Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, March 21, 2014

WHAT IS FEEDMILK??




Mohon terjah!!!

Website: www.feedmilk.com (Click)
Facebook: www.facebook.com/feedmilk (Click)
Instagram: @feedmilk




Assalammualaikum dan selamat sejahtera you all


WHAT IS FEEDMILK?? | Hari ini ena nak share mengenai satu rekaan baju yang terbaru iaitu baju menyusu. Ehemmmm! Tetiba la pula ena nak share benda macam ni. Haiiippp, bukan bermakna ena dah nak jadi ibu ke apa  okay tetapi ena nak  kongsi pakaian terbaru ni untuk kawan kawan ena di luar sana sama ada yang bakal menjadi seorang ibu atau yang sudah selamat digelar seorang ibu. Baju ini diberi nama Feedmilk sama dengan nama syarikat ini sendiri iaitu FEEDMILK (Click). Nama seakan jenama susu kan tapi sebenarnya Feedmilk ini menyediakan pakaian untuk memudahkan para ibu yang hendak menyusukan anak kecil mereka.






Rekaan baju FEEDMILK (Click) ini direka khas demi menjamin kepuasan para pengguna kerana:- 


    1) Pemilihan fabrik untuk baju ini memang selesa.

    2) Khusus dijahit untuk disesuaikan dengan bentuk badan yang berubah 

        selepas bersalin

    3) Memberi keyakinan kepada ibu modern untuk berfesyen

    4) Penampilan terus terjaga untuk menyusu anak dikhalayak ramai

    5) Tidak mempunyai zip demi mengelakkan kecederaan pada bibir anak kecil



Selain itu, baju menyusu ni boleh dipakai sekiranya para ibu sudah tidak menyusukan anak lagi atas sebab struktur dan bentuk baju ni tidak nampak sangat seperti baju menyusu. So, you all boleh pakai pergi kenduri kahwin ke, jalan jalan makan angin ke dan macam macam lagi. Duit pun jimat.

Ada pelbagai warna dan saiz disediakan. Ena just share secara dasar sahaja. Kalau you all nak tahu lebih mendalam, bolehlah hubungi 
FEEDMILK (Click) di :-



Website: www.feedmilk.com (Click)
Facebook: www.facebook.com/feedmilk (Click)
Instagram: @feedmilk


Share

Other Article

WHAT IS FEEDMILK??
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
21.3.14

Wahhhh ! serious cantik semua designyaaa :'( nangis ni ~~~

Reply
avatar
22.3.14

design semua lawaa...suka ^_^

Reply
avatar
22.3.14

Assalamualaikum ena, wahh bagus ni. akak memang mencari website jual nursing wear. hehee selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

Reply
avatar
22.3.14

Segalanya mudah dengan Feedmilk. Kan. hihihi

Ikhlas,
profhariz.com

Reply
avatar
23.3.14

bolehla cek beli nanti..hehee

Reply
avatar
24.3.14

mempermudahakn untuk wanita ^_^

Reply
avatar
24.3.14

tk sabar pulak nk ada baby hihi

Reply
avatar
27.3.14

thnxs for sharing ena..cantik2 nye baju kat sini..ni yg nak kawin cpat2 ni.

Reply
avatar
10.4.14

lawa colour baju2 ni.. :)

Reply
avatar
30.6.14

Boleh ke page Baju Menyusu Murah-Nursing. Kain best dah try.jubah tshirt kurung pun ada keluaran nurbalqees nursing

Reply