ZAMIR JUARA MASTERCHEF MALAYSIA ALLSTAR 2013

by - Tuesday, January 28, 2014





Alhamdulillah, berakhir sudah Masterchef Malaysia Allstars 2013 pada malam ni.  Hanya dua orang yang telah bertanding demi menentukan siapa juara Masterchef Malaysia Allstars untuk kali ini. Pesertanya adalah Cellina dan Zamir. Dah semestinya sudah ada pemenangnya. Jeng jeng jeng...... 






TAHNIAH ena ucapkan kepada ARSHAD ZAMIR kerana telah menjadi juara untuk Masterchef Malaysia Allstars untuk kali ini. Dalam hati ena, memang dah jangka Zamir ni yang akan menang. Alhamdulillah, apa yang tergerak dalam hati ena, memang betul betul terjadi. Aaaauuummm. Ena memang sokong dia habis habisan sejak dari mula lagi. His age younger than me kalau tak silap. Aishhh hensem pula tu. Terdode ai. X3


Kepada Cellina, tahniah untuk dia sebab dapat jadi naib juara untuk Masterchef Malaysia Allstars untuk tahun 2013. Walaupun tak berjaya menjadi juara, tapi am still proud of you sebab dapat bertahan sampai ke tahap ini. You memang great lady! Hehehehe.




You May Also Like

17 Comments

  1. oh ni ke zamir..boleh tahan laa..hik2hok

    ReplyDelete
  2. tahniah zamir..terdode ke ena hehe..

    ReplyDelete
  3. Kita nak Celina menang :((( Elehhh, kebanyakan peminat yang suka Zamir ni gegirls je kannnn. Haaa gatai eh! :p

    ReplyDelete
  4. terlepas tgk episod finel masterchef ni...tahniah pada pemenang...

    ReplyDelete
  5. Asssalamualaikum ena, wahwahh pasni zamir mesti menjadi pujaan hati ramai wanita kan. hehhe. taniah zamir, murah rezeki dia. akak tak tengok pun masterchef, sibuk layan running man. muahahhaa ;p

    ReplyDelete
  6. wahhhh.. nak sampai level tinggi tu pon besar pengorbanan empunya badan..

    ReplyDelete
  7. dah boleh agak dia menang.. hahah wan pandai masak tapi tak macam dia..

    ReplyDelete
  8. fokus sungguh . tahniah kpd zamir . Ena , hujan tu kat seri kembangan . semalam hujan .

    ReplyDelete
  9. adik beradik muja suka sngat ngan masterchef,, muja tak sangat..

    ReplyDelete
  10. memang sesuai zamir menang...mempunyai cara yang tersendiri...ikhlas dari www.tepakku.com

    ReplyDelete
  11. tahniah untuk zamir. ^_^

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum..ainaa :)

    org lelaki menang caya lah...hehe

    ReplyDelete
  13. hensem pulak tu..pandai masak lagi..aumm..hehe

    ReplyDelete
  14. akak x penah tgk pun dik..hihi.. meh singgah sini : http://norumara.blogspot.com/2014/02/terserempak-dengan-blogger-tinggi-lampai.html

    ^_^

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, zamir ni memang berbakat.

    ReplyDelete