Thursday, May 01, 2014

BANTAL FELT DARI LIYLIZ YUSOFBANTAL FELT Alangkah bahagianya hati ini apabila dapat hadiah dari kawan seblogger kita. Tak kiralah bagaimana rupa hadiah tersebut, walaupun hanya secebis kertas dan doa tetapi ia mampu memberi kegembiraan pada diri.

Alhamdulillah, dua hari yang lepas ena dapat cenderamata dari kawan baik ena a.k.a blogger, Liyliz Yusof. Hadiah persahabatan. Dan hadiahnya merupakan sebuah Bantal Felt yang dibuat, dijahit dan direka sendiri oleh Liyliz. Memang sangat teruja apabila dapat hadiah yang dibuat sendiri oleh pemberi. Kagum dengan kebolehan yang dimiliki oleh dia.


Sabun Petal Roses ena jadi mangsa hiasan sekejap. Ekekeke


Kenapa dipanggil BANTAL FELT?? 'Felt' adalah nama jenis kain yang digunakan khas untuk bantal ini. Jenis kain ini memang dah berkurun abad wujud di dunia kita. Kalau nak ketahui lebih lanjut, dipersilakan guna perkhidmatan Google yang telah disediakan kepada kita semua.

Haaaa ada yang berminat?? Tetiba rasa nak bagi hadiah kepada orang yang tersayang??? You all bolehlah tempah bantal felt ini sebab blogger Liyliz Yusof memang buka jualan dan tempahan sekarang.

Cepat cepat dapatkan tempahan, jangan terlambat!!! Harga pun murah, kain pun berkualiti cuma jangan ganas ganas sangat la. Nanti buruk jadinya. Ekekekeke.


Di atas ini merupakan salah satu tempahan yang Liyliz terima. Cantikkan??? Kalau you all berminat, you all bolehlah hubungi blogger Liyliz untuk sebarang pertanyaan mengenai harga, warna dan design yang dikehendaki, serta nak inti kapas atau kekabu.
WhatsApp: 017 9804423 (Liyliz Yusof)

Facebook: Liyliz Yusof (Personal Message)
Share

Other Article

BANTAL FELT DARI LIYLIZ YUSOF
4/ 5
Oleh

13 Comments

Comments