Saturday, March 22, 2014

NAMECARD BY ZAZA IMAN


Alhamdulillah, akhirnya dah ada namecard untuk blog ena. Selama ni pergi event mana mana, blogger lain yang bagi kad mereka kat ena. Ena tak bagi pun apa apa. Sedih! Now, boleh lah tukar tukar kad dengan mereka. Walaupun detail detail kat namecard ena tak banyak tapi tak mengapalah, janji ada. Next time boleh buat lagi memandangan servis yang ena ambil ni sangat memuaskan hati.





Ena tempah design + print untuk namecard ena dengan kakak blogger si comel ni, Zaza Iman ( click). Mula mula, sengaja je nak tempah kat dia memandangkan harga yang ditawarkan memang sangat murah untuk 100 keping. Tapi bila namecard tu dah sampai kat tangan, ena memang berpuas hati dengan kualiti yang ada pada kad tersebut.

So lepas ni, boleh ena tempah lagi kat Zaza Iman (Click) je. Kalau nak design sendiri dan minta dia printkan pun boleh. Macam macam lagi yang boleh dia design dan printkan, bukan setakat kad  je tetapi mug, jam, button pun boleh. Kalau you all nak tempah, bolehlah hubungi di :-




                                           Blog: http://www.zazazehra.com/ (Click)



Di bawah ni pula ena share gambar depan belakang namecard ena. Simple je ena minta kak Zaza Iman (Click) ni designkan sebab ena ni memang suka yang simple simple, janji nampak comel. Hahahaha. You all boleh minta design yang lebih HAVOC dan lebih cantik dari namecard ena.



Depan

Belakang



Berminat??? So, jomlah order dan hubungi dengan kak Zaza Iman (Click) ye.


Share

Other Article

NAMECARD BY ZAZA IMAN
4/ 5
Oleh

24 Comments

Comments
avatar
22.3.14

Assalamualaikum ena, lawa lah zaza buatkan kad ni. nampak gigirl sangat. hehee nak sekeping ;p

Reply
avatar
22.3.14

Bestnya ada name card sendiri :D

Reply
avatar
22.3.14

Pinky!

Cun. Nnti jmpa akak. Nk cilok sekeping. Hehe

Reply
avatar
22.3.14

comel wooo!! zaza mmg pndai mendesign :3

Reply
avatar
22.3.14

Eh.. No telefon takdak?

Ikhlas,
profhariz.com

Reply
avatar
22.3.14

kak ena yang suka pink!
hehe..

nak kad !!!! :D

Reply
avatar
23.3.14

as'salam,

lawanya kad , give me one plishhh :v

Reply
avatar
23.3.14

yang simple la nampak cntik..tak serabut

Reply
avatar
23.3.14

salam singgah. waweeeee memang terbaik lah. tema gitew. yang dapat kad tu mesti melekat di hati teringat2 blog ainaa ^_^

Reply
avatar
24.3.14

pandai zaza mendesign ye ainaa...semoga bisnes zaza akan bertambah maju di masa2 mendatang. :)

Reply
avatar
24.3.14

Cantik design namecard tu. Tapi elok la tak crowded sangat dengan info, sebab namecard ni memang design lebih terarah untuk orang contact semula orang pemilik namecard tu.

Reply
avatar
24.3.14

nak jgk nnt tau.

Reply
avatar
25.3.14

biasanya ena bagi name card untuk event je or macam mana ?

Reply
avatar
26.3.14

Ooo... baru buat la kad ni e? huhu... eh tapi namecard orang lain semua ada nombo tpon... namecard ni je xde... ke kena baca mantera baru nampak?

Reply
avatar
26.3.14

Ena, apesal akak tak dapat sekeping masa kat SBB tu ?? hukhukhuk

Reply
avatar
26.3.14

Wah murahnyaa. Dah laa design pun cantik :)

Reply
avatar
26.3.14

canteknye design tu :)
http://eykabaha.blogspot.com/

Reply
avatar
26.3.14

nak satu............

http://iluvtour.com

Reply
avatar
27.3.14

Bestnya..Bestnya!! ainaa..nak satu!! pelizzzzzzzzzz...hohoho...

Reply
avatar
27.3.14

comel lah design nye..simple n pinky gittuw..suke3

Reply
avatar
30.3.14

Wahhh.. bole laa btukar2 namecard ni kan ena ?? =D

Reply
avatar
8.4.14

sweet je. pink colour. hehe

Reply
avatar
12.4.14

name card dgn tuan kad sama2 comel... sesuai sgt dgn personaliti ena..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)