Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, May 08, 2014

GOOGLE PLUS AINAA ROSEBERRY



GOOGLE PLUS AINAA ROSEBERRY | Beberapa hari yang lepas, ena sengaja berjinak jinak dengan Google Plus (G+) ni. Selama ni ena tak ambil tahu langsung, malah malas nak ambil tahu pun. Pity my G+ sebab dianaktirikan oleh tuannya. Entah macam mana, hati ni tiba tiba tergerak untuk menyelongkar akaun G+ ena yang dah lama terabai ni.

Best pula G+ ni, bagi ena la. Apa yang bestnya adalah G+ memudahkan ena nak blogwalking dan share link blog ena yang terkini atau yang terdahulu. Sekarang ini, G+ adalah salah satu tempat ena untuk blogwalking entry rakan rakan blogger yang lain. Bukan apa, kadang kadang ada yang terlepas pandang kalau nak mengharapkan group group yang ada di Facebook sahaja.


View: 2,052,376
Follower: 49 

Baru ada sedikit follower G+ ena, yela baru nak aktif. Apapun, views ena agak memberansangkan. Alhamdulillah. Mula mula buka, memang terkejut tengok views ena tu. Fiiiuhhhh. Hehehe

Apapun, kepada bloggers diluar sana, jom follow mellow G+ ena ni. Senang ena nak blogwalking dan juga memudahkan you all untuk naikkan traffic blog masing masing. Nonbloggers pun boleh follow kalau nak. Mana tahu, boleh share barangan bisnes ke kan??? 

Di bawah ni, link G+ ena. Boleh la pergi terjah.:-


G+ Ainaa Roseberry: https://plus.google.com/+AinaaRoseberry92/


Kalau rasa susah, boleh follow melalui blog ena. Ada kat bahagian sidebar ena yang bertajuk "Ainaa Roseberry". InsyaAllah, ena pasti akan follow balik. Cuma yang kurang kenal tu, ena kena tengok dulu. 



Share

Other Article

GOOGLE PLUS AINAA ROSEBERRY
4/ 5
Oleh

23 Comments

Tulis Comments
avatar
8.5.14

Nak follow blog adik femes ni...hehhehe...kak ju kena join gak buat ni soon...cm best kot leh tau view cm ne wauuuu

Reply
avatar
ria
8.5.14

x perna tau pun pasal google plus nie. . huhu

Reply
avatar
8.5.14

ok dah follow G+ ena...

Reply
avatar
8.5.14

Done follow dear :. Wah! banyaknya view tak terkejor den hehe :D

Reply
avatar
8.5.14

samalah..sama..hehee..:P buat dunno je dgn G+ ni..ahhaha

Reply
avatar
8.5.14

Hai Ainaa..Fiza follow dah g+ Ainaa :)

salam perkenalan dari group projek Legacy Secret Product :)

Reply
avatar
8.5.14

Ada jugak G+ tapi tak reti nak guna. wuwuwuwuwu

Reply
avatar
8.5.14

dah add circle google plus ainaa. dgn publishkan entry kat profile g+, memudahkan lg entry berada di halaman utama enjin carian

Reply
avatar
8.5.14

done follow ... sis juga dah mula aktifkan G+ ni. so bila Bloglist tetiba hilang , blh la blogwalking guna G+ ...

Reply
avatar
8.5.14

samalah memang G+ dianaktirikan..hihi

Reply
avatar
8.5.14

assalamualaikum ainaa...senang guna google plus ni...:)

Reply
avatar
8.5.14

pewwitt.. dah pollow dah.. hahaha

Reply
avatar
9.5.14

yeah.... Zaman skang nie follow gplus lagi senang dan best.... :)

Reply
avatar
10.5.14

Zara pun mual2 confius guna G+ ni.. tp bila refer entry Hasrulhassan kbaikan G+ ni... fuhh ! terus try nak aktig coonect blog ngan G+.. =D

Reply
avatar
10.5.14

Dh lme follow..yeke..jp tgk..hehe

Reply
avatar
11.5.14

dah follow..ctk ena dlm gmbr tu..hihihi

Reply
avatar
12.5.14

dah follow .....kejap je dah byk follow..untunglah pames....hehee

Reply
avatar
15.5.14

dah add dah ler...hehehe..dah lama add..huhu

Reply
avatar
16.5.14

OK. nak follow lah.. :)

Reply
avatar
25.6.14

wootwoot... google plus tuu..hehee

Reply
avatar
25.6.14

hehe follow lama dah hihi..
nice entry2 dia sekarang ni.. makin meletup2 seo dia hehe ;)

Reply
avatar
26.6.14

dulu mula2 pun buat tak tahu je dengan Google+ ni...sekarang baru rajin explore...:D

Reply