SELAMAT PENGANTIN BARU NADIA JOHARI

by - Thursday, April 17, 2014




Mesti ramai antara you all kenal dengan kak Nadia Johari ni kan?? Seorang blogger yang peramah, baik dan cantik. Rajin tegur kawan kawan blogger yang lain. Ena pun tak serajin dia. Hehehe.

Pada 12.4.2014 (Sabtu) yang lepas, kak Nadia Johari telah selamat menjadi isteri yang sah kepada abang Faizul Hisham. Alhamdulillah, ena turut tumpang gembira yang amat sangat sebab salah satu kawan blogger yang ena rapat sudah menjadi isteri orang. Lepas seorang demi seorang dah lepas. Ena ni bila laaa pula boleh dapat pangkat "PUAN"  ni. Ahaks~

Pada hari akad nikah kak Nadia, ena tak dapat hadirkan diri. Tetapi pada hari keesokkannya, 13.4.2014 (Ahad), alhamdulillah ena dapat juga hadiri majlis walimatul urus kak Nadia belah perempuan di Meru, Klang bersama sama kawan blogger yang lain. 




Blogger yang hadir dan yang sempat ena jumpa:-

1) http://www.yanasakura.my/ (Liyana Hamid)
2) http://www.norainyusoff.com/ (Norain Yusoff)
3) http://lilizazaliza.blogspot.com/ (Liyliz Yusof)
4) http://www.irwanalessatyme.com/ (Irwan Alessa)
5) http://tyasalmid.com/ (Athirah Carelink)
6) http://www.broframestone.com/ (Bro Framestone)
7) http://duniafarisya.com/ ( Farisya Anastasyia)
8) http://faridlaham.com/ (Farid Laham)
9) http://msieda.blogspot.com/ (Eida Baharum)



Si cantik dan si comel, Liyliz Yusof dan Athirah Carelink

Blog Kak Nadia Johari: http://miszrockers.blogspot.com/


Apapun, ena di sini mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada kak Nadia Johari dan juga suami yang tercinta. Ena doakan semoga kehidupan kak Nadia selepas ini sentiasa dimurahkan rezeki dan hidup diberkati oleh Allah SWT. Selain itu, semoga hubungan ini bahagia hingga ke syurga yang kekal abadi. InsyaAllah, amin.

Lepas ni turn ena pula. Ehhhhh~


You May Also Like

15 Comments

  1. selamat pengantin baru. mcm knl tak knl je ni.. huhu

    ReplyDelete
  2. Wah... Cantik bju kbya ena...

    ReplyDelete
  3. Lamanya tak singgah blog enaaaa.!!
    Hope sihatt..
    SElamat pengantin baru kepada dua mempelai, semoga kekal hingga ke syurgaa :)

    ReplyDelete
  4. ushh. semua cantik. hehe. bila turn ainaa? :P

    ReplyDelete
  5. patut mcm kenal je nadia johari ni. blogger rupanya. hehe

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru buat blogger nadia johari dan suami :)

    ReplyDelete
  7. turn enaa bila lak ni?

    ReplyDelete
  8. raya ni nk buat baju kebaya la. tgk ena pakai cantik sngt! ena sngt cantik!!

    ReplyDelete
  9. slmt pgntin baru nad...comel ja ucuna pakai kurung kbya..tgi lg..hihi

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru aina...ehh salah erk..ahhaa..terima kasih sebb dtg..

    ReplyDelete
  11. Wah tahniah sis nadia johari..ni yg tak sabar nak kawin jugak ni..

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru nadia johari...

    ena bila lagi nak jdi pengantin baru?hihihih

    ReplyDelete
  13. nad ni mesra orangnya ^_^

    ReplyDelete
  14. Selamat pengantin baru pada pasangan pengantin...
    Semoga berbahagia hingga ke Jannah...
    Pernah join SEO Training yg di beri seorang blogger yang hadir ke kenduri ni... Faridlaham... Mmg awesome...:)

    ReplyDelete