SBB2014 MAJLIS RAMAH MESRA BLOGGER NUSANTARA

by - Sunday, March 02, 2014


Sepetang Bersama Blogger 2014 a.k.a SBB14. Ena di sini ingin menjemput para blogger di luar sana untuk join SBB14 kali ini yang diadakan dengan meriah sekali. InsyaAllah. Bukan selalu SBB14 ni diadakan, so apa lagi jangan lepaskan peluang untuk join dan hadir ke SBB14 ni. Event ni memang ditunggu tunggu oleh para blogger seMalaysia, ena pun rasa excited nak pergi. First time ena join ni. Aaaauuummmm







KENAPA MESTI HADIR???

1) SBB14 kali ni ditaja oleh Yeo's Malaysia

 2) Hadiah yang menarik untuk cabutan bertuah telah disediakan seperti Iphone 5s, Ipad Mini dan banyak lagi.


3) Berpeluang untuk berjumpa dengan para blogger yang hebat dan terkemuka di Malaysia.

4) Lokasi SBB14 lebih menarik dan luas. Selesa dan memudahkan. Bukan calang calang tempat. Nak bergambar pun comel sebab suasana di tempat kejadian memang cantik. Ena dah pernah pergi dulu.

5) Mengeratkan hubungan persahabatan dengan para blogger yang lain, seMALAYSIA malah seASIA TENGGARA.

6) Lastly, boleh berjumpa dengan ena di sana. Eeehhh, pun boleh. Hahahaha





Apalagi, jom la sertai SBB14 ni bersama sama. Ramai ramai yang join baru best bagi memeriahkan lagi suasana event SBB14 ni. Tambahan pula, ena pun teringin nak jumpa kawan kawan blogger yang lain yang ena belum pernah berjumpa.



Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014


Kalau nak join, sila berdaftar di sini------> Daftar SBB14


Jomlah join ye, tempat terhad ni. Cepat cepat, nanti terlepas. Kita belum tahu, tahun akan datang kita dapat join lagi ke tak. Fikir fikirlah ye. Weeeee. Selain itu, masa nilah kita nak mengeratkan lagi hubungan sesama kita. So, ena dah join, you all bila lagi??? Hehehehe. 




You May Also Like

30 Comments

  1. salam dari bunda...

    harap2 ramai yang turut serta ya...

    ReplyDelete
  2. jumpa di sana ena.. di sana.. sanaaaaaa.....

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat jumpa sesama blogger..tp ittew jauh la nk p :(

    ReplyDelete
  4. Ena!

    lama tak singgah sini.
    apa khabar?

    roster bulan tiga wan tak keluar lagi.nanti keluar and freee hari tu..insyaAllah akan join.

    ReplyDelete
  5. tak sabarrrr nak jumpa ena semua! hehe

    ReplyDelete
  6. nak nangis! wa, tak dapat pergi, sebab esoknya ada kuliah pagi,tak sempat kot nak pergi balik kl-kedah.. hukhuk, kena tunggu tahun depanlah jawabnya(kalau ada)

    ReplyDelete
  7. Anonymous3.2.14

    Sudah daftar tunggu hendak menghadiri #SBB2014.

    ReplyDelete
  8. ala...nak join tp waktu tu dh mula kuliah.huhu

    ReplyDelete
  9. ala...nak join tp waktu tu dh mula kuliah.huhu

    ReplyDelete
  10. kalau takde pe2 akk pun p..

    ReplyDelete
  11. dah dpt baju utk sbb14 ke lum ? ...heee

    ReplyDelete
  12. Nak join jugakkk..Tapi Sabtu kerjalah.. xD

    ReplyDelete
  13. nak cuba join lah. hehehe..

    ReplyDelete
  14. okeh jumpa di sana..haha

    ReplyDelete
  15. best dapat join SBB..mesti gempak habis!

    ReplyDelete
  16. jumpa nanti ena... Insya Allah... :)

    ReplyDelete
  17. sedang berkira2 nk g ker x..

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum ena, rasa cam nak pergi. hehe tgu green light dari suami. hehehhee. bestnya, dengar2 pun dah terasa gempak. hihiiii

    ReplyDelete
  19. tak tahu la sempat ke x join.

    p/s: jemput join giveaway kami.
    http://rexylla.blogspot.com/2013/12/rexylla-fb-page-launching-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Syoknya kalau dapat join.. Malangnya dah kena book untuk event lain on that day.. Huhu..

    ReplyDelete
  21. hai ena.. hihi.. akak sampai sini akhirnya.. haha..akk pun ada gak teringat nk join hari tu.. tp x daftar lagi.. huhu.. risau gak ada agenda ... kalo x dpt join maknanya xde rezeki la tu.. huhu..

    ReplyDelete
  22. Dengarkata pernyertaan dah penuh.huhu...

    Jadi follower ker #3500 mcm best je no tu...

    ReplyDelete
  23. goodluck!!

    singgah dari blog kak deqla.. :)

    ReplyDelete
  24. jumpa kat sana ainaa :)

    ReplyDelete
  25. kitorang mmg datang punya lah! hahaha! weyh. mai ah singgah blog satu kali. -kaio

    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  26. tak dapat pergi sbb kerja tak dapat laa jmpa ena

    ReplyDelete
  27. tak ada rezeki tuk jumpa ena kat sbb :(

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum ena, tahun lepas akak melepas. tahun ni takda rezeki juga nak pergi.. hehe mesti best gila kan SBB14 ni ~~~

    ReplyDelete
  29. jumpa aina nanti. insyaallah.:)

    ReplyDelete