GOOGLE PLUS AINAA ROSEBERRY

by - Thursday, May 08, 2014



GOOGLE PLUS AINAA ROSEBERRY | Beberapa hari yang lepas, ena sengaja berjinak jinak dengan Google Plus (G+) ni. Selama ni ena tak ambil tahu langsung, malah malas nak ambil tahu pun. Pity my G+ sebab dianaktirikan oleh tuannya. Entah macam mana, hati ni tiba tiba tergerak untuk menyelongkar akaun G+ ena yang dah lama terabai ni.

Best pula G+ ni, bagi ena la. Apa yang bestnya adalah G+ memudahkan ena nak blogwalking dan share link blog ena yang terkini atau yang terdahulu. Sekarang ini, G+ adalah salah satu tempat ena untuk blogwalking entry rakan rakan blogger yang lain. Bukan apa, kadang kadang ada yang terlepas pandang kalau nak mengharapkan group group yang ada di Facebook sahaja.


View: 2,052,376
Follower: 49 

Baru ada sedikit follower G+ ena, yela baru nak aktif. Apapun, views ena agak memberansangkan. Alhamdulillah. Mula mula buka, memang terkejut tengok views ena tu. Fiiiuhhhh. Hehehe

Apapun, kepada bloggers diluar sana, jom follow mellow G+ ena ni. Senang ena nak blogwalking dan juga memudahkan you all untuk naikkan traffic blog masing masing. Nonbloggers pun boleh follow kalau nak. Mana tahu, boleh share barangan bisnes ke kan??? 

Di bawah ni, link G+ ena. Boleh la pergi terjah.:-


G+ Ainaa Roseberry: https://plus.google.com/+AinaaRoseberry92/


Kalau rasa susah, boleh follow melalui blog ena. Ada kat bahagian sidebar ena yang bertajuk "Ainaa Roseberry". InsyaAllah, ena pasti akan follow balik. Cuma yang kurang kenal tu, ena kena tengok dulu. 



You May Also Like

23 Comments

  1. Nak follow blog adik femes ni...hehhehe...kak ju kena join gak buat ni soon...cm best kot leh tau view cm ne wauuuu

    ReplyDelete
  2. x perna tau pun pasal google plus nie. . huhu

    ReplyDelete
  3. ok dah follow G+ ena...

    ReplyDelete
  4. Done follow dear :. Wah! banyaknya view tak terkejor den hehe :D

    ReplyDelete
  5. samalah..sama..hehee..:P buat dunno je dgn G+ ni..ahhaha

    ReplyDelete
  6. Hai Ainaa..Fiza follow dah g+ Ainaa :)

    salam perkenalan dari group projek Legacy Secret Product :)

    ReplyDelete
  7. Ada jugak G+ tapi tak reti nak guna. wuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  8. dah add circle google plus ainaa. dgn publishkan entry kat profile g+, memudahkan lg entry berada di halaman utama enjin carian

    ReplyDelete
  9. done follow ... sis juga dah mula aktifkan G+ ni. so bila Bloglist tetiba hilang , blh la blogwalking guna G+ ...

    ReplyDelete
  10. samalah memang G+ dianaktirikan..hihi

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ainaa...senang guna google plus ni...:)

    ReplyDelete
  12. pewwitt.. dah pollow dah.. hahaha

    ReplyDelete
  13. yeah.... Zaman skang nie follow gplus lagi senang dan best.... :)

    ReplyDelete
  14. Zara pun mual2 confius guna G+ ni.. tp bila refer entry Hasrulhassan kbaikan G+ ni... fuhh ! terus try nak aktig coonect blog ngan G+.. =D

    ReplyDelete
  15. Dh lme follow..yeke..jp tgk..hehe

    ReplyDelete
  16. dah follow..ctk ena dlm gmbr tu..hihihi

    ReplyDelete
  17. dah follow .....kejap je dah byk follow..untunglah pames....hehee

    ReplyDelete
  18. dah add dah ler...hehehe..dah lama add..huhu

    ReplyDelete
  19. OK. nak follow lah.. :)

    ReplyDelete
  20. wootwoot... google plus tuu..hehee

    ReplyDelete
  21. hehe follow lama dah hihi..
    nice entry2 dia sekarang ni.. makin meletup2 seo dia hehe ;)

    ReplyDelete
  22. dulu mula2 pun buat tak tahu je dengan Google+ ni...sekarang baru rajin explore...:D

    ReplyDelete