Tuesday, March 11, 2014

SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014

Alhamdulillah, berakhir sudah event yang dinanti nantikan oleh para blogger selama ini iaitu Sepetang Bersama Blogger 2014 / SBB2014. Satu event yang sangat besar untuk para blogger pada tahun ini, so sememangnya sangat HAVOC!!! Terima kasih dan tahniah kepada pihak Yeos 2014 dan Denaihati (Click)  kerana telah berjaya menganjurkan event yang sangat meriah dan sangat bermakna bagi kami.




Apa yang buat ena gembira sangat ialah dapat jumpa dengan kawan kawan yang selama ni hanya berborak bergosip melalui facebook sahaja, seperti Nurmujahidah (click), kak Sheda Ucu (click), dan ramai lagi yang ena dapat bersua muka pada hari kejadian. Tapi malangnya, entah kenapa mood nak bergambar hilang ke laut. Hurmmm. Mungkin excited sangat kot sebab dapat bertemu dengan para blogger yang lain sampai terlupa nak bergambar bersama sama.

Selain itu, ena juga dapat menimba ilmu daripada blogger yang otai otai tentang banyak perkara yang berkaitan dengan dunia blogger. Walaupun bukan 100% ena berikan tumpuan tapi dapatlah juga input input yang penting dari mereka semua. Alhamdulillah, satu ilmu yang bermanfaat.

Okaylah, ena tak mahu panjangkan lagi entry ni. So, ena nak share gambar gambar kenangan yang mana ena sempat snap. Sorry sangat dan sila jangan terkejut tengok muka ena sebab muka ena kali ni memang sebijik macam kuntilanak versi baru. HOHOHO -_-


My another bff, Khai Artzfar (Click) dan kak Emas Putih(Click)

Jadi photoboom. Serius muka macam kuntilanak. Hahahahaa.

Dengan kak Dedeq De Wishes (Click).

Tayam ittew. Heheheh Tya Salmid (click)

My bff yang telah banyak membantu ena dalam dunia blogger ni, Uzair Othman (Click)

Mummy-to-be, Nory Zoulkefle (Click)

Pengg penggg penggggg. Dengan artis yang kacak lagi macho, Boni Kacak (Click)

My beloved partners, Irwan Alessa (Click) dan Mohamad Mukmin

Dengan blogger yang otai, Ben Ashaari (Click)

Geng senget, hahahaha, kak Pen Merah (Click) dan kak Norfa Lyana (Click)

Si kakak cantik dan peramah, Ayuejean (Click)

Si pondan dengan si artis Nizam Ijam (Click). Hahahahahah

With Kak Eida Baharum (Click)
Kak Nadia Farahida (Click)
 Kak Nory Zoulkefle (Click)



Walaupun tak memenangi Iphone ke Ipad ke, namun alhamdulillah, rezeki ena untuk memenangi cabutan bertuah untuk minggu ketiga sebanyak wang tunai RM60





Ramai lagi blogger yang ena jumpa tapi maaf sangat tak sempat nak bergambar. Hurmmm. Ada rezeki lagi, kita bertemu semula dan kita snap sampai lebam, insyaAllah. Apapun, ena nak ucapkan ribuan terima kasih lagi sekali kepada pihak penganjur dan kawan kawan blogger yang lain kerana telah membuatkan hari ena sangat bermakna ketika event SBB2014 ini dijalankan. Itu sahaja entry untuk kali ini. Bubai~



Share

Other Article

SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014
4/ 5
Oleh

40 Comments

Comments
avatar
11.3.14

kitaaa rasaaa mcm perasann awk timee tuu , kitaa meja numb 7. cantik!

following here :)

Reply
avatar
11.3.14

dada aku putih... muka gelap... arghhh

Reply
avatar
11.3.14

Wah bestnya dpt jumpa blogger2 kan.

Reply
avatar
11.3.14

Ainaa tak amek pun gambo ngan table mates no 1..huhu. Ainaa mekap sendiri ka tu? Ainaa ni x mekap pun cantik tau? Hihi..

Reply
avatar
11.3.14

ini rupanya Aina....ruginya tak tegur aritu..aiyoo..

Reply
avatar
11.3.14

uhuk rupanya anda, serius kozumi x perasan... :P

Reply
avatar
11.3.14

Nice.... yang penting kita semua happy kan masa event tu....keep in touch yea...

