SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014

by - Tuesday, March 11, 2014

Alhamdulillah, berakhir sudah event yang dinanti nantikan oleh para blogger selama ini iaitu Sepetang Bersama Blogger 2014 / SBB2014. Satu event yang sangat besar untuk para blogger pada tahun ini, so sememangnya sangat HAVOC!!! Terima kasih dan tahniah kepada pihak Yeos 2014 dan Denaihati (Click)  kerana telah berjaya menganjurkan event yang sangat meriah dan sangat bermakna bagi kami.




Apa yang buat ena gembira sangat ialah dapat jumpa dengan kawan kawan yang selama ni hanya berborak bergosip melalui facebook sahaja, seperti Nurmujahidah (click), kak Sheda Ucu (click), dan ramai lagi yang ena dapat bersua muka pada hari kejadian. Tapi malangnya, entah kenapa mood nak bergambar hilang ke laut. Hurmmm. Mungkin excited sangat kot sebab dapat bertemu dengan para blogger yang lain sampai terlupa nak bergambar bersama sama.

Selain itu, ena juga dapat menimba ilmu daripada blogger yang otai otai tentang banyak perkara yang berkaitan dengan dunia blogger. Walaupun bukan 100% ena berikan tumpuan tapi dapatlah juga input input yang penting dari mereka semua. Alhamdulillah, satu ilmu yang bermanfaat.

Okaylah, ena tak mahu panjangkan lagi entry ni. So, ena nak share gambar gambar kenangan yang mana ena sempat snap. Sorry sangat dan sila jangan terkejut tengok muka ena sebab muka ena kali ni memang sebijik macam kuntilanak versi baru. HOHOHO -_-


My another bff, Khai Artzfar (Click) dan kak Emas Putih(Click)

Jadi photoboom. Serius muka macam kuntilanak. Hahahahaa.

Dengan kak Dedeq De Wishes (Click).

Tayam ittew. Heheheh Tya Salmid (click)

My bff yang telah banyak membantu ena dalam dunia blogger ni, Uzair Othman (Click)

Mummy-to-be, Nory Zoulkefle (Click)

Pengg penggg penggggg. Dengan artis yang kacak lagi macho, Boni Kacak (Click)

My beloved partners, Irwan Alessa (Click) dan Mohamad Mukmin

Dengan blogger yang otai, Ben Ashaari (Click)

Geng senget, hahahaha, kak Pen Merah (Click) dan kak Norfa Lyana (Click)

Si kakak cantik dan peramah, Ayuejean (Click)

Si pondan dengan si artis Nizam Ijam (Click). Hahahahahah

With Kak Eida Baharum (Click)
Kak Nadia Farahida (Click)
 Kak Nory Zoulkefle (Click)



Walaupun tak memenangi Iphone ke Ipad ke, namun alhamdulillah, rezeki ena untuk memenangi cabutan bertuah untuk minggu ketiga sebanyak wang tunai RM60





Ramai lagi blogger yang ena jumpa tapi maaf sangat tak sempat nak bergambar. Hurmmm. Ada rezeki lagi, kita bertemu semula dan kita snap sampai lebam, insyaAllah. Apapun, ena nak ucapkan ribuan terima kasih lagi sekali kepada pihak penganjur dan kawan kawan blogger yang lain kerana telah membuatkan hari ena sangat bermakna ketika event SBB2014 ini dijalankan. Itu sahaja entry untuk kali ini. Bubai~



You May Also Like

40 Comments

  1. kitaaa rasaaa mcm perasann awk timee tuu , kitaa meja numb 7. cantik!

    following here :)

    ReplyDelete
  2. dada aku putih... muka gelap... arghhh

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya dpt jumpa blogger2 kan.

    ReplyDelete
  4. Ainaa tak amek pun gambo ngan table mates no 1..huhu. Ainaa mekap sendiri ka tu? Ainaa ni x mekap pun cantik tau? Hihi..

    ReplyDelete
  5. ini rupanya Aina....ruginya tak tegur aritu..aiyoo..

