Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, May 10, 2014

LIEBSTER AWARD


LIEBSTER AWARD | Akhirnya, blog ena di tag juga akhirnya oleh salah seorang blogger cantik iaitu si Mawar Khayalan, untuk join Liebster award kali ini. Selama ni, nampak kat blog orang lain je. Now, tiba masanya blog ena pula yang terkena panahan. Hahaha.

Cara permainan ini adalah buat new entry jawab soalan yang diberi oleh pemangsa , bina soalan untuk mangsa seterusnya dan tag link mangsa you all pula. Kat bawah ni, soalan yang ditujukan kepada ena.


1) NAMA MANJA
    - Nama manja ACUNA or ENA

2) FAVOURITE GENRE OF BOOK DAN CONTOH BUKU
    - Everything about comic or manga, e.g: GempakStarz, Naruto and etc

3) MANA BEST? ZAMAN BEBUDAK, ZAMAN SEKOLAH, ZAMAN UNI OR ZAMAN
    KERJA
    - Zaman bebudak sebab bila raya orang bagi duit raya. Bhahahahhahaa. 

4) WHAT ARE YOUR INTERESTS OR PASSION??
    - As for me, I love arts, photography and animations.

5) VANILA / CHOCOLATE  | COFFEE / TEA | NOVEL / POETRY | ONLINE / TV
   - Chocolate, Coffee, Poetry, Online (Hahahaha actually, tak faham soalan ni sebenarnya)

6) MOMENT TERINDAH DALAM HIDUP
   - Moment paling best bila dapat belanja family makan dengan hasil duit sendiri. Ngeee

7) YOUR FAVOURITE QUOTE
   - "We are so quick to find fault in others believing that they are the problem yet we not 
     prepared to consider that we might be the problem." 

8) APPLICATION YANG PALING KERAP ANDA GUNAKAN DEKAT SMARTPHONE 
    TABLET / LAPTOP
   - Facebook and Instagram. Hahahahaha

9) APA ANDA CHERISH DARIPADA ANDA KECIL SAMPAI KE BESAR?
   - Ena tak ada sebenarnya like bantal busuk apa semua tu. Macam mana ye?? Hahahaha

10) WHAT DO YOU THINK ABOUT HER BLOG?
   - Cantik, kemas dan loading pun laju. Everything bagi ena okay. Sedap
     mata memandang. Okay ini komen ena untuk blogger yang tag ena tu. Ekekekeke





Piuhhhh selesai sudah jawap semua soalan yang diberi oleh Mawar Khayalan ni. Maaf ada yang ena tak tahu nak jawap apa, kepala jadi blurr terus lepas tengok cerita War Of The World kat TV3. Hahahaha. 

Okay dibawah ni ena pula sediakan soalan ye. Senang je dan siapa yang ditag tu bersiap sedia lah ye.

    a) Nama Blog
    b) Kenapa bagi nama blog anda sedemikian???
    c) Apa genre untuk blog anda??
( e.g : Makanan / Travel / Personal)
    d) Apakah warna tema blog anda?? Senang cerita warna favourite. 
        The most you like!
    e) Pada asalnya, kenapa anda berblog??
    f) Apa pandangan anda dengan dunia blog ni?? Best?? Kurang Best?? Sila 

        bagi sebab
    g) Jenis blog yang anda suka baca??
    h) Apakah impian anda untuk blog anda?? 



Mangsa ena pula:-










Share

Other Article

LIEBSTER AWARD
4/ 5
Oleh

14 Comments

Tulis Comments
avatar
10.5.14

Perghh.. Apa punya soklan la budak kecikk..sume psal blog. haha..eden blur kejap..nk cipta soklan pn kna perah otak..wakaka :p

Reply
avatar
10.5.14

Btol lah tu soalan number lima tu. Haha. Okeh. Thanks sebab jawab ;)

Reply
avatar
10.5.14

ha2.. tq tag.. teman udah buat entri dah.. fuh.. meleleh peluh

Reply
avatar
10.5.14

suka join award nie :)

Reply
avatar
10.5.14

muahahah.. caya laa ena. =D

Reply
avatar
10.5.14

Kunjungan ke blog Aina (^_^) cantiknya blog Aina,love pink ♥♥

Reply
avatar
10.5.14

amboiii asal ingat budak je ingat duit raya ye hahaha. Raya ni tak dapek dah tau duit raya ekekek :D

Reply
avatar
10.5.14

suka komik ... komik mengiburkan bila resah ...

Reply
avatar
11.5.14

sha dah buat da, still dlm draft, xtau nak bg soalan apa hihi

Reply
avatar
11.5.14

mcm best je ni.. hehehe

Reply
avatar
11.5.14

http://cikhanicruzier.blogspot.com/2014/05/libster-award-2.html

Reply
avatar
12.5.14

Wah..besy nye libster award ni..

Reply
avatar
12.5.14

Nasib baik nama hakak xd hahahha...kalo idok kena buat la assingment ni hehhehe...all the best ye ainaa

Reply
avatar
15.5.14

belum buat lagi..hehehe..nanti kite buat erk..

Reply