BAJU SOCIAL MEDIA | INSTAGRAM AINAA ROSEBERRY

by - Saturday, May 31, 2014




BAJU SOCIAL MEDIA | INSTAGRAM AINAA ROSEBERRY | Sekarang ni, bukan sekadar di atas kertas sahaja kita boleh promote social media kita seperti Facebook, Twitter, Wechat; malah kat atas baju pun boleh. Macam macam sekarang ni kan, makin kreatif dengan adanya kemudahan teknologi yang telah disediakan untuk kita semua.

Ena pun tak nak lepas peluang untuk memiliki baju social media sendiri. Kali ni ena buat untuk social media instagram ena dengan harga RM35 sekali postage untuk area semenanjung.



INSTAGRAM: @ainaaroseberry
HARGA: RM35 (Include postage)
DESIGN: Silkskrin


Untuk saiz baju, ena pilih saiz M tapi agak besar untuk tubuh ena, sepatutnya ena pilih S. Mungkin potongan dan ukuran baju ni mengikut saiz badan orang barat. Tak mengapalah, janji kainnya sedap dan selesa untuk dipakai. Berpuas hati.




Kalau you all ingin memiliki baju seperti ena pakai di atas, bolehlah contact di FIZGRAPHIC. Nak design macam mana; silk skrin ke, hitpress ke dan nak letak kat bahagian belakang baju ke, tepi lengan ke, you all boleh consult dengan Fizgraphic ye. Terpulang pada keinginan masing masing. Harga pun boleh dirunding.

Apa lagi, jom kita beramai ramai memiliki baju social media kita sendiri. Trend baju sekarang. Murah dah berkualiti. Jangan lepaskan peluang yang ada. Jom beli!






You May Also Like

14 Comments

  1. wahh ! comel2 .. ~ hehe .. M pun M lah ena.. sesuai jer tuh.. ~ :)

    ReplyDelete
  2. lawa kete tu..wakaka

    ReplyDelete
  3. wuhuuu...
    makin laris ler baju ni bila model dh start posing.
    heheh

    ReplyDelete
  4. nice ena! combination pink and purple yang menawan hehe.

    ReplyDelete
  5. Baju yang cantik. Tambahan pula boleh pilih kat mana nak letak design kat mana yang disukai. ;)

    ReplyDelete
  6. jika ada yang berlengan panjang ala muslimah nak juga

    ReplyDelete
  7. Cantik semua baju-baju ni, laman sosial Instagram semakin diminati ramai utk memjual pelbagai produk. Teruskan berusaha pasti tangga kejayaan akan menyusur.

    ReplyDelete
  8. kualiti dia baguih dok?

    Anwar Abdullah @ Kaio

    ReplyDelete
  9. pakai kat luar..time2 tu orang add kita..hehee..

    ReplyDelete
  10. Wah.. menarik ni.. cayalah Ainaa.. heee..

    ReplyDelete
  11. Heee.. Ainaa suka pink.. semua pink yea..

    ReplyDelete
  12. cantiknyaa.... pink... ^_^

    ReplyDelete
  13. comey je ena pakai baju tu... so pinkishhhh

    ReplyDelete