Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, May 17, 2014

LIEBSTER AWARD | PART 2 | EIMMA'S LAND


LIEBSTER AWARD | PART 2 | EIMMA'S LAND | Liebster Award semakin lama makin meluas penyebarannya. Dan kali ini, ena terkena lagi sekali dan di tag oleh EIMMA'S LAND. Terima kasih kepada blogger yang comel momel ni sebab tag ena sebagai blogger pilihan Eimma. Maaf sebab ena terlambat nak jawab semua soalan yang telah ditujukan kepada ena. 

Tapi kali ni ena jawab soalan je ye. Nak bina soalan dengan tag blog pilihan ena, maaf ena tak dapat nak sertakan sekali. Okay mari kita lihat apa soalan  dan jawapannya:-


1) SEJAK BILA AND MULA BERBLOG?
    Dah lama ena berblog, sejak tahun 2010 lagi tapi masa tu tak aktif sangat macam
    sekarang. Time aktif masa kahir bulan tahun 2012

2) NAMA BLOG ANDA?
    Ainaa Roseberry

3) APA PENDAPAT ANDA TENTANG BLOG EIMMA'S LAND? 
   Pada pendapat ena, blog okay, ringan, senang nak baca entry. Cuma kalau boleh 
   buang 'titisan hujan' tu rasanya lebih better sebab benda tu agak kacau ketika proces
   pembacaan.

4) SIAPA YANG PALING ANDA SAYANG?
   Selain Allah SWT dan Rasulullah SAW, of course my family. Whatever happened,
   family is my priority. 

5) STATUS ANDA? 
    Masih bujang selamat tapi dah tak available. Hati ku sudah berpunya

6) BEST TAK BERBLOG?
    Alhamdulillah, setakat ni ena rasa best.

7) BILA ANDA MARAH, APA YANG ANDA LAKUKAN?
    Kalau ena marah dengan manusia, ena lebih suka on the spot cakap kat orang tu. Tapi
    kadang kadang ena suka diamkan diri kalau membabitkan orang yang ena sayang. Tak
    pun pergi tidur. Ena memang tak boleh serabut sangat, nanti migrain

8) SUKA MAKE UP TAK?
   Ikut mood. Hahaha Tapi tak adalah suka make up yang melampau lampau.

9) DEFINISI CANTIK BAGI ANDA BAGAIMANA?
  Bagi ena, kekemasan dan kebersihan itu adalah definisi cantik bagi ena.

10) BLOG MACAM MANA YANG ANDA SUKA?
      Sejujurnya, ena lebih suka blog yang kongsikan pasal makanan dan pelancongan. 

11) BERAPA BINTANG ANDA BOLEH BERIKAN KEPADA BLOG EIMMA'S LAND? 
     Ena bagi 6 bintang daripada 10 bintang. 




Itu sahaja jawapan yang ikhlas dari ena. Kalau tak menjawab sangat soalan yang diberikan, ena minta maaf ye. Dan lagi sekali, minta maaf sebab ena tak dapat nak sertakan 11 soalan dan tag kawan kawan blogger yang lain.

Share

Other Article

LIEBSTER AWARD | PART 2 | EIMMA'S LAND
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
17.5.14

cool! selamat bersegmen dear :))

Reply
avatar
17.5.14

uhhh..
kuciwa dengan statement nombor 5 :(
heheheh :p

Reply
avatar
17.5.14

sis pun suka baca blog travel ... teringin gitu nak round satu dunia...

Reply
avatar
18.5.14

yeah....hatinya sudah berpunya...piwittttt :D

Reply
avatar
18.5.14

Cun gilaaa ena hoi *jeles*

Reply