RANKING MRSM SPM 2013

by - Thursday, March 20, 2014


Alhamdulillah, hari yang dinanti nantikan oleh pelajar calon SPM 2013 telah tiba di mana keputusan SPM 2013 telah diumumkan pada hari ini. Dup dap dup dap. Perrrgghhh. Mesti berdebar debarkan masing masing demi menanti keputusan yang bakal diterima setelah 2 tahun bertungkus lumus pulun demi meraih kejayaan dan kecemerlangan. 

Tadi ena blogwalking di blog KimiJamai (Click) mengenai ranking MRSM untuk SPM 2014. Alhamdulillah, ena sebagai bekas pelajar MRSM Pasir Salak sangat berbangga dengan keputusan mereka pada tahun ni. Pada tahun Ranking MRSM 2012, MRSM Pasir Salak jatuh pada nombor yang ke 10, tapi kali ni meningkat 4 anak tangga. Wahhhhh! TAHNIAHHHH!






Apapun, ena ucapkan tahniah kepada mereka yang mendapat keputusan yang cemerlang. Alhamdulillah. Kepada yang kurang cemerlang, jangan putus asa kerana masih jauh lagi perjalanan hidup you all. Keep Moving Forward! Dont Stop!

Bagaimana dengan keputusan SPM ena?? Eheks, biarlah rahsia sebab ena bukan calon SPM 2013 puuunnn. Ena ni calon SPM 2009. Perkara yang dah lepaskan, jangan dikesali tetapi teruskan usaha demi meraih kejayaan untuk masa depan. Ceeewwaaahhhh. Apapun,  keputusan SPM ena alhamdulillah. Dapat membanggakan kedua dua ibu dan ayah ena. Itu sudah memadai bagi ena.


You May Also Like

14 Comments

  1. power2 budak MRSM ni

    ReplyDelete
  2. sekolah kita xde pun dalam tuh

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah wahh hebat !! tahniah !!

    ReplyDelete
  4. tahniah ena berry-berry .. kbai

    ReplyDelete
  5. Haiiii kakk. Saya junior akak dari mrsm ps. Akak spm 2009. Saya form 1 2009. tak sangka boleh terjumpa Hhahahhaa Alhamdulillah happy sebab ranking meningkat.

    ReplyDelete
  6. Budak-budak makin bijak kot sekarang.. hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah yer untuk MRSM ena.. :D Tahun depan naik number 1 trus!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tahniah buat adik2 yg dapat cemerlang dalam SPM

    ReplyDelete
  9. 2009? Okay macam sama. Haha

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... luar biasa.. heee

    ReplyDelete
  11. gempak tu. ni yg rasa nak p check ranking sekolah no brape ni

    ReplyDelete
  12. pandai sungguh bebudak zaman sekarang kan.. banyak betul collect A.. hehehe...

    ReplyDelete