JUS SERI MARYAM - ESSENTIAL PREGNANCY CARE

by - Tuesday, March 25, 2014


Hello sunshines! Apa khabar??? Hope semuanya dalam keadaan yang baik. Hari ni HOT mengenai isu MH370 yang telah dijumpai di Lautan Hindi tetapi masih dalam process percarian. Apapun, kita berdoa yang terbaik untuk kali ini dan sedekahkan al-Fatihah kepada yang terkorban sekiranya ada yang terkorban.

Okaylah, ena tak mahu cakap panjang mengenai MH370 ni. Kali ini ena nak memperkenalkan salah satu produk khas untuk ibu mengandung dari keluaran YD Health and Beauty (click) iaitu Jus Seri Maryam-Essential Pregnancy Care. 




Mohon klik dan like: https://www.facebook.com/YDHealthBeauty (Click)



JUS SERI MARYAM adalah sejenis minuman kesihatan untuk ibu mengandung yang mengandungi 12 bahan semulajadi untuk memberikan keperluan yang secukupnya semasa kehamilan. Jus ini juga menggabungkan kesemua khasiat bahan bahan semula jadi yang sangat baik untuk diri ibu yang mengandung serta bayi di dalam kandungan. 

Kelebihan jus ini ialah jus ini telah dialunkan dengan bacaan Surah Maryam sepanjang proses pembuatannya sebagai ikhtiar untuk memudahkan ibu untuk melahirkan anak. Hasilnya juga ibu akan kelihatan sihat dan cergas. Bayi yang dilahirkan juga sihat dan memiliki kulit yang cantik dan gebu. 





Apakah kandungan Seri Maryam?

       - Estrak Delima

       - Estrak Kurma
       - Collagen (Sisik Ikan)
       - Estrak Anggur
       - Lobak Merah
       - Acai Beri
       - Ceri Merah
       - Kacang Soya
       - Lutein
       - Halia





Adakah Seri Maryam ini selamat diminum??

Sangat selamat. Seri Maryam telah dirumuskan secara klinikal dan telah mendapat sijil penghalalan dan keselamatan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan pengeluar oleh kilang yang mempunyai GMP. Selain itu, mereka akan melindungi ibu mengandung dengan insuran produk bernilam RM1 Juta.

Seperti mana yang kita tahu bahawa dalam penghasilan produk untuk ibu mengandung adalah sukar, oleh sebab itu penghasilan yang berkualiti serta mematuhi piawaian adalah sangat penting bagi memastikan semua berada dalam keadaan selamat dan terkawal. 








Kepada yang berminat, you all boleh berhubung dengan mereka di :-


Phone: 03-55240988



You May Also Like

8 Comments

  1. Assalamualaikum ena. wahh macam best je. tapi tak berani nak amik .. hihi

    ReplyDelete
  2. ada iklan jap Takziah kepda penumpang, anak kapal dan semuaaaaaa yang ada dalam kapal terbang MH370.. kita tak kawin lagi and tak pregnant.. kalau tak dah minta ena satu... hahaha

    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  3. Wahh promosi jus ye Aina :) Hiks

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  4. hamboi ena..asyik post pasal ibu mengandung je.

    ReplyDelete
  5. ohh terima kasihreviewnya.. bolehsebarkan pada kawan2 perempuan nie

    ReplyDelete
  6. Buah delima mmg baik ntuk kesihatan dalaman =)

    ReplyDelete
  7. tunggu cek mengandung la baru boleh minum..kihkih

    ReplyDelete