Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, May 23, 2014

EPHYRA | JOM HEBOH PUTRAJAYA


EPHYRA | JOM HEBOH PUTRAJAYA | Pada 24/5/2014 (Sabtu) hingga 25/5/2014 (Ahad) dari jam 10am- 10pm, produk EPHYRA yang tengah hangat di kalangan rakyat Malaysia sekarang ini akan membuka booth di Karnival Jom Heboh di Persint 3 Putrajaya.

Lebih memeriahkan lagi, Team Ephyra dan Duta Ephyra iaitu Memey Suhaiza dan Norman Hakim turut juga berada di sana nanti. Oleh itu, kepada yang teringin sangat nak jumpa mereka berdua secara real, marilah beramai ramai datang ke Booth Ephyra ni.

Selain itu, kepada yang belum pernah cuba Ephyra ni, ada juga sampling yang disediakan untuk you all rasa akan kesedapan produk Ephyra yang terkemuka ni. Disamping itu, kalau nak tahu akan kehebatan Ephyra ni, kenalah datang ke booth Ephyra ni ye.



Pada keesokkan harinya, Ephyra juga menjalankan satu aktiviti yang sangat menarik iaitu Treasure Hunt 2014. Seramai 28 orang blogger yang menceburi aktiviti ini dan ena juga turut serta sekali untuk support segala anjuran yang dianjurkan oleh Ephyra. Doakan kejayaan kami pada esok hari ye.



Tarikh : 24 Mei 2014
Masa : 9 pagi hingga petang
Lokasi : Sekitar Lembah Klang (Putrajaya dan lain-lain)
Yuran : PERCUMA! (khas untuk Blogger)
Peserta : 4 orang sekumpulan (28 orang sahaja)
Hadiah : Berkumpulan (Jumlah hadiah bernilai RM5,000)


Share

Other Article

EPHYRA | JOM HEBOH PUTRAJAYA
4/ 5
Oleh

12 Comments

Tulis Comments
avatar
23.5.14

seronoknya ena. serious rasa sedih. tk dpt join

Reply
avatar
23.5.14

semoga berjaya esok ye ena... kalau menang kongsi hadiah tau ;)

Reply
avatar
23.5.14

ena.. ena masuk ehh treasure hunt ni? alaaaaaaaaaa termiss event niii . mesti menang tau !!!

Reply
avatar
23.5.14

jauh pulak kat putrajaya..huhu.. kalau tengah sem boleh la..huhu

Reply
avatar
23.5.14

Semoga berjaya diucapkan buat tuan blog..:)

Reply
avatar
23.5.14

bestnya dapat pergi. gud luck

Reply
avatar
23.5.14

Good luck sayang :*

Reply
avatar
23.5.14

Geng sapa la nanti ni..

Reply
avatar
23.5.14

Semoga berjaya....nnt kalau ada masa nak singgah ke Putrajaya la gak.

Reply
avatar
23.5.14

wah best nye..good luck ye..insyaAllah esok dtg..

Reply
avatar
24.5.14

wah, bestnya! good luck kak :)

Reply
avatar
26.5.14

Tak join sebab ada wedding blogger gak. Tahniah kak Ena! Dapat number 2 kan? Hehe

Reply