disertakan dengan nama makanan dan harganya sekali. 

Jom kita cuci mata:-


Combo Platter : RM 26.90

Popcorn Chicken Green Salad : RM 14.90

Classic Chicken Carbonara : RM 18.90

Spaghetti Aglio-Olio with Seafood: RM 26.90

Salmon Fillet : RM 39.90

Nasi Lemak : RM 13.90

Nasi Bonjori : RM 13.90

Fried Rice in Japanese Style : RM 17.90

Chef Pumpkin Rice with Chicken Chop : RM17.90

Fried Prawn with Salted Egg-Yolk (Big) : RM 38.90

Stir Stewed Chicken with Three Cups Soya Sauce (Big) : RM 20.90

Fried Prawn with Salted Egg-Yolk & Season Vegetables in Yam Basket Rice : RM 20.90

Fried Kailan with Salted Fish : RM 13.90

Penang Curry Laksa : RM 13.90

Penang Char Kway Teow : RM 10.90

Pan Fried Kway Teow with Beef : RM 10.90

Fried Vermicelli with Sambal Sauce & Mussel : RM 17.90

Stir Fried Glass Noodle with Soft Shell Crab : RM 17.90


Sebarang pertanyaan atau tempahan bolehlah hubungi krew U-Cafe :-



 No. Tel:

1) 019 3133668 ( Rachael Chin)
2) 03 21429686 (Cawangan Sg.Wang)
3) 03 41319686 (Cawangan Wangsa Maju)

Facebook: U-Cafe Fanpage 


You May Also Like

22 Comments

  1. Haishhh bila tgk tang gambar adik ena upload nih terus perut keroncong lg hahahhaha....hebat2 cpt betul update....hakak yg dok bz kt opis nih x menang tgn nak buat kerja hahahha...sedap kan...best2...nanti kita mamam lg tau sana adik cantik hehehe...umi Qi dh follow ena tau...nak update dlm bloglist weee

    ReplyDelete
  2. Ohmai..rasa lapar blk tgk ni..jom u-cafe lg..hihi..

    Salam kenal dr mama darwish..

    ReplyDelete
  3. aku tkt tgk kailan dia, sikit pastu mcm urgh mahalnya. Apple crush tu bt aku terliur. popcorn chicken tu sedap x? Okeh salmonfillet dia tu sedap tk? aku tk suka salmon. In case kalau sedap dia masak aku nk try. Nasi bonjori tu mcm nasi lemak jew. hoho fefeling jd pengkritik makanan.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ainaa...wah nampak sedap nyer..harga pun boleh tahan juga...

    ReplyDelete
  5. teruja lak tgk nasi dlm pumkin tu ... tapi rasanya x habis mkn sensorg ...

    ReplyDelete
  6. wah..nampak sedap semuanya...

    ReplyDelete
  7. awak... jom g mkn sama.. :P

    ReplyDelete
  8. whoaaa..... masih teringat lagi tau kekenyangan tahap maksima bila makan kat sini... hehehehe

    ReplyDelete
  9. sedapnya, tgk gambar pun dah terliur, kena pergi ni ..

    ReplyDelete
  10. sedapnye ena!! yurmm yurmm..berselera hani cam gini

    ReplyDelete
  11. PERGHHHH,, gambar lawa giler kott,,,, nak gak,, sobss,, jelez

    ReplyDelete
  12. lapo lea bila singgah blog Ainaa ni.. aishhh

    ReplyDelete
  13. gluppp terliur tgk.haha...smlm bru g wangsa walk :p

    ReplyDelete
  14. wah... semua sedap-sedap makanan kat sini ... nasi bonjori tu nampak best ;)

    ReplyDelete
  15. nyum2!!!! terus lapar!

    ReplyDelete
  16. haii :) jejalan dari gr0up produk review n follow sini


    alamak sedapnya! tengah puasa ni.. terliur..

    ReplyDelete
  17. perghhhh!! meleleh air liukk..sedap tuh.. :)

    http://www.norainyusoff.com

    ReplyDelete
  18. o.o no word can i use when i see those food.. ~~~~ phewwww.. nyummy !

    ReplyDelete
  19. sedapnya tengok menu yang dihidangkan...

    ReplyDelete
  20. sangat mengancam tengok pic2 kt atas huaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  21. salmon fillet sedap kot

    ReplyDelete
  22. nasi bonjoriii satuuuu!!!!

    ReplyDelete