NAMECARD BY ZAZA IMAN

by - Saturday, March 22, 2014


Alhamdulillah, akhirnya dah ada namecard untuk blog ena. Selama ni pergi event mana mana, blogger lain yang bagi kad mereka kat ena. Ena tak bagi pun apa apa. Sedih! Now, boleh lah tukar tukar kad dengan mereka. Walaupun detail detail kat namecard ena tak banyak tapi tak mengapalah, janji ada. Next time boleh buat lagi memandangan servis yang ena ambil ni sangat memuaskan hati.





Ena tempah design + print untuk namecard ena dengan kakak blogger si comel ni, Zaza Iman ( click). Mula mula, sengaja je nak tempah kat dia memandangkan harga yang ditawarkan memang sangat murah untuk 100 keping. Tapi bila namecard tu dah sampai kat tangan, ena memang berpuas hati dengan kualiti yang ada pada kad tersebut.

So lepas ni, boleh ena tempah lagi kat Zaza Iman (Click) je. Kalau nak design sendiri dan minta dia printkan pun boleh. Macam macam lagi yang boleh dia design dan printkan, bukan setakat kad  je tetapi mug, jam, button pun boleh. Kalau you all nak tempah, bolehlah hubungi di :-




                                           Blog: http://www.zazazehra.com/ (Click)



Di bawah ni pula ena share gambar depan belakang namecard ena. Simple je ena minta kak Zaza Iman (Click) ni designkan sebab ena ni memang suka yang simple simple, janji nampak comel. Hahahaha. You all boleh minta design yang lebih HAVOC dan lebih cantik dari namecard ena.



Depan

Belakang



Berminat??? So, jomlah order dan hubungi dengan kak Zaza Iman (Click) ye.


You May Also Like

24 Comments

  1. Assalamualaikum ena, lawa lah zaza buatkan kad ni. nampak gigirl sangat. hehee nak sekeping ;p

    ReplyDelete
  2. Bestnya ada name card sendiri :D

    ReplyDelete
  3. Pinky!

    Cun. Nnti jmpa akak. Nk cilok sekeping. Hehe

    ReplyDelete
  4. comel wooo!! zaza mmg pndai mendesign :3

    ReplyDelete
  5. Eh.. No telefon takdak?

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  6. kak ena yang suka pink!
    hehe..

    nak kad !!!! :D

    ReplyDelete
  7. as'salam,

    lawanya kad , give me one plishhh :v

    ReplyDelete
  8. yang simple la nampak cntik..tak serabut

    ReplyDelete
  9. salam singgah. waweeeee memang terbaik lah. tema gitew. yang dapat kad tu mesti melekat di hati teringat2 blog ainaa ^_^

    ReplyDelete
  10. pandai zaza mendesign ye ainaa...semoga bisnes zaza akan bertambah maju di masa2 mendatang. :)

    ReplyDelete
  11. Cantik design namecard tu. Tapi elok la tak crowded sangat dengan info, sebab namecard ni memang design lebih terarah untuk orang contact semula orang pemilik namecard tu.

    ReplyDelete
  12. nak jgk nnt tau.

    ReplyDelete
  13. biasanya ena bagi name card untuk event je or macam mana ?

    ReplyDelete
  14. Ooo... baru buat la kad ni e? huhu... eh tapi namecard orang lain semua ada nombo tpon... namecard ni je xde... ke kena baca mantera baru nampak?

    ReplyDelete
  15. Ena, apesal akak tak dapat sekeping masa kat SBB tu ?? hukhukhuk

    ReplyDelete
  16. Wah murahnyaa. Dah laa design pun cantik :)

    ReplyDelete
  17. canteknye design tu :)
    http://eykabaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. nak satu............

    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  19. Bestnya..Bestnya!! ainaa..nak satu!! pelizzzzzzzzzz...hohoho...

    ReplyDelete
  20. comel lah design nye..simple n pinky gittuw..suke3

    ReplyDelete
  21. Wahhh.. bole laa btukar2 namecard ni kan ena ?? =D

    ReplyDelete
  22. sweet je. pink colour. hehe

    ReplyDelete
  23. name card dgn tuan kad sama2 comel... sesuai sgt dgn personaliti ena..

    ReplyDelete