Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, January 23, 2014

OOO CAMTUE EK - OOO DOT MY






ooo.my - ooo camtue ek | Bak kata ayah ena, dengan loghat Peraknya, hidup manusia sekarang ni diibaratkan "potek topi tongah menyalo". Makna di situ ialah zaman sekarang ni, petik je suiz kat tepi dinding, dah menyala lampu. Mudah dan semakin canggih. Orang zaman dulu hanya menggunakan "api dalam kaca, minyak dalam bosi" yang membawa maksud "pelita", nak dapatkan cahaya tu memang sangat sukar.


Sudah maju hidup kita sekarang ni dengan adanya teknologi yang makin canggih. Nak dapatkan info info terkini pun senang dengan hanya di hujung jari. Hadirnya gadget yang mudah untuk dibawa ke mana sahaja, memudahkan lagi untuk kita mendapatkan maklumat terkini. Malah dalam tandas pun kita boleh search melalui gadjet yang kita miliki. Namun, pastikan line internet ada la ye. Weeee.


Hanya dengan adanya internet, kita dapat mencari info info terkini seperti isu semasa, pengetahuan am dan lain lain lagi, dengan tangkas dan pantas. *Itu pun kalau line internet laju la* Hehehehe. Isu semasa dan pengetahuan am ini memang sangat penting untuk kita ketahui dan janganlah jadi seperti "Katak di Dalam Kaca", dimana hidup dah serba modern, ilmu dipelajari dah penuh di dada tapi hal hal terkini satu haprak pun tak tahu. Aptb.


Oleh itu, kali ini ena hendak memperkenalkan sebuah blog informasi terkini yang boleh kita dapatkan sumber sumber berasakan pengetahuan am serta isu semasa.... iaitu ooo.my (click)





ooo camtue ek










Blog yang ringan dan mudah di access. See, semua sekarang makin mudah. Apa lagi, jom terjah blog ni untuk mendapat informasi terkini.


Share

Other Article

OOO CAMTUE EK - OOO DOT MY
4/ 5
Oleh

8 Comments

Comments
avatar
23.1.14

yey dpt 30 henggettt

Reply
avatar
23.1.14

salam dari cahayacinta wah semakin ramai sertai kuiz ini.semoga berjaya

Reply
avatar
23.1.14

makin banyak informasi !

Reply
avatar
23.1.14

Oooo.. Camtu ekk? Hehe.. Tapi loghat perak ayah Ena tu dah macam loghat nogori 9 jer.. Hehe..

Reply
avatar
23.1.14

semua skrg dah senang..asalkan anda line internet semua jalan..hehehe

Reply
avatar
24.1.14

Assalamualaikum ena. Ooo.. hehe baiklah nanti akak terjah2 berita sensasi di situ. hihi (",)

Reply
avatar
25.1.14

agak kureng paham, tapi baca komen. ada poahem sikit sikit lerr. hihi

Reply
avatar
27.1.14

banyak informasi yang mudah dicari

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)