EPHYRA | JOM HEBOH PUTRAJAYA

by - Friday, May 23, 2014


EPHYRA | JOM HEBOH PUTRAJAYA | Pada 24/5/2014 (Sabtu) hingga 25/5/2014 (Ahad) dari jam 10am- 10pm, produk EPHYRA yang tengah hangat di kalangan rakyat Malaysia sekarang ini akan membuka booth di Karnival Jom Heboh di Persint 3 Putrajaya.

Lebih memeriahkan lagi, Team Ephyra dan Duta Ephyra iaitu Memey Suhaiza dan Norman Hakim turut juga berada di sana nanti. Oleh itu, kepada yang teringin sangat nak jumpa mereka berdua secara real, marilah beramai ramai datang ke Booth Ephyra ni.

Selain itu, kepada yang belum pernah cuba Ephyra ni, ada juga sampling yang disediakan untuk you all rasa akan kesedapan produk Ephyra yang terkemuka ni. Disamping itu, kalau nak tahu akan kehebatan Ephyra ni, kenalah datang ke booth Ephyra ni ye.



Pada keesokkan harinya, Ephyra juga menjalankan satu aktiviti yang sangat menarik iaitu Treasure Hunt 2014. Seramai 28 orang blogger yang menceburi aktiviti ini dan ena juga turut serta sekali untuk support segala anjuran yang dianjurkan oleh Ephyra. Doakan kejayaan kami pada esok hari ye.



Tarikh : 24 Mei 2014
Masa : 9 pagi hingga petang
Lokasi : Sekitar Lembah Klang (Putrajaya dan lain-lain)
Yuran : PERCUMA! (khas untuk Blogger)
Peserta : 4 orang sekumpulan (28 orang sahaja)
Hadiah : Berkumpulan (Jumlah hadiah bernilai RM5,000)


You May Also Like

12 Comments

  1. seronoknya ena. serious rasa sedih. tk dpt join

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya esok ye ena... kalau menang kongsi hadiah tau ;)

    ReplyDelete
  3. ena.. ena masuk ehh treasure hunt ni? alaaaaaaaaaa termiss event niii . mesti menang tau !!!

    ReplyDelete
  4. jauh pulak kat putrajaya..huhu.. kalau tengah sem boleh la..huhu

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya diucapkan buat tuan blog..:)

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat pergi. gud luck

    ReplyDelete
  7. Geng sapa la nanti ni..

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya....nnt kalau ada masa nak singgah ke Putrajaya la gak.

    ReplyDelete
  9. wah best nye..good luck ye..insyaAllah esok dtg..

    ReplyDelete
  10. wah, bestnya! good luck kak :)

    ReplyDelete
  11. Tak join sebab ada wedding blogger gak. Tahniah kak Ena! Dapat number 2 kan? Hehe

    ReplyDelete