Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, January 28, 2014

ZAMIR JUARA MASTERCHEF MALAYSIA ALLSTAR 2013





Alhamdulillah, berakhir sudah Masterchef Malaysia Allstars 2013 pada malam ni.  Hanya dua orang yang telah bertanding demi menentukan siapa juara Masterchef Malaysia Allstars untuk kali ini. Pesertanya adalah Cellina dan Zamir. Dah semestinya sudah ada pemenangnya. Jeng jeng jeng...... 






TAHNIAH ena ucapkan kepada ARSHAD ZAMIR kerana telah menjadi juara untuk Masterchef Malaysia Allstars untuk kali ini. Dalam hati ena, memang dah jangka Zamir ni yang akan menang. Alhamdulillah, apa yang tergerak dalam hati ena, memang betul betul terjadi. Aaaauuummm. Ena memang sokong dia habis habisan sejak dari mula lagi. His age younger than me kalau tak silap. Aishhh hensem pula tu. Terdode ai. X3


Kepada Cellina, tahniah untuk dia sebab dapat jadi naib juara untuk Masterchef Malaysia Allstars untuk tahun 2013. Walaupun tak berjaya menjadi juara, tapi am still proud of you sebab dapat bertahan sampai ke tahap ini. You memang great lady! Hehehehe.




Share

Other Article

ZAMIR JUARA MASTERCHEF MALAYSIA ALLSTAR 2013
4/ 5
Oleh

17 Comments

Comments
avatar
28.1.14

oh ni ke zamir..boleh tahan laa..hik2hok

Reply
avatar
29.1.14

HEBAT DIOWG NI ^_^

Reply
avatar
29.1.14

tahniah zamir..terdode ke ena hehe..

Reply
avatar
29.1.14

Kita nak Celina menang :((( Elehhh, kebanyakan peminat yang suka Zamir ni gegirls je kannnn. Haaa gatai eh! :p

Reply
avatar
29.1.14

terlepas tgk episod finel masterchef ni...tahniah pada pemenang...

Reply
avatar
29.1.14

Asssalamualaikum ena, wahwahh pasni zamir mesti menjadi pujaan hati ramai wanita kan. hehhe. taniah zamir, murah rezeki dia. akak tak tengok pun masterchef, sibuk layan running man. muahahhaa ;p

Reply
avatar
29.1.14

wahhhh.. nak sampai level tinggi tu pon besar pengorbanan empunya badan..

Reply
avatar
29.1.14

Tahniah buat zamir :)

Reply
avatar
29.1.14

dah boleh agak dia menang.. hahah wan pandai masak tapi tak macam dia..

Reply
avatar
29.1.14

fokus sungguh . tahniah kpd zamir . Ena , hujan tu kat seri kembangan . semalam hujan .

Reply
avatar
31.1.14

adik beradik muja suka sngat ngan masterchef,, muja tak sangat..

Reply
avatar
2.2.14

memang sesuai zamir menang...mempunyai cara yang tersendiri...ikhlas dari www.tepakku.com

Reply
avatar
3.2.14

tahniah untuk zamir. ^_^

Reply
avatar
3.2.14

assalamualaikum..ainaa :)

org lelaki menang caya lah...hehe

Reply
avatar
4.2.14

hensem pulak tu..pandai masak lagi..aumm..hehe

Reply
avatar
12.2.14

akak x penah tgk pun dik..hihi.. meh singgah sini : http://norumara.blogspot.com/2014/02/terserempak-dengan-blogger-tinggi-lampai.html

^_^

Reply
avatar
27.2.14

alhamdulillah, zamir ni memang berbakat.

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)