Wednesday, March 19, 2014

THE DESSERT GALLERY



Mohon klik dan like: The Dessert Gallery


Nampak menarik bukan??? Teringin nak merasa?? Memandangkan Crispies ini sedang hot di pasaran dan ramai di antara kita yang ingin tahu rasanya bagaimana. Sedap ke tidak. Betul tak?? Oleh itu, hari ni ena hendak review  kudap kudap ini dari keluaran The Dessert Gallery (Fanpage).

Bukan setakat Crispies je yang ada, namun Cheesy Layer turut ada dijual di sini. Kepada yang gemar dengan makanan yang berkaitan dengan Cheese, bolehlah dapat di sini. Ada dua jenis perisa iaitu Marie dan Oreo. Malah, Crispies pula ada 3 jenis, Mars, Berry Blackforest dan M&M's.

Sebenarnya ada banyak lagi balang ni, ena buat koleksi. Hahahaha.


Kepada yang ingin membelinya, bolehlah whatsupp atau call atau sms ke :  0173935863 (Amira / Meeya). Boleh juga PM ke facebook empunya nombor tersebut : Facebook Meeya Techik (Click)



CRISPIES

Wassup/call/sms: 0173935863 (Amira / Meeya)
Personal Message: Facebook Meeya Techik (Click)


Harga: RM8 (1 Balang)
Postage: RM6
Harga promosi: RM30 (3 Balang, include postage)


1) Berry Blackforest Crispies
2) M&M's Crispies
3) Mars Crispies





CHEESY LAYER


Wassup/call/sms: 0173935863 (Amira / Meeya)
Personal Message: Facebook Meeya Techik (Click)


Harga: RM8 (1 Balang)
Postage: RM6
Harga promosi: RM30 (3 Balang, include postage)




1) Cheesy Marie Layer
2) Cheesy Oreo Layer




Alhamdulillah, ena sudah rasa semua jenis Crispies dan Cheesy Layer dari The Dessert Gallery ni. Diikutkan setiap malam kot ena makan benda ni, memandangkan kawan serumah merupakan ejen benda ni, so senang la ena nak order. Harga yang murah dan mengenyangkan. Sampai ena jadi ketagih! Boleh kasi gemuk ni. Ini pun tengah slow down.  Huahuahua.


Apa lagi, jomlah kita ramai order kat sini. Ena sudah rasa, you all bila lagi?? Hehehee


Share

Other Article

THE DESSERT GALLERY
4/ 5
Oleh

20 Comments

Comments
avatar
19.3.14

macam sedappp je !!

Reply
avatar
19.3.14

Assalamualaikum ena. wahh macam sedap sangat je. nanti akak nak try la ~~~

Reply
avatar
19.3.14

Omggg memang nyum aaaaa nakk tryyyyy

Reply
avatar
19.3.14

Okay..crispy tu yg nampak sedappp :')

Reply
avatar
19.3.14

ainaa roseberry jam tak ada? hehehe :P


http://iluvtour.com

Reply
avatar
19.3.14

yummy !! nampak sedappp ni... :D

Reply
avatar
19.3.14

Nampak macam sedap.. Boleh try ni..

Reply
avatar
20.3.14

nampak macam sodap yoh kak ena. heee , saya peminat cheese. say cheese

Reply
avatar
20.3.14

wahhh nampak sedap nih ena :)

Reply
avatar
20.3.14

kenapa packaging dia sweet sangat????? hahahahaha geram tengok

Reply
avatar
20.3.14

okeh sngt mngiurkan

Reply
avatar
20.3.14

Best nye..memang carik mcm ni..

Reply
avatar
20.3.14

Seriously nampak sedap sgt..memang tengah cari camni..

Reply
avatar
20.3.14

sedapppnyeeee nakkkk

http://notamanjaku.blogspot.com/
GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP. 1 set makeup untuk di menangi. (blusher, lipstick, eyeshadow & eyeliner) . Brand UK & USA. opps susah nak jumpa kat Malaysia taw. Tak Join rugi ye :D

Reply
avatar
20.3.14

Alahai sedapnyaaaa aina

Ikhlas,
profhariz.com

Reply
avatar
21.3.14

banyaknya pilihan.. tengok pon dah sedappp....

Reply
avatar
23.3.14

memang femes sekarang makanan ni

Reply
avatar
8.4.14

nyumm nyumm. sedapnye. hehe

Reply
avatar
12.4.14

abah mmg suka coklat... rs mcm nak try plak...

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)