Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, May 28, 2014

LIEBSTER AWARD | PART 3 | TENGKUBUTANG


LIEBSTER AWARD | PART 3 | TENGKUBUTANG | Kali ini ena di tag oleh kak blogger yang cantik lagi menawan iaitu TENGKUBUTANG. Apa itu Liebster Award?? Liebster Award adalah satu aktiviti soal jawap yang sedang giat berjalan di dunia bloggers sekarang.

Cara caranya adalah si mangsa dikehendaki menjawab semua soalan yang telah disediakan oleh pihak pemangsa dan si pemangsa perlulah sediakan 11 soalan disertai dengan blog pilihan hati. Tapi maafkan ena, untuk kali ini ena rasa ena nak jawab soalan sahaja. Break the rules. Hehehe.

Okay, mari baca soalan yang ditujukan kepada ena serta jawapan ikhlas dari diri ena ni.



1) SUKA KUCING TAK? BERI SEBAB KENAPA SUKA / TAK SUKA KUCING
    Suka gilaaaa dengan kucing! Tambah yang debab debab, nak gomol rasanya. Sebab 
    COMEL yang amat. Geraaaammmmm. I love cute things

2) HOBI ANDA
    Hobi ena ni berubah ubah ikut zaman. Tapi lately ni ena suka blogging dan 
    dengar lagu. 

3) PENDAPAT ANDA TENTANG BLOG TENGKUBUTANG
    Bagi pendapat ena blog kemas, ringan nak load. Tapi kalau boleh tulisan entry kasi
    kemas sedikit, bagi readers selesa nak membaca. 

4) NAMA PANGGILAN ANDA DALAM DUNIA BLOGGER
    Ena. Tapi ada je yang panggil beri beri. Errrrrr.

5) RAJIN JOIN EVENT TAK? KE MANA PERNAH PERGI?
    Rajin tu tak adalah rajin sangat sebab kalau ada masa free je baru boleh join. Kalau nak
    tahu, boleh rujuk kat sini ye (EVENT).

6) SEBUT BLOGGER MANA YANG ANDA PERNAH JUMPA FACE TO FACE 
    SETAKAT INI
    Ramai blogger yang ena dah jumpa. Tak tersenarai rasanya. Huaaaaaaaaaaaa.

7) BLOGGER YANG PALING ANDA MINAT
    Diri ena sendiri. Hahaha. Boleh tak letak jawapan macam tu?? Hahahaha

8) APA TUJUAN BERBLOG?
    Tujuan ni sebenarnya berblog ini ikut diri masing masing. Bagi diri ena untuk meluaskan
    pengetahuan ena tentang dunia dan mencari rakan rakan dari seluruh jenis golongan

9) BAGI 3 BENDA YANG PALING ANDA TAK SUKA BUAT
    Ena tak suka marah sebab kalau ena marah, ena akan menggila. Ena tak suka pujuk
    orang sebab tak reti nak pujuk mengeluarkan ayat comel comel. Ena tak suka di jaga 
    hati orang yang tak pernah hargainya. (Jujur) 

10) DAH BERAPA LAMA JADI BLOGGER? (USIA BLOG)
     Ena mula berblog 2010. Kiranya dan 4 tahun usia blog ni. Hehehe 

11) TENGKUBUTANG SOMBONG TAK? 
      Kalau ada orang kata dia sombong, memang butalah orang tu. Hahahaha




Itu sahaja soalan jawapan dari ena. Hope kak TENGKUBUTANG berpuas hati dengan jawapan ena. Terima kasih, sebab tag blog ena sebagai blog pilihan. 


Share

Other Article

LIEBSTER AWARD | PART 3 | TENGKUBUTANG
4/ 5
Oleh

8 Comments

Comments
avatar
29.5.14

hhahah.. muka tuh... mara bebenor... :P

Reply
avatar
29.5.14

soalan pertama wajib kucing tu tengku butang ... sis pun suka sgt kucing especially bila tidor mmg nak peluk kucing .

Reply
avatar
29.5.14

mulut membewekkkk...hahahahahaha

Reply
avatar
29.5.14

hahaha. comey2! <3

Reply
avatar
29.5.14

saya pula tak pernah jumpa akak. xD

Reply
avatar
2.6.14

Awat wat muka ropa tu Ainaa.. nak kena cubit ke.. kikikiki

Reply
avatar
3.6.14

Award ni asalnya dari German, boleh baca sejarah mengenainya dalam blog post berkaitan award ni

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)