KEISTIMEWAAN HARUM MALAM DARI LEGACY

by - Thursday, April 03, 2014



HARUM MALAM | Harum malam dari keluaran LEGACY SECRET TRADING ini adalah minuman kesihatan yang dikhaskan untuk kaum wanita demi menjaga keharuman dalaman dan luaran. Harum malam ini boleh membantu mengekalkan kesegaran bau badan serta kesihatan tubuh badan sepanjang hari kerana produk ini diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan herba herba.

Antara herba yang diguna ialah sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria mirifica yang dapat mengatasi bau badan yang kurang menyenangkan dari tubuh. 

Kesemua herba ini dijamin keberkesanannya dan memang sangat bagus untuk kesihatan dalaman seorang wanita. Selain itu, hubungan intim antara suami dan isteri juga semakin erat dan semakin mesra



Sila click gambar di atas~
Apakah kelebihan dan khasiat yang terkandung dalam harum malam ini?

   1) Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
   2) Bertenaga dan mengatasi masalah vigina yang kering
   3) Membantu mengetatkan dan menganjalkan vigina
   4) Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
   5) Meningkatkan sistem tahan tubuh badan serta menstabilkan hormon
   6) Mengurangkan tekanan
   7) Membantu menengangkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
Disamping itu...
   1) Membantu menyegarkan dan menyihatkan badan
   2) Mencantikkan dan menyerikan wajah
   3) Mambantu menghilangkan bau badan dan mulut
   4) Melegakan panas badan
   5) Menegangkan payudara
   6) Memulihkan rasa rapat
   7) Mengencang otot kewanitaan
   8) Menghalang bau tidak enak dan kegatalan
   9) Menyihatkan rahim
  10)Mencantikkan payudara agar sihat dan montok
Cara Pengambilan Harum Malam

Minum 2 kali sehari iaitu 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur.


  
RM33 (Semenanjung) & RM39 (Sabah dan Sarawak) : tidak termasuk postage.
RM40 (Semenanjung) & RM45 (Sabah dan Sarawak) : termasuk postage.

Untuk order boleh contact: www.facebook.com/LegacySecretTrading (Click)


Ena baru sahaja cuba produk harum malam ini, tetapi keberkesanannya memang sangat mantap dan ena semakin selesa dengan keadaan tubuh badan ena sekarang. Rasa harum malam ni pun sedap dan menyegarkan. Harga pun berpatutan. Berpuas hati sangat!

Oleh itu, jika you all ada masalah bau badan yang kurang enak, bolehlah cuba try test Harum Malam keluaran LEGACY SECRET TRADING. Cubalah sebotol sekarang, hanya RM33 (Semenanjung) dan RM45 (Sabah dan Sarawak). Tapi yang ini tak termasuk postage. Kalau termasuk postage pula, RM40 (Semenanjung) dan RM45 (Sabah dan Sarawak)



Untuk keterangan lebih lanjut, bolehlah kunjungi ke :-
 Ladys' Dream House (Click)

You May Also Like

15 Comments

  1. menarik..kena cuba jugak ni..

    ReplyDelete
  2. siapa lah yang tangkapkan gambar kau tu kan....

    ReplyDelete
  3. Perh dah try ke. fungsi yg awesome giler ni.

    ReplyDelete
  4. Namnya pun dah sangat mwnarik harum malam...

    ReplyDelete
  5. harum malam lawan nya wira malam hihih

    ReplyDelete
  6. pergh nama harum malam.. utk wanita je kan..

    ReplyDelete
  7. Wah ena dah macam duta pulak..

    ReplyDelete
  8. huishh..menjadi rapat..aumm..hahaha

    ReplyDelete
  9. haritu ada nk try..tp xmengizinkan..nnt lepas ni akan di try jugak hew2..

    ReplyDelete
  10. banyak baca psl review ni... maybe iday leh try wiwiwiiwii

    ReplyDelete
  11. first time dengar nama ni, macam pontianak harum sundal malam. hahah, so saya ta berani nak beli.. XD

    ReplyDelete
  12. hee.. dah cuba.. sedap rasa dia.. bau badan harum

    ReplyDelete
  13. HARUM MALAM :D
    btw..cantik blog akak ^_^

    ReplyDelete
  14. Mommies sekalian, bolehlah cuba umma lacto, produk legacy secret juga. InsyaAllah dengan menggunakan umma lacto, susu badan akan melimpah ruah. Untuk maklumat lanjut, whatsapp 0192241325

    ReplyDelete