Thursday, March 20, 2014

RANKING MRSM SPM 2013


Alhamdulillah, hari yang dinanti nantikan oleh pelajar calon SPM 2013 telah tiba di mana keputusan SPM 2013 telah diumumkan pada hari ini. Dup dap dup dap. Perrrgghhh. Mesti berdebar debarkan masing masing demi menanti keputusan yang bakal diterima setelah 2 tahun bertungkus lumus pulun demi meraih kejayaan dan kecemerlangan. 

Tadi ena blogwalking di blog KimiJamai (Click) mengenai ranking MRSM untuk SPM 2014. Alhamdulillah, ena sebagai bekas pelajar MRSM Pasir Salak sangat berbangga dengan keputusan mereka pada tahun ni. Pada tahun Ranking MRSM 2012, MRSM Pasir Salak jatuh pada nombor yang ke 10, tapi kali ni meningkat 4 anak tangga. Wahhhhh! TAHNIAHHHH!






Apapun, ena ucapkan tahniah kepada mereka yang mendapat keputusan yang cemerlang. Alhamdulillah. Kepada yang kurang cemerlang, jangan putus asa kerana masih jauh lagi perjalanan hidup you all. Keep Moving Forward! Dont Stop!

Bagaimana dengan keputusan SPM ena?? Eheks, biarlah rahsia sebab ena bukan calon SPM 2013 puuunnn. Ena ni calon SPM 2009. Perkara yang dah lepaskan, jangan dikesali tetapi teruskan usaha demi meraih kejayaan untuk masa depan. Ceeewwaaahhhh. Apapun,  keputusan SPM ena alhamdulillah. Dapat membanggakan kedua dua ibu dan ayah ena. Itu sudah memadai bagi ena.


Share

Other Article

RANKING MRSM SPM 2013
4/ 5
Oleh

14 Comments

Comments
avatar
20.3.14

power2 budak MRSM ni

Reply
avatar
20.3.14

sekolah kita xde pun dalam tuh

Reply
avatar
20.3.14

alhamdulilah wahh hebat !! tahniah !!

Reply
avatar
20.3.14

tahniah ena berry-berry .. kbai

Reply
avatar
20.3.14

Haiiii kakk. Saya junior akak dari mrsm ps. Akak spm 2009. Saya form 1 2009. tak sangka boleh terjumpa Hhahahhaa Alhamdulillah happy sebab ranking meningkat.

Reply
avatar
20.3.14

Budak-budak makin bijak kot sekarang.. hehe

Reply
avatar
20.3.14

Tahniah yer untuk MRSM ena.. :D Tahun depan naik number 1 trus!

Reply
avatar
20.3.14

Alhamdulillah, tahniah buat adik2 yg dapat cemerlang dalam SPM

Reply
avatar
20.3.14

2009? Okay macam sama. Haha

Ikhlas,
profhariz.com

Reply
avatar
20.3.14

Alhamdulillah... luar biasa.. heee

Reply
avatar
21.3.14

gempak tu. ni yg rasa nak p check ranking sekolah no brape ni

Reply
avatar
21.3.14

pandai sungguh bebudak zaman sekarang kan.. banyak betul collect A.. hehehe...

Reply
avatar
23.3.14

budak bijak pndai

Reply
avatar
2.4.14

tahniah ya... :)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)