MEET YANTY LEE AND HUZAIRIE YAHYA

by - Sunday, March 16, 2014

Alhamdulillah, niat untuk bertemu dengan para blogger akhirnya tercapai juga. Selama ni ena nak sangat jumpa dan melepak bersama dengan mereka tapi yela tak ada kesempatan nak berjumpa. Now, I am very happy dapat hangout dengan mereka. Sangat sporting dan sangat gila gila! Eheeemmm, cerita ni sebenarnya sebelum event SBB2014 lagi.

Sedikit terkilan dalam jiwa sebab ketika di event Sepetang Bersama Blogger 2014 (SBB2014) ena tiba tiba menjadi seorang yang passive dan mood ena pun semua dah ke laut sebenarnya masa ni. Ramai juga kawan kawan blogger yang ena kenal dan rapat di Facebook tapi malangnya ena tak dapat bersua muka dengan mereka ketika SBB2014. Sedangkan mereka datang kot pada hari tersebut. Hurmmm. 



Kak Yanty Lee (Click) dan si buah hati ena Athirah Carelink (Click). Seharian kami melepak di Berjaya Times Squares, menonton wayang cerita Sejoli dan main bowling di situ. Kak Yanty Lee la yang teringin tengok cerita Sejoli ni. Alang alang ena tak pernah bersua muka dengan kak Yanty Lee, so apa lagi ena join la tengok sekali. Ena ni bukan jenis layan sangat cerita melayu *Maaf, jujur ni* tapi demi untuk jumpa kak Yanty Lee, ena layan jeee. Kih kih kih! Excited!






Hangout dengan adik adik ena, Huzairie Yahya (Click) dan Athirah Carelink (Click) di Sunway Pyramid. Okay, kenal tak siapa Huzairie Yahya couple seminggu ni??? Jeng jeng jeng. Apapun, doakan kecemerlangan keputusan peperiksaan SPM 2013 untuk Huzairie atau lebih dikenali sebagai Aery ni ye. Semoga dia dapat keputusan yang sangat memuaskan hati. InsyaAllah.



Alhamdulillah, mereka lah menjadi pengubat luka lara ena selama ni. Now, new life and new story. Hope dapat hangout macam ni lagi.  




You May Also Like

18 Comments

  1. Ohh ada kat SBB ker tak sempat nak jumpa kenal2 kan.. tak apa lah next event lak ok..

    ReplyDelete
  2. kat sna lebih senang nak hangout sesama blogger berbanding kat sini kot...

    Sempat blogwalking kat sni.. :)

    My Latest Updated :
    1. http://bit.do/People-Not-Monkeys
    2. http://bit.do/Cute-Alien

    ReplyDelete
  3. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. seronoknya lepak2...dah btahun tau zaza xkuar lepak dgn kawan2.. :) teringin sgt.. tp semua jauh..zaza ke duduk kg.. semua dh duk bandar..hukhuk..

    comellah korang..nak ngorat...hehehehe ^_^

    ReplyDelete
  5. Amboi hangout. Syoknya..

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  6. jom hangout sebelum akk kwin..kihkihkih...d kawin pun leh hangout

    ReplyDelete
  7. nanti boleh jumpa akk pula..hehe..:)

    ReplyDelete
  8. Nice to meet you too buchuk!
    Layankan je lah cerita pe pun kan janji kita dapat jumpa juga.. tapi bukan eksaited ke layan movie Sejoli sampai hentak2 kaki.. Opppsss! Nanti kita jumpa lagi ok..

    ReplyDelete
  9. jeles lagi nih, hehe xdapat dtg sbb.*sigh. hahaha apapun jgn moody moody kak ena :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum.

    kesemua wajah2 dlm gambar entri ni penuh keceriaan..:)

    ReplyDelete
  11. Heee best nyaa piwittttt heheheh

    ReplyDelete
  12. heheee..comel tudung dia :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum ainaa...wah seronoknya dpt jumpa...:)

    ReplyDelete
  14. nina x buat entri meet huzairie :'(

    ReplyDelete
  15. best nya !! blom tgk lagi sejoli tuuu.. huhu

    ReplyDelete
  16. syoknya dapat jumpa geng blogger sokmo... hehehe... kita bila lak nak jumpa ena? heee!

    ReplyDelete
  17. semua comel. hehe ^^

    ReplyDelete