Saturday, May 31, 2014

BAJU SOCIAL MEDIA | INSTAGRAM AINAA ROSEBERRY




BAJU SOCIAL MEDIA | INSTAGRAM AINAA ROSEBERRY | Sekarang ni, bukan sekadar di atas kertas sahaja kita boleh promote social media kita seperti Facebook, Twitter, Wechat; malah kat atas baju pun boleh. Macam macam sekarang ni kan, makin kreatif dengan adanya kemudahan teknologi yang telah disediakan untuk kita semua.

Ena pun tak nak lepas peluang untuk memiliki baju social media sendiri. Kali ni ena buat untuk social media instagram ena dengan harga RM35 sekali postage untuk area semenanjung.



INSTAGRAM: @ainaaroseberry
HARGA: RM35 (Include postage)
DESIGN: Silkskrin


Untuk saiz baju, ena pilih saiz M tapi agak besar untuk tubuh ena, sepatutnya ena pilih S. Mungkin potongan dan ukuran baju ni mengikut saiz badan orang barat. Tak mengapalah, janji kainnya sedap dan selesa untuk dipakai. Berpuas hati.




Kalau you all ingin memiliki baju seperti ena pakai di atas, bolehlah contact di FIZGRAPHIC. Nak design macam mana; silk skrin ke, hitpress ke dan nak letak kat bahagian belakang baju ke, tepi lengan ke, you all boleh consult dengan Fizgraphic ye. Terpulang pada keinginan masing masing. Harga pun boleh dirunding.

Apa lagi, jom kita beramai ramai memiliki baju social media kita sendiri. Trend baju sekarang. Murah dah berkualiti. Jangan lepaskan peluang yang ada. Jom beli!






Share

Other Article

BAJU SOCIAL MEDIA | INSTAGRAM AINAA ROSEBERRY
4/ 5
Oleh

14 Comments

Comments
avatar
31.5.14

wahh ! comel2 .. ~ hehe .. M pun M lah ena.. sesuai jer tuh.. ~ :)

Reply
avatar
31.5.14

Cantik baju tu....

Reply
avatar
31.5.14

lawa kete tu..wakaka

Reply
avatar
31.5.14

wuhuuu...
makin laris ler baju ni bila model dh start posing.
heheh

Reply
avatar
31.5.14

nice ena! combination pink and purple yang menawan hehe.

Reply
avatar
1.6.14

Baju yang cantik. Tambahan pula boleh pilih kat mana nak letak design kat mana yang disukai. ;)

Reply
avatar
1.6.14

jika ada yang berlengan panjang ala muslimah nak juga

Reply
avatar
1.6.14

Cantik semua baju-baju ni, laman sosial Instagram semakin diminati ramai utk memjual pelbagai produk. Teruskan berusaha pasti tangga kejayaan akan menyusur.

Reply
avatar
1.6.14

kualiti dia baguih dok?

Anwar Abdullah @ Kaio

Reply
avatar
2.6.14

pakai kat luar..time2 tu orang add kita..hehee..

Reply
avatar
2.6.14

Wah.. menarik ni.. cayalah Ainaa.. heee..

Reply
avatar
2.6.14

Heee.. Ainaa suka pink.. semua pink yea..

Reply
avatar
2.6.14

cantiknyaa.... pink... ^_^

Reply
avatar
20.7.14

comey je ena pakai baju tu... so pinkishhhh

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)