Saturday, January 25, 2014

DESIGN BLOG BY SHEDA UCU


Ramai yang bertanya pada ena, di mana ena tempah design untuk blog ena ni. Ada yang kata ena yang design sendiri. Memang idok le ena nak edit sendiri. Dulu dulu ena rajin edit blog, tapi lately ni malas sedikit. Hehehehe. Coding pun dah lama tak belek belek, bila start nak baca balik rasa tingtong. Hewhewhew.


Ena tempah kat kak Sheda Ucu je. Dia memang pandai bab bab edit ni. Mula mula, ena just tempah cover photo untuk timeline fb ena. Lepas tu, tetiba hati ni nak tukar design di blog pula. Rezeki poket pun adalah sikit sikit masa tu. Bosan tengok design blog yang dulu sebab dah setahun lebih guna. Huhuhuhu.


Kat bawah ni ena share link untuk hubungi kak Sheda ni.





FB: Sheda Ucu



Di bawah ni pula adalah hasil yang kak Sheda buat untuk blog ena. Memang kemas dan sangat berpuas hati. Cantik pula tu, bertambah ringan blog ena.



Header.


A part of body



Footer




Kalau berminat, bolehlah tempah kat Kak Sheda Ucu. Mengenai harga, better you all pergi berunding dengan Kak Sheda sendiri ye. Kot kot boleh dapat diskaun ke. Hikhikhik. Jangan segan silu nak discuss dengan dia, dia okay je. Jenis tak makan orangnya. Weeeeee. 




Share

Other Article

DESIGN BLOG BY SHEDA UCU
4/ 5
Oleh

15 Comments

Comments
avatar
25.1.14

Blog cantik macam tuan dialah . Hehe ♥

Reply
avatar
25.1.14

sedap dah de design baru blog...abg long juga duk gitu je la...xpe la janji abg long comei...ahaks3

Reply
avatar
25.1.14

kalau lah aku kayaa. dah lama aku tempah. hihi

Reply
avatar
25.1.14

cantiklah sis :)

Reply
avatar
25.1.14

owh sheda ucu...hehee.. mcm kenal je...

pink kaler ek sis.. =)

Reply
avatar
25.1.14

Assalamualaikum ena. sheda memang pandai mengedit blog kan. hee akak pun dah lama tak tukar background semua. malas nak usha coding, semalam tolong member last2 kita ikut blur. hihi (",)

Reply
avatar
25.1.14

sheda ucu memang antara yang terbaik hasil2nya.. lama tak menyinggah kat sini,.hehehe

Reply
avatar
25.1.14

mmg cantik hasil tgn ucu sheda :)

Reply
avatar
25.1.14

Cantik macam Ena. Simple. Ada hajat nak suh orang buatkan blog tapi bukan blog hebat mana pun haha

Reply
avatar
25.1.14

wah hebat design ni...comel3 jee... fi pun ada design blog baru...blog untuk bloglist :)

Reply
avatar
26.1.14

perempuan kalau edit blog memang cantik tapi kadang-kadang over pun ada. haha

Reply
avatar
26.1.14

jalan jalan jenguk blog kak aina. tunggu entri baru nih

Reply
avatar
27.1.14

memng cantik sheda buat..tahun depan akk pun nak tukar lagi..haha

Reply
avatar
27.1.14

pinky..rasa macam garden masuk sini..ada butterfly... flower...

Reply
avatar
27.1.14

comel mcm tuan dia hehee..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)