THE DESSERT GALLERY

by - Wednesday, March 19, 2014



Mohon klik dan like: The Dessert Gallery


Nampak menarik bukan??? Teringin nak merasa?? Memandangkan Crispies ini sedang hot di pasaran dan ramai di antara kita yang ingin tahu rasanya bagaimana. Sedap ke tidak. Betul tak?? Oleh itu, hari ni ena hendak review  kudap kudap ini dari keluaran The Dessert Gallery (Fanpage).

Bukan setakat Crispies je yang ada, namun Cheesy Layer turut ada dijual di sini. Kepada yang gemar dengan makanan yang berkaitan dengan Cheese, bolehlah dapat di sini. Ada dua jenis perisa iaitu Marie dan Oreo. Malah, Crispies pula ada 3 jenis, Mars, Berry Blackforest dan M&M's.

Sebenarnya ada banyak lagi balang ni, ena buat koleksi. Hahahaha.


Kepada yang ingin membelinya, bolehlah whatsupp atau call atau sms ke :  0173935863 (Amira / Meeya). Boleh juga PM ke facebook empunya nombor tersebut : Facebook Meeya Techik (Click)



CRISPIES

Wassup/call/sms: 0173935863 (Amira / Meeya)
Personal Message: Facebook Meeya Techik (Click)


Harga: RM8 (1 Balang)
Postage: RM6
Harga promosi: RM30 (3 Balang, include postage)


1) Berry Blackforest Crispies
2) M&M's Crispies
3) Mars Crispies





CHEESY LAYER


Wassup/call/sms: 0173935863 (Amira / Meeya)
Personal Message: Facebook Meeya Techik (Click)


Harga: RM8 (1 Balang)
Postage: RM6
Harga promosi: RM30 (3 Balang, include postage)




1) Cheesy Marie Layer
2) Cheesy Oreo Layer




Alhamdulillah, ena sudah rasa semua jenis Crispies dan Cheesy Layer dari The Dessert Gallery ni. Diikutkan setiap malam kot ena makan benda ni, memandangkan kawan serumah merupakan ejen benda ni, so senang la ena nak order. Harga yang murah dan mengenyangkan. Sampai ena jadi ketagih! Boleh kasi gemuk ni. Ini pun tengah slow down.  Huahuahua.


Apa lagi, jomlah kita ramai order kat sini. Ena sudah rasa, you all bila lagi?? Hehehee


You May Also Like

20 Comments

  1. Assalamualaikum ena. wahh macam sedap sangat je. nanti akak nak try la ~~~

    ReplyDelete
  2. Omggg memang nyum aaaaa nakk tryyyyy

    ReplyDelete
  3. Okay..crispy tu yg nampak sedappp :')

    ReplyDelete
  4. ainaa roseberry jam tak ada? hehehe :P


    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  5. yummy !! nampak sedappp ni... :D

    ReplyDelete
  6. Nampak macam sedap.. Boleh try ni..

    ReplyDelete
  7. nampak macam sodap yoh kak ena. heee , saya peminat cheese. say cheese

    ReplyDelete
  8. wahhh nampak sedap nih ena :)

    ReplyDelete
  9. kenapa packaging dia sweet sangat????? hahahahaha geram tengok

    ReplyDelete
  10. okeh sngt mngiurkan

    ReplyDelete
  11. Best nye..memang carik mcm ni..

    ReplyDelete
  12. Seriously nampak sedap sgt..memang tengah cari camni..

    ReplyDelete
  13. sedapppnyeeee nakkkk

    http://notamanjaku.blogspot.com/
    GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP. 1 set makeup untuk di menangi. (blusher, lipstick, eyeshadow & eyeliner) . Brand UK & USA. opps susah nak jumpa kat Malaysia taw. Tak Join rugi ye :D

    ReplyDelete
  14. Alahai sedapnyaaaa aina

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  15. banyaknya pilihan.. tengok pon dah sedappp....

    ReplyDelete
  16. memang femes sekarang makanan ni

    ReplyDelete
  17. nyumm nyumm. sedapnye. hehe

    ReplyDelete
  18. abah mmg suka coklat... rs mcm nak try plak...

    ReplyDelete