Saturday, April 12, 2014

SERI PENAWAR BEAUTY




SERI PENAWAR BEAUTY  |  Seri Penawar Beauty adalah set penjagaan muka dari keluaran YD Health Beauty yang sesuai digunakan untuk semua jenis masalah muka. Selain itu, set penjagaan muka ini bebas dari hiqroquinon dan mercury yang boleh mengundang kepada barah kulit.

Wajah yang cantik bermula dengan penjagaan kulit wajah secara total. Seri Penawar Beauty menjaga kecantikkan kulit muka dengan rangkaian toner, cleanser, krim pencerah dan krim malam agar kulit muka sentiasa lembut, cerah dan berseri dalam masa 7 hari. 




Mohon klik dan like: https://www.facebook.com/YDHealthBeauty (Click)


Keistimewaan Seri Penawar Beauty ialah produk ini mengandungi gabungan nutrien semulajadi dan disahkan selamat untuk digunakan. Antara bahan semula jadi yang digabungkan adalah sel stem, kolagen, glutathione beserta dengan vitamin A, C dan E yang dapat membantu mengurangkan kedut serta meningkatkan seri wajah muka.

Yang lebih penting, produk Seri Penawar Beauty ini halal digunakan. Harga sekotak RM140 sahaja. Tetapi sekarang ni ada diskaun dari YD Health Beauty iaitu sebanyak 20% untuk produk kecantikkan ini. Cukup murah dan sangat berbaloi dengan kesan yang memuaskan hati selepas menggunakan produk ini.




Harga asal RM140, tapi ada diskaun 20% sehingga 1 Mei 2014


Apa lagi, kepada you all yang ada masalah kulit dan masih belum jumpa produk yang sesuai untuk masalah kulit muka, dapatkan set Seri Penawar Beauty ni ketika harga masih murah ni. Untuk pertanyaan yang lebih lanjut, you all boleh hubungi mereka melalui




1) Personal Msg FB: https://www.facebook.com/YDHealthBeauty

2) SMS/WhatsApp : 012 3520460

3) Email: sales@yusufdanialresources.my

Share

Other Article

SERI PENAWAR BEAUTY
4/ 5
Oleh

6 Comments

Comments
avatar
12.4.14

wahh dalam 7 hari.. mesti produk hebat

Reply
avatar
12.4.14

boleh dicuba la nanti :)..kulit zaza pun jenis bermasalah..

Reply
avatar
14.4.14

tanpa bahan kimia yg best tu..

Reply
avatar
16.4.14

macam best je enaa produk ni.hani tak ada masalah kulit..tapi masih tercari lagi produk yang best untuk di cuba..gane tu?? hihi

Reply
avatar
16.4.14

mcm best je produk ni :D

Reply
avatar
16.4.14

bagi free boleh tak..ehhe

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)