Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, March 02, 2014

SBB2014 MAJLIS RAMAH MESRA BLOGGER NUSANTARA


Sepetang Bersama Blogger 2014 a.k.a SBB14. Ena di sini ingin menjemput para blogger di luar sana untuk join SBB14 kali ini yang diadakan dengan meriah sekali. InsyaAllah. Bukan selalu SBB14 ni diadakan, so apa lagi jangan lepaskan peluang untuk join dan hadir ke SBB14 ni. Event ni memang ditunggu tunggu oleh para blogger seMalaysia, ena pun rasa excited nak pergi. First time ena join ni. Aaaauuummmm







KENAPA MESTI HADIR???

1) SBB14 kali ni ditaja oleh Yeo's Malaysia

 2) Hadiah yang menarik untuk cabutan bertuah telah disediakan seperti Iphone 5s, Ipad Mini dan banyak lagi.


3) Berpeluang untuk berjumpa dengan para blogger yang hebat dan terkemuka di Malaysia.

4) Lokasi SBB14 lebih menarik dan luas. Selesa dan memudahkan. Bukan calang calang tempat. Nak bergambar pun comel sebab suasana di tempat kejadian memang cantik. Ena dah pernah pergi dulu.

5) Mengeratkan hubungan persahabatan dengan para blogger yang lain, seMALAYSIA malah seASIA TENGGARA.

6) Lastly, boleh berjumpa dengan ena di sana. Eeehhh, pun boleh. Hahahaha





Apalagi, jom la sertai SBB14 ni bersama sama. Ramai ramai yang join baru best bagi memeriahkan lagi suasana event SBB14 ni. Tambahan pula, ena pun teringin nak jumpa kawan kawan blogger yang lain yang ena belum pernah berjumpa.



Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014


Kalau nak join, sila berdaftar di sini------> Daftar SBB14


Jomlah join ye, tempat terhad ni. Cepat cepat, nanti terlepas. Kita belum tahu, tahun akan datang kita dapat join lagi ke tak. Fikir fikirlah ye. Weeeee. Selain itu, masa nilah kita nak mengeratkan lagi hubungan sesama kita. So, ena dah join, you all bila lagi??? Hehehehe. 




Share

Other Article

SBB2014 MAJLIS RAMAH MESRA BLOGGER NUSANTARA
4/ 5
Oleh

30 Comments

Comments
avatar
3.2.14

salam dari bunda...

harap2 ramai yang turut serta ya...

Reply
avatar
KiD
3.2.14

jumpa di sana ena.. di sana.. sanaaaaaa.....

Reply
avatar
3.2.14

bestnya dapat jumpa sesama blogger..tp ittew jauh la nk p :(

Reply
avatar
3.2.14

Ena!

lama tak singgah sini.
apa khabar?

roster bulan tiga wan tak keluar lagi.nanti keluar and freee hari tu..insyaAllah akan join.

Reply
avatar
3.2.14

mcm best je ni :D

Reply
avatar
3.2.14

tak sabarrrr nak jumpa ena semua! hehe

Reply
avatar
3.2.14

nak nangis! wa, tak dapat pergi, sebab esoknya ada kuliah pagi,tak sempat kot nak pergi balik kl-kedah.. hukhuk, kena tunggu tahun depanlah jawabnya(kalau ada)

Reply
avatar
3.2.14

Sudah daftar tunggu hendak menghadiri #SBB2014.

Reply
avatar
4.2.14

ala...nak join tp waktu tu dh mula kuliah.huhu

Reply
avatar
4.2.14

ala...nak join tp waktu tu dh mula kuliah.huhu

Reply
avatar
4.2.14

kalau takde pe2 akk pun p..

Reply
avatar
4.2.14

dah dpt baju utk sbb14 ke lum ? ...heee

Reply
avatar
5.2.14

Nak join jugakkk..Tapi Sabtu kerjalah.. xD

Reply
avatar
5.2.14

nak cuba join lah. hehehe..

Reply
avatar
5.2.14

okeh jumpa di sana..haha

Reply
avatar
5.2.14

best dapat join SBB..mesti gempak habis!

Reply
avatar
5.2.14

jumpa nanti ena... Insya Allah... :)

Reply
avatar
7.2.14

sedang berkira2 nk g ker x..

Reply
avatar
7.2.14

Assalamualaikum ena, rasa cam nak pergi. hehe tgu green light dari suami. hehehhee. bestnya, dengar2 pun dah terasa gempak. hihiiii

Reply
avatar
8.2.14

tak tahu la sempat ke x join.

p/s: jemput join giveaway kami.
http://rexylla.blogspot.com/2013/12/rexylla-fb-page-launching-giveaway.html

Reply
avatar
9.2.14

Syoknya kalau dapat join.. Malangnya dah kena book untuk event lain on that day.. Huhu..

Reply
avatar
11.2.14

hai ena.. hihi.. akak sampai sini akhirnya.. haha..akk pun ada gak teringat nk join hari tu.. tp x daftar lagi.. huhu.. risau gak ada agenda ... kalo x dpt join maknanya xde rezeki la tu.. huhu..

Reply
avatar
15.2.14

Dengarkata pernyertaan dah penuh.huhu...

Jadi follower ker #3500 mcm best je no tu...

Reply
avatar
15.2.14

goodluck!!

singgah dari blog kak deqla.. :)

Reply
avatar
15.2.14

jumpa kat sana ainaa :)

Reply
avatar
16.2.14

kitorang mmg datang punya lah! hahaha! weyh. mai ah singgah blog satu kali. -kaio

http://iluvtour.com

Reply
avatar
16.2.14

tak dapat pergi sbb kerja tak dapat laa jmpa ena

Reply
avatar
24.2.14

tak ada rezeki tuk jumpa ena kat sbb :(

Reply
avatar
3.3.14

Assalamualaikum ena, tahun lepas akak melepas. tahun ni takda rezeki juga nak pergi.. hehe mesti best gila kan SBB14 ni ~~~

Reply
avatar
4.3.14

jumpa aina nanti. insyaallah.:)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)