Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, March 16, 2014

MEET YANTY LEE AND HUZAIRIE YAHYA

Alhamdulillah, niat untuk bertemu dengan para blogger akhirnya tercapai juga. Selama ni ena nak sangat jumpa dan melepak bersama dengan mereka tapi yela tak ada kesempatan nak berjumpa. Now, I am very happy dapat hangout dengan mereka. Sangat sporting dan sangat gila gila! Eheeemmm, cerita ni sebenarnya sebelum event SBB2014 lagi.

Sedikit terkilan dalam jiwa sebab ketika di event Sepetang Bersama Blogger 2014 (SBB2014) ena tiba tiba menjadi seorang yang passive dan mood ena pun semua dah ke laut sebenarnya masa ni. Ramai juga kawan kawan blogger yang ena kenal dan rapat di Facebook tapi malangnya ena tak dapat bersua muka dengan mereka ketika SBB2014. Sedangkan mereka datang kot pada hari tersebut. Hurmmm. 



Kak Yanty Lee (Click) dan si buah hati ena Athirah Carelink (Click). Seharian kami melepak di Berjaya Times Squares, menonton wayang cerita Sejoli dan main bowling di situ. Kak Yanty Lee la yang teringin tengok cerita Sejoli ni. Alang alang ena tak pernah bersua muka dengan kak Yanty Lee, so apa lagi ena join la tengok sekali. Ena ni bukan jenis layan sangat cerita melayu *Maaf, jujur ni* tapi demi untuk jumpa kak Yanty Lee, ena layan jeee. Kih kih kih! Excited!






Hangout dengan adik adik ena, Huzairie Yahya (Click) dan Athirah Carelink (Click) di Sunway Pyramid. Okay, kenal tak siapa Huzairie Yahya couple seminggu ni??? Jeng jeng jeng. Apapun, doakan kecemerlangan keputusan peperiksaan SPM 2013 untuk Huzairie atau lebih dikenali sebagai Aery ni ye. Semoga dia dapat keputusan yang sangat memuaskan hati. InsyaAllah.



Alhamdulillah, mereka lah menjadi pengubat luka lara ena selama ni. Now, new life and new story. Hope dapat hangout macam ni lagi.  




Share

Other Article

MEET YANTY LEE AND HUZAIRIE YAHYA
4/ 5
Oleh

18 Comments

Comments
avatar
16.3.14

Ohh ada kat SBB ker tak sempat nak jumpa kenal2 kan.. tak apa lah next event lak ok..

Reply
avatar
16.3.14

kat sna lebih senang nak hangout sesama blogger berbanding kat sini kot...

Sempat blogwalking kat sni.. :)

My Latest Updated :
1. http://bit.do/People-Not-Monkeys
2. http://bit.do/Cute-Alien

Reply
avatar
16.3.14

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Reply
avatar
16.3.14

seronoknya lepak2...dah btahun tau zaza xkuar lepak dgn kawan2.. :) teringin sgt.. tp semua jauh..zaza ke duduk kg.. semua dh duk bandar..hukhuk..

comellah korang..nak ngorat...hehehehe ^_^

Reply
avatar
16.3.14

Amboi hangout. Syoknya..

Ikhlas,
profhariz.com

Reply
avatar
17.3.14

jom hangout sebelum akk kwin..kihkihkih...d kawin pun leh hangout

Reply
avatar
17.3.14

nanti boleh jumpa akk pula..hehe..:)

Reply
avatar
17.3.14

Nice to meet you too buchuk!
Layankan je lah cerita pe pun kan janji kita dapat jumpa juga.. tapi bukan eksaited ke layan movie Sejoli sampai hentak2 kaki.. Opppsss! Nanti kita jumpa lagi ok..

Reply
avatar
17.3.14

jeles lagi nih, hehe xdapat dtg sbb.*sigh. hahaha apapun jgn moody moody kak ena :)

Reply
avatar
17.3.14

assalamualaikum.

kesemua wajah2 dlm gambar entri ni penuh keceriaan..:)

Reply
avatar
18.3.14

Heee best nyaa piwittttt heheheh

Reply
avatar
19.3.14

heheee..comel tudung dia :)

Reply
avatar
19.3.14

assalamualaikum ainaa...wah seronoknya dpt jumpa...:)

Reply
avatar
19.3.14

nina x buat entri meet huzairie :'(

Reply
avatar
20.3.14

best nya !! blom tgk lagi sejoli tuuu.. huhu

Reply
avatar
21.3.14

syoknya dapat jumpa geng blogger sokmo... hehehe... kita bila lak nak jumpa ena? heee!

Reply
avatar
8.4.14

semua comel. hehe ^^

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)