DESIGN BLOG BY SHEDA UCU

by - Saturday, January 25, 2014


Ramai yang bertanya pada ena, di mana ena tempah design untuk blog ena ni. Ada yang kata ena yang design sendiri. Memang idok le ena nak edit sendiri. Dulu dulu ena rajin edit blog, tapi lately ni malas sedikit. Hehehehe. Coding pun dah lama tak belek belek, bila start nak baca balik rasa tingtong. Hewhewhew.


Ena tempah kat kak Sheda Ucu je. Dia memang pandai bab bab edit ni. Mula mula, ena just tempah cover photo untuk timeline fb ena. Lepas tu, tetiba hati ni nak tukar design di blog pula. Rezeki poket pun adalah sikit sikit masa tu. Bosan tengok design blog yang dulu sebab dah setahun lebih guna. Huhuhuhu.


Kat bawah ni ena share link untuk hubungi kak Sheda ni.





FB: Sheda Ucu



Di bawah ni pula adalah hasil yang kak Sheda buat untuk blog ena. Memang kemas dan sangat berpuas hati. Cantik pula tu, bertambah ringan blog ena.



Header.


A part of body



Footer




Kalau berminat, bolehlah tempah kat Kak Sheda Ucu. Mengenai harga, better you all pergi berunding dengan Kak Sheda sendiri ye. Kot kot boleh dapat diskaun ke. Hikhikhik. Jangan segan silu nak discuss dengan dia, dia okay je. Jenis tak makan orangnya. Weeeeee. 




You May Also Like

15 Comments

  1. Blog cantik macam tuan dialah . Hehe ♥

    ReplyDelete
  2. sedap dah de design baru blog...abg long juga duk gitu je la...xpe la janji abg long comei...ahaks3

    ReplyDelete
  3. kalau lah aku kayaa. dah lama aku tempah. hihi

    ReplyDelete
  4. owh sheda ucu...hehee.. mcm kenal je...

    pink kaler ek sis.. =)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ena. sheda memang pandai mengedit blog kan. hee akak pun dah lama tak tukar background semua. malas nak usha coding, semalam tolong member last2 kita ikut blur. hihi (",)

    ReplyDelete
  6. sheda ucu memang antara yang terbaik hasil2nya.. lama tak menyinggah kat sini,.hehehe

    ReplyDelete
  7. mmg cantik hasil tgn ucu sheda :)

    ReplyDelete
  8. Cantik macam Ena. Simple. Ada hajat nak suh orang buatkan blog tapi bukan blog hebat mana pun haha

    ReplyDelete
  9. wah hebat design ni...comel3 jee... fi pun ada design blog baru...blog untuk bloglist :)

    ReplyDelete
  10. perempuan kalau edit blog memang cantik tapi kadang-kadang over pun ada. haha

    ReplyDelete
  11. jalan jalan jenguk blog kak aina. tunggu entri baru nih

    ReplyDelete
  12. memng cantik sheda buat..tahun depan akk pun nak tukar lagi..haha

    ReplyDelete
  13. pinky..rasa macam garden masuk sini..ada butterfly... flower...

    ReplyDelete
  14. comel mcm tuan dia hehee..

    ReplyDelete