Friday, May 16, 2014

HAPPY TEACHER'S DAY


HAPPY TEACHER'S DAY | Pertama sekali, ena ingin mengucapkan Selamat Hari Guru kepada kedua ibu bapa ena yang tercinta. Walaupun sudah bersara sebagai guru, tetapi mereka tetap guru yang pertama dan selamanya untuk diri ena dan adik beradik yang lain. Sebelum mengenali dunia lagi, merekalah yang membimbing ena bertatih, berjalan, makan dan sebagainya. Sentiasa bagi kata kata semangat kepada kami adik beradik. Terima kasih mom dan dad. I love you.

Seterusnya, Selamat Hari Guru kepada cikgu cikgu ena yang telah mengajar dan mendidik ena ketika sekolah dahulu di Sekolah Rendah Hulu Bernam (1999-2005), Sekolah Menengah Kebangsaan Khir Johari Tg. Malim (2005-2007) dan Maktab Rendah Sains Mara Pasir Salak (2008-2009).  Terima kasih sebab sabar dan tabah membimbing ena dahulu. Jasa mu tetap dikenang sampai bila bila.

Tak lupa juga kepada lecturer ena yang telah mengajar ena ketika di Center For Foundation Studies IIUM dan di IIUM Kuantan. Pengorbanan mereka memang tak mampu ena balas, yang Maha Esa sahaja yang mampu membalas jasa mereka.


Happy Teacher's Day kepada semua tenaga pengajar di dunia ini. Kepada kawan kawan sepejuangan ena dan juga kawan kawan blogger ena seperti Khai ArtzfarCik LyeenKak Mastura dan Muja, semoga you all satu hari nanti menjadi teacher yang cemerlang dan gemilang. Ena doakan you all dapat mengejar impian masing masing. InsyaAllah. Mana tahu suatu hari nanti, mereka ni lah yang akan ajar anak anak ena nanti. Who knows kan??

Share

Other Article

HAPPY TEACHER'S DAY
4/ 5
Oleh

13 Comments

Comments
avatar
16.5.14

Selamat hari guru buat parents ena dan cikgu-cikgu ena :))

Reply
avatar
16.5.14

SELAMAT HARI GURU semua

Reply
avatar
16.5.14

Once a teacher, always a teacher :)

Reply
avatar
16.5.14

terima kasih cikgu..
ilmu yg dicurahkan tidak sia2.

Reply
avatar
16.5.14

Tanpa guru siapalah kita... :')

Reply
avatar
16.5.14

happy teacher day.. ^_^ teringt kan zaman2 study dlu..pernah jgk zaza jadi cikgu taska..mmg mcabar jaga budak2.. :)

Reply
avatar
17.5.14

budak pandai dia ni.. :)

Reply
avatar
18.5.14

selamat hari guru,,, :)

Reply
avatar
19.5.14

berjaya macam mana pun manusia, ada guru memberi tunjuk ajar. hee. singgah blog saya ya. ^_^

Reply
avatar
19.5.14

Tanpa guru entah di mana tempat kita sekarang.

Reply
avatar
19.5.14

selamat hari guru buat semua guru2...
rupa2nya sama sekolah ngan husband akak...SMKJo...heee

Reply
avatar
19.5.14

Happy teacher's day ^^

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)