Thursday, January 02, 2014

BERJIMBA DENGAN KAWAN KAWAN


Sebelum mengakhiri semester pertama untuk tahun ni, ena dengan kawan kawan pergi berjimba di Teluk Cempedak, Pahang. Tujuan kami ke sini sebenarnya untuk bermandi manda tapi memandangkan laut tengah bergelora, main air jelah kami. Warna air laut pun macam teh susu, menggerunkan. Hurmmm.


Kenangan ini sebenarnya berlaku sebelum new year lagi, ena ni yang lambat post kat entry sebab blog tengah underconstruction masa tu. Tambahan pula, tengah serabut dengan exam. Masa ena update ni pun tengah mood exam tapi ena malas nak tangguh tangguh. Lagipun, terlampau banyak nak di sharekan di sini. So ena simpan dalam draft je, memang cek tak dapat nak update secara on the spot la. 






Terima kasih sebab selalu berada di samping ena ketika di UIAM ni. Always be there for me, through thick and thin. Alhamdulillah. Apapun, macam biasa, kalau tak share gambar memang tak sah di blog ena ni. Hewhewhew.


Harap tak menyampah la ye. Hikhikhik.



Nani, Ika, Arina dan Tirah

We are IIUM students. 

Nampak tak laut bergelora disitu. Itu pun tak kuat sangat. 

We! hehehe

Geng suka bergambar. Hehehe. I love them.

Arina, Athirah dan Enaaaaa~ 

Gadis gadis yang omey omey. Hahahahaha. Perasan jap. =3

Tudung memang TERBAIK kalau duduk kat tepi pantai. Hahahaha.




Inilah kami, senyuman memang tak pernah lepas dari wajah kami. Even tengah berduka pun, kami masih mampu tersenyum dan bersuka ria. Bukan kami ni tidak mempunyai perasaan tapi dengan cara itulah kami dapat mengubati luka lara dalam hati masing masing.

Kerana mereka juga buat ena tersenyum dan tidak mudah putus asa dalam kehidupan ni.



Share

Other Article

BERJIMBA DENGAN KAWAN KAWAN
4/ 5
Oleh

17 Comments

Comments
avatar
2.1.14

Duduk tepi pantai leh wat kte tenang..best

Reply
avatar
2.1.14

errrr . rndu pantai . area pantai timur mmg pntai dye lawa2 . aina pon lawa jugak . eheee .

Reply
avatar
2.1.14

Cantik wajah baru blog

Reply
avatar
2.1.14

bestnya.. last ika pergi sana pertengah tahun 2013. hehe. under kelab

Reply
avatar
2.1.14

masa belajar, berjimba la sepuas puasnya.

Reply
avatar
2.1.14

assalamualaikum ainaa...wah seronoknya berjimba bersama2...:)

Reply
avatar
2.1.14

cantik pakaian ena, admire sangat ;)

Reply
avatar
2.1.14

TC dah lama tak pergi..takde geng..hahaha

Reply
avatar
2.1.14

salam ziarah kat sini :)

Reply
avatar
2.1.14

Hmm, rindu nak lepak tepi pantai.. rasa tenang sangat. All the best eina final xam nanti..

Reply
avatar
2.1.14

wah..meriahnya tepi pantai..hehe... cantik tgk pic ena dan kawan2.. :)

Reply
avatar
3.1.14

manis2 snyuman sorg2..

Reply
avatar
3.1.14

Lama dah xpegi sana... Seronok kan bila dapat duduk tepi pantai. xmandi pun xpe... ^_^

Reply
avatar
3.1.14

dah lama akak tak bermandi manda mcm ni...
bestnya...

Reply
avatar
3.1.14

fuyooooo teluk cempedak...lame dah den x g huhuhuh...ok lg ke pantai 2?

Reply
avatar
3.1.14

tangan tu kan aurat.. pakai la handsock.. kbai :)

Reply
avatar
4.1.14

bestnyeeeeeeeeeee...rinduu pantai

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)