    ReplyDelete
  6. uhuk rupanya anda, serius kozumi x perasan... :P

    ReplyDelete
  7. Nice.... yang penting kita semua happy kan masa event tu....keep in touch yea...

    ReplyDelete
  8. Hohoho jeles :'( tahun dpan nak pegi jugak !!

    ReplyDelete
  9. ITAM LEGAM . HAHAHA :) .

    ReplyDelete
  10. Nampak meriah event nie.. Untung laa siapa yg pegi. Maybe tahun nie bukan rezki Aniq Bukhary :)

    ReplyDelete
  11. waaaa. x sempat nak jumpa.. :)

    ReplyDelete
  12. Uhh rugi rugi .. kalau tak ..aku dah ada dalam entri ni ...

    ReplyDelete
  13. cantiklah ena bila mekap...nampak lain tapi cantik..rugi betul tak dapat join..kalau tak boleh jumpa ena :)

    ReplyDelete
  14. bila bleh jumpa ena... ^^

    ReplyDelete
  15. best kan event ni...sayapun first time pergi event ni

    http://www.suterablogger.com

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum ainaa...wah cantik la ...seronoknya semua dpt berjumpa...:)

    ReplyDelete
  17. putihhh melepakk ena haha

    ReplyDelete
  18. Syoknya dapat jumpa ramai rakan blogger.. NExt time In Shaa Allah akan cuba hadir if panjang umur.. Huhu..

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum ena. bestnya. kuntilanak yang pergi Sbb14 ni lawa lah. hehehe ;p

    ReplyDelete
  20. liz sgt bhrp dpt peluk ena. liz rs rindu ena sgt je minggu ni. haish dah knp laa

    ReplyDelete
  21. wahh meriahnya ^_^ tinggi orangnya ^_^

    ReplyDelete
  22. wahh kak enaa. i jeless sekarang nih hahaha.

    ReplyDelete
  23. bestnyaa, teringin sangat nak pergi hari tu,
    tapi x da rezeki..

    inshaallah, ada lagi event camni, nak gak jumpa korang semua :)

    ReplyDelete
  24. gambar ngn kita xdew. ala merajuk la

    ReplyDelete
  25. aka perasan awak dik..tapi segan nak tegur..

    ReplyDelete
  26. sape suh makeup tebal2 hahaa...

    "Mungkin excited sangat kot sebab dapat bertemu dengan para blogger yang lain" ke excited jmpa si dia?

    krik krik krik...

    ReplyDelete
  27. Anonymous15.3.14

    Ramai blogger yang hadir #SBB14 dan Yeos. Tanniah kepada tuan Ilham dan tim Denaihati yang menjayakan majlis gilang gemilang ini.

    ReplyDelete
  28. mata tu macam hantu..hahaha

    ReplyDelete
  29. Kita nak bergambo dengan dia jugakkk tapi segann.

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  30. Salam....segan nak bergambar dgn kutilanak.. apapun sungguh meriah di SBB 2014 ya..memang bukan rezeki kita nak dpt gadget semasa lucky draw tu.

    ReplyDelete
  31. next year bring me along ye kuntilanak

    ReplyDelete
  32. Alahai malu kite baca caption tu....
    Hahahhahahahaha...
    Gedik sungguh kakakmu ini nye statement kannn.... =P

    ReplyDelete
  33. tak ada pun nak gambar ngn kita :(


    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  34. tahniah ainaa sebab mng cabutan bertuah tu..putih melepak adik akak nih hahaaa ^_^ tp tetap cunn habiss!!

    ReplyDelete
  35. Tak dapat nak join sebab bukan kaki jalan. So, KL pon tak pernah nak jelajah sangat.

    ReplyDelete
  36. meriahhh betul event nih... rugi betul jaa tak join... huhu...

    Ena.. nampak lain laa kali ni... hehehe...

    ReplyDelete
  37. mane ade kuntilanak? cantekkkkk jewwwwww

    ReplyDelete
  38. hehe yeop ingat sapalah dia ni :3

    seronok jumpa ena tau. :)

    ReplyDelete