BERJIMBA DENGAN KAWAN KAWAN

by - Thursday, January 02, 2014


Sebelum mengakhiri semester pertama untuk tahun ni, ena dengan kawan kawan pergi berjimba di Teluk Cempedak, Pahang. Tujuan kami ke sini sebenarnya untuk bermandi manda tapi memandangkan laut tengah bergelora, main air jelah kami. Warna air laut pun macam teh susu, menggerunkan. Hurmmm.


Kenangan ini sebenarnya berlaku sebelum new year lagi, ena ni yang lambat post kat entry sebab blog tengah underconstruction masa tu. Tambahan pula, tengah serabut dengan exam. Masa ena update ni pun tengah mood exam tapi ena malas nak tangguh tangguh. Lagipun, terlampau banyak nak di sharekan di sini. So ena simpan dalam draft je, memang cek tak dapat nak update secara on the spot la. 






Terima kasih sebab selalu berada di samping ena ketika di UIAM ni. Always be there for me, through thick and thin. Alhamdulillah. Apapun, macam biasa, kalau tak share gambar memang tak sah di blog ena ni. Hewhewhew.


Harap tak menyampah la ye. Hikhikhik.



Nani, Ika, Arina dan Tirah

We are IIUM students. 

Nampak tak laut bergelora disitu. Itu pun tak kuat sangat. 

We! hehehe

Geng suka bergambar. Hehehe. I love them.

Arina, Athirah dan Enaaaaa~ 

Gadis gadis yang omey omey. Hahahahaha. Perasan jap. =3

Tudung memang TERBAIK kalau duduk kat tepi pantai. Hahahaha.




Inilah kami, senyuman memang tak pernah lepas dari wajah kami. Even tengah berduka pun, kami masih mampu tersenyum dan bersuka ria. Bukan kami ni tidak mempunyai perasaan tapi dengan cara itulah kami dapat mengubati luka lara dalam hati masing masing.

Kerana mereka juga buat ena tersenyum dan tidak mudah putus asa dalam kehidupan ni.



You May Also Like

17 Comments

  1. Duduk tepi pantai leh wat kte tenang..best

    ReplyDelete
  2. errrr . rndu pantai . area pantai timur mmg pntai dye lawa2 . aina pon lawa jugak . eheee .

    ReplyDelete
  3. Cantik wajah baru blog

    ReplyDelete
  4. bestnya.. last ika pergi sana pertengah tahun 2013. hehe. under kelab

    ReplyDelete
  5. masa belajar, berjimba la sepuas puasnya.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ainaa...wah seronoknya berjimba bersama2...:)

    ReplyDelete
  7. cantik pakaian ena, admire sangat ;)

    ReplyDelete
  8. TC dah lama tak pergi..takde geng..hahaha

    ReplyDelete
  9. salam ziarah kat sini :)

    ReplyDelete
  10. Hmm, rindu nak lepak tepi pantai.. rasa tenang sangat. All the best eina final xam nanti..

    ReplyDelete
  11. wah..meriahnya tepi pantai..hehe... cantik tgk pic ena dan kawan2.. :)

    ReplyDelete
  12. manis2 snyuman sorg2..

    ReplyDelete
  13. Lama dah xpegi sana... Seronok kan bila dapat duduk tepi pantai. xmandi pun xpe... ^_^

    ReplyDelete
  14. dah lama akak tak bermandi manda mcm ni...
    bestnya...

    ReplyDelete
  15. fuyooooo teluk cempedak...lame dah den x g huhuhuh...ok lg ke pantai 2?

    ReplyDelete
  16. tangan tu kan aurat.. pakai la handsock.. kbai :)

    ReplyDelete
  17. bestnyeeeeeeeeeee...rinduu pantai

    ReplyDelete