BANTAL FELT DARI LIYLIZ YUSOF

by - Thursday, May 01, 2014



BANTAL FELT Alangkah bahagianya hati ini apabila dapat hadiah dari kawan seblogger kita. Tak kiralah bagaimana rupa hadiah tersebut, walaupun hanya secebis kertas dan doa tetapi ia mampu memberi kegembiraan pada diri.

Alhamdulillah, dua hari yang lepas ena dapat cenderamata dari kawan baik ena a.k.a blogger, Liyliz Yusof. Hadiah persahabatan. Dan hadiahnya merupakan sebuah Bantal Felt yang dibuat, dijahit dan direka sendiri oleh Liyliz. Memang sangat teruja apabila dapat hadiah yang dibuat sendiri oleh pemberi. Kagum dengan kebolehan yang dimiliki oleh dia.


Sabun Petal Roses ena jadi mangsa hiasan sekejap. Ekekeke


Kenapa dipanggil BANTAL FELT?? 'Felt' adalah nama jenis kain yang digunakan khas untuk bantal ini. Jenis kain ini memang dah berkurun abad wujud di dunia kita. Kalau nak ketahui lebih lanjut, dipersilakan guna perkhidmatan Google yang telah disediakan kepada kita semua.

Haaaa ada yang berminat?? Tetiba rasa nak bagi hadiah kepada orang yang tersayang??? You all bolehlah tempah bantal felt ini sebab blogger Liyliz Yusof memang buka jualan dan tempahan sekarang.

Cepat cepat dapatkan tempahan, jangan terlambat!!! Harga pun murah, kain pun berkualiti cuma jangan ganas ganas sangat la. Nanti buruk jadinya. Ekekekeke.


Di atas ini merupakan salah satu tempahan yang Liyliz terima. Cantikkan??? Kalau you all berminat, you all bolehlah hubungi blogger Liyliz untuk sebarang pertanyaan mengenai harga, warna dan design yang dikehendaki, serta nak inti kapas atau kekabu.




WhatsApp: 017 9804423 (Liyliz Yusof)

Facebook: Liyliz Yusof (Personal Message)




You May Also Like

13 Comments

  1. Gilok. Terharu aku.

    ReplyDelete
  2. wahh, siyes, comel lahh .. handmade katakan , kan ? ~~ ^_^

    ReplyDelete
  3. Suka sgt bantal camni..

    ReplyDelete
  4. memang menarik dan cantik . sgt sesuai utk buat hadiah ...

    ReplyDelete
  5. ni kalo dayyan dpt prezen dr aunty ena, mesti seronok dia..hahah

    ReplyDelete
  6. Cantik. Pinkish gituw.

    BTW, lamanya Mieya tak singgah ke mari. Makin cantik berseru dan mesra pengguna blog Ena ni

    ReplyDelete
  7. hee..Ima pun suka benda cute cenggini :)

    ReplyDelete
  8. lawanya! petal roses tu pun lawa juga

    ReplyDelete
  9. santiknyerrr..haha

    ReplyDelete
  10. comelnya bantal blogger iena ni..:)

    ReplyDelete
  11. cute nye
    #3587 follow kamu :)

    ReplyDelete
  12. pinky...siap de kasut lagi..comeyy

    ReplyDelete