Reply
avatar
11.3.14

Hohoho jeles :'( tahun dpan nak pegi jugak !!

Reply
avatar
11.3.14

ITAM LEGAM . HAHAHA :) .

Reply
avatar
11.3.14

Nampak meriah event nie.. Untung laa siapa yg pegi. Maybe tahun nie bukan rezki Aniq Bukhary :)

Reply
avatar
12.3.14

waaaa. x sempat nak jumpa.. :)

Reply
avatar
12.3.14

Uhh rugi rugi .. kalau tak ..aku dah ada dalam entri ni ...

Reply
avatar
12.3.14

cantiklah ena bila mekap...nampak lain tapi cantik..rugi betul tak dapat join..kalau tak boleh jumpa ena :)

Reply
avatar
12.3.14

bila bleh jumpa ena... ^^

Reply
avatar
12.3.14

best kan event ni...sayapun first time pergi event ni

http://www.suterablogger.com

Reply
avatar
12.3.14

assalamualaikum ainaa...wah cantik la ...seronoknya semua dpt berjumpa...:)

Reply
avatar
12.3.14

putihhh melepakk ena haha

Reply
avatar
12.3.14

Syoknya dapat jumpa ramai rakan blogger.. NExt time In Shaa Allah akan cuba hadir if panjang umur.. Huhu..

Reply
avatar
14.3.14

Assalamualaikum ena. bestnya. kuntilanak yang pergi Sbb14 ni lawa lah. hehehe ;p

Reply
avatar
14.3.14

liz sgt bhrp dpt peluk ena. liz rs rindu ena sgt je minggu ni. haish dah knp laa

Reply
avatar
14.3.14

wahh meriahnya ^_^ tinggi orangnya ^_^

Reply
avatar
14.3.14

wahh kak enaa. i jeless sekarang nih hahaha.

Reply
avatar
14.3.14

bestnyaa, teringin sangat nak pergi hari tu,
tapi x da rezeki..

inshaallah, ada lagi event camni, nak gak jumpa korang semua :)

Reply
avatar
14.3.14

gambar ngn kita xdew. ala merajuk la

Reply
avatar
14.3.14

aka perasan awak dik..tapi segan nak tegur..

Reply
avatar
15.3.14

sape suh makeup tebal2 hahaa...

"Mungkin excited sangat kot sebab dapat bertemu dengan para blogger yang lain" ke excited jmpa si dia?

krik krik krik...

Reply
avatar
15.3.14

Ramai blogger yang hadir #SBB14 dan Yeos. Tanniah kepada tuan Ilham dan tim Denaihati yang menjayakan majlis gilang gemilang ini.

Reply
avatar
15.3.14

mata tu macam hantu..hahaha

Reply
avatar
16.3.14

Kita nak bergambo dengan dia jugakkk tapi segann.

Ikhlas,
profhariz.com

Reply
avatar
17.3.14

Salam....segan nak bergambar dgn kutilanak.. apapun sungguh meriah di SBB 2014 ya..memang bukan rezeki kita nak dpt gadget semasa lucky draw tu.

Reply
avatar
17.3.14

next year bring me along ye kuntilanak

Reply
avatar
17.3.14

Alahai malu kite baca caption tu....
Hahahhahahahaha...
Gedik sungguh kakakmu ini nye statement kannn.... =P

Reply
avatar
17.3.14

tak ada pun nak gambar ngn kita :(


http://iluvtour.com

Reply
avatar
19.3.14

tahniah ainaa sebab mng cabutan bertuah tu..putih melepak adik akak nih hahaaa ^_^ tp tetap cunn habiss!!

Reply
avatar
19.3.14

Tak dapat nak join sebab bukan kaki jalan. So, KL pon tak pernah nak jelajah sangat.

Reply
avatar
20.3.14

fuuuhhhh.. meriah ! =D

Reply
avatar
21.3.14

meriahhh betul event nih... rugi betul jaa tak join... huhu...

Ena.. nampak lain laa kali ni... hehehe...

Reply
avatar
26.3.14

mane ade kuntilanak? cantekkkkk jewwwwww

Reply
avatar
2.4.14

hehe yeop ingat sapalah dia ni :3

seronok jumpa ena tau. :)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)