SERI PENAWAR BEAUTY
SERI PENAWAR BEAUTY  |  Seri Penawar Beauty adalah set penjagaan muka dari keluaran YD Health Beauty yang sesuai digunakan untuk semua jenis masalah muka. Selain itu, set penjagaan muka ini bebas dari hiqroquinon dan mercury yang boleh mengundang kepada barah kulit.

Wajah yang cantik bermula dengan penjagaan kulit wajah secara total. Seri Penawar Beauty menjaga kecantikkan kulit muka dengan rangkaian toner, cleanser, krim pencerah dan krim malam agar kulit muka sentiasa lembut, cerah dan berseri dalam masa 7 hari. 
Mohon klik dan like: https://www.facebook.com/YDHealthBeauty (Click)


Keistimewaan Seri Penawar Beauty ialah produk ini mengandungi gabungan nutrien semulajadi dan disahkan selamat untuk digunakan. Antara bahan semula jadi yang digabungkan adalah sel stem, kolagen, glutathione beserta dengan vitamin A, C dan E yang dapat membantu mengurangkan kedut serta meningkatkan seri wajah muka.

Yang lebih penting, produk Seri Penawar Beauty ini halal digunakan. Harga sekotak RM140 sahaja. Tetapi sekarang ni ada diskaun dari YD Health Beauty iaitu sebanyak 20% untuk produk kecantikkan ini. Cukup murah dan sangat berbaloi dengan kesan yang memuaskan hati selepas menggunakan produk ini.
Harga asal RM140, tapi ada diskaun 20% sehingga 1 Mei 2014


Apa lagi, kepada you all yang ada masalah kulit dan masih belum jumpa produk yang sesuai untuk masalah kulit muka, dapatkan set Seri Penawar Beauty ni ketika harga masih murah ni. Untuk pertanyaan yang lebih lanjut, you all boleh hubungi mereka melalui
1) Personal Msg FB: https://www.facebook.com/YDHealthBeauty

2) SMS/WhatsApp : 012 3520460

3) Email: sales@yusufdanialresources.my

Post a Comment

6 Comments

 1. wahh dalam 7 hari.. mesti produk hebat

  ReplyDelete
 2. boleh dicuba la nanti :)..kulit zaza pun jenis bermasalah..

  ReplyDelete
 3. tanpa bahan kimia yg best tu..

  ReplyDelete
 4. macam best je enaa produk ni.hani tak ada masalah kulit..tapi masih tercari lagi produk yang best untuk di cuba..gane tu?? hihi

  ReplyDelete
 5. mcm best je produk ni :D

  ReplyDelete
 6. bagi free boleh tak..ehhe

  ReplyDelete