Thursday, April 17, 2014

SELAMAT PENGANTIN BARU NADIA JOHARI




Mesti ramai antara you all kenal dengan kak Nadia Johari ni kan?? Seorang blogger yang peramah, baik dan cantik. Rajin tegur kawan kawan blogger yang lain. Ena pun tak serajin dia. Hehehe.

Pada 12.4.2014 (Sabtu) yang lepas, kak Nadia Johari telah selamat menjadi isteri yang sah kepada abang Faizul Hisham. Alhamdulillah, ena turut tumpang gembira yang amat sangat sebab salah satu kawan blogger yang ena rapat sudah menjadi isteri orang. Lepas seorang demi seorang dah lepas. Ena ni bila laaa pula boleh dapat pangkat "PUAN"  ni. Ahaks~

Pada hari akad nikah kak Nadia, ena tak dapat hadirkan diri. Tetapi pada hari keesokkannya, 13.4.2014 (Ahad), alhamdulillah ena dapat juga hadiri majlis walimatul urus kak Nadia belah perempuan di Meru, Klang bersama sama kawan blogger yang lain. 




Blogger yang hadir dan yang sempat ena jumpa:-

1) http://www.yanasakura.my/ (Liyana Hamid)
2) http://www.norainyusoff.com/ (Norain Yusoff)
3) http://lilizazaliza.blogspot.com/ (Liyliz Yusof)
4) http://www.irwanalessatyme.com/ (Irwan Alessa)
5) http://tyasalmid.com/ (Athirah Carelink)
6) http://www.broframestone.com/ (Bro Framestone)
7) http://duniafarisya.com/ ( Farisya Anastasyia)
8) http://faridlaham.com/ (Farid Laham)
9) http://msieda.blogspot.com/ (Eida Baharum)



Si cantik dan si comel, Liyliz Yusof dan Athirah Carelink

Blog Kak Nadia Johari: http://miszrockers.blogspot.com/


Apapun, ena di sini mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada kak Nadia Johari dan juga suami yang tercinta. Ena doakan semoga kehidupan kak Nadia selepas ini sentiasa dimurahkan rezeki dan hidup diberkati oleh Allah SWT. Selain itu, semoga hubungan ini bahagia hingga ke syurga yang kekal abadi. InsyaAllah, amin.

Lepas ni turn ena pula. Ehhhhh~


Share

Other Article

SELAMAT PENGANTIN BARU NADIA JOHARI
4/ 5
Oleh

15 Comments

Comments
avatar
17.4.14

selamat pengantin baru. mcm knl tak knl je ni.. huhu

Reply
avatar
18.4.14

Wah... Cantik bju kbya ena...

Reply
avatar
18.4.14

Lamanya tak singgah blog enaaaa.!!
Hope sihatt..
SElamat pengantin baru kepada dua mempelai, semoga kekal hingga ke syurgaa :)

Reply
avatar
18.4.14

ushh. semua cantik. hehe. bila turn ainaa? :P

Reply
avatar
18.4.14

patut mcm kenal je nadia johari ni. blogger rupanya. hehe

Reply
avatar
18.4.14

selamat pengantin baru buat blogger nadia johari dan suami :)

Reply
avatar
18.4.14

turn enaa bila lak ni?

Reply
avatar
18.4.14

raya ni nk buat baju kebaya la. tgk ena pakai cantik sngt! ena sngt cantik!!

Reply
avatar
18.4.14

slmt pgntin baru nad...comel ja ucuna pakai kurung kbya..tgi lg..hihi

Reply
avatar
18.4.14

selamat pengantin baru aina...ehh salah erk..ahhaa..terima kasih sebb dtg..

Reply
avatar
18.4.14

Wah tahniah sis nadia johari..ni yg tak sabar nak kawin jugak ni..

Reply
avatar
19.4.14

selamat pengantin baru nadia johari...

ena bila lagi nak jdi pengantin baru?hihihih

Reply
avatar
25.4.14

nad ni mesra orangnya ^_^

Reply
avatar
7.5.14

cantik aina ni ..

Reply
avatar
9.5.14

Selamat pengantin baru pada pasangan pengantin...
Semoga berbahagia hingga ke Jannah...
Pernah join SEO Training yg di beri seorang blogger yang hadir ke kenduri ni... Faridlaham... Mmg awesome...:)